Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polećcie jakiegoś dobrego rpg coś typu Skyrim. Nie musi to być jakieś nowe ale też bez przesady. Lajki dam.

Zmiana planu, nie szukam już rpg. Szukam gry jakiegokolwiek typu, ale ma urywać dupę fabularnie oraz rozgrywkowo.

Nie podawać Tomb Raider 2013 oraz Modern Warfare 3. Nawiasem mówiąc może MW3 to nie był jakiś cud ale fabuła ciekawa była.

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiesiek, Morrowind, Oblivion, Gothic

Co do morrowinda to jak już na modzie na grafikę bo w oryginalnej nie ma mapy.

Opublikowano

Stary dobry Gothic I i Gothic 2 + dodatek noc kruka ;).

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Diablo III, Mass Effect 3, Gothic 3?

Co do ME to przechodzę 2 a w gothica 3 chyba zagram.

Stary dobry Gothic I i Gothic 2 + dodatek noc kruka ;).

Nie musi to być jakieś nowe ale też bez przesady.

I po drugie już dwójkę przeszedłem kiedyś.

Risen 1/2

Two Worlds II

Prawdopodobnie zagram w Two Worlds 2.

Wiedźmin

Wiedźmin 2

Saga gothic

Wiedzmin 2 - może

fable I/II/III

Jakoś to mnie nie kusi.

Opublikowano

Osobiście polecam wiedźmina 1 ale jak grałeś to zagraj w 2 to najlepsze polskie gry nom może jeszcze Dead Island ale Wiedźmin wymiata wulgarny język jest tak użyty że rozśmiesza a nie powoduje że gra jest do kitu a w dwójce jest bardzo szczegółowo Triss pokazana ;):D :P jak wpadniemy do takich jakby to powiedzieć podziemi ;) a potem pierwsza walka z Letho

Opublikowano

Osobiście polecam wiedźmina 1 ale jak grałeś to zagraj w 2 to najlepsze polskie gry nom może jeszcze Dead Island ale Wiedźmin wymiata wulgarny język jest tak użyty że rozśmiesza a nie powoduje że gra jest do kitu a w dwójce jest bardzo szczegółowo Triss pokazana ;):D :P jak wpadniemy do takich jakby to powiedzieć podziemi ;) a potem pierwsza walka z Lettho

Gdzie ja pisałem że grałem w 1? A co do dwójki to pisałem że zagram.

Opublikowano

Kingdoms of Amalaur: Reckoning

Neverwinter Nights

Ten Reckoning prezentuje się ciekawie, a w Neverwinter Nights nie zagram.

Opublikowano

A jak w 1 nie grałeś to zagraj w wiedźmina 1 a potem w 2 no niebawem będzie wiedźmin 3 Dziki gon <3

aj ciekawe co będzie w edycji kolekcjonerskiej bo w 2 kupiłem i miałem notes figurki papierowe brelok i wiele innych ;)

fajnie by było jak by wiedźmiński medalion dali :D

nie wiem czy w 1 nie dali ale ja wiedźmina 1 kupiłem edycję rozszerzoną więc dodatków nie było :(

Opublikowano

A jak w 1 nie grałeś to zagraj w wiedźmina 1 a potem w 2 no niebawem będzie wiedźmin 3 Dziki gon <3

aj ciekawe co będzie w edycji kolekcjonerskiej bo w 2 kupiłem i miałem notes figurki papierowe brelok i wiele innych ;)

fajnie by było jak by wiedźmiński medalion dali :D

nie wiem czy w 1 nie dali ale ja wiedźmina 1 kupiłem edycję rozszerzoną więc dodatków nie było :(

Dobrze ale nie powtarzaj się.

I czy w tym wiedzminie jest dużo eksploracji i możliwość zdobycia jakichś unikatowych itemów?

Opublikowano

Gothic II, III

Jak lubisz turowe RPG z elementami Star Warsów to polecam KotOR I i II, świetne gierki, długo można w nie grać :P

Za turowymi nie przepadam. A co do Gothica III to nie wiem czy on jest chociaż trochę tak samo dobry jak dwójka.

Opublikowano

Gothic III bardzo fajny jest na razie grałem w I a w II nie miałem okazji ale mam sagę więc jak I przejdę to pogram w gothic II

jeśli w gothic'u II jest sterowanie jak w I to ci powiem że trójka jest lepsza masz większę pole manewru

Opublikowano

Gothic III bardzo fajny jest na razie grałem w I a w II nie miałem okazji ale mam sagę więc jak I przejdę to pogram w gothic II

jeśli w gothic'u II jest sterowanie jak w I to ci powiem że trójka jest lepsza masz większę pole manewru

Może. Ale podobno Gothic III to nie to samo co II a Arcania to już nie Gothic.

Opublikowano

A w Arcanie nie grałem a na okładce jakaś "dziewczynka" jest -_- jak tam bezimiennego nie ma to jakiś shit

a wracając do tematu to jak pisałem w 2 nie grałem ale sądząc po 1 musi być zajebista a no i trójka też jest

serio pograj w 3 ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...