Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mechanik vs Elektromechanik ( Wypowiadają się tylko ludzie z mózgiem ).

xSaid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słuchaj ja 2 lata już się uczę na elektromechanika i nie narzekam . Mam praktyki wiadomo mało płatne ale zawsze coś . W 1 klasie jeździłem na kursy do dużych szkół . Osobiście polecam Elektromechanika dlaczego ? . Hmm Ponieważ masz :

* Większe zarobki

* Mniej pracy .

Oczywiście nie będę ci wybierał szkoły rób jak uważasz :P .

478.jpg

Opublikowano

Słuchaj ja 2 lata już się uczę na elektromechanika i nie narzekam . Mam praktyki wiadomo mało płatne ale zawsze coś . W 1 klasie jeździłem na kursy do dużych szkół . Osobiście polecam Elektromechanika dlaczego ? . Hmm Ponieważ masz :

* Większe zarobki

* Mniej pracy .

Oczywiście nie będę ci wybierał szkoły rób jak uważasz :P .

Dzięki generalnie jak byłem w tej szkole aby odebrać adresy warsztatów to do mechanika dostałem 30 adresów w tym zakład , który widze z okna . A do elektromechanika 4 zakłady i nie wiem czy tam czasem nie będzie przepełnione. ^_^

Opublikowano

elektromechanik czemu temu że mojego wujka sąsiad jest elektromechanikiem i zarabia ponad 6k zł pracował na warsztacie a teraz robi przy cofaniu licznika i takich drobnych elektrycznych usterek. za cofkę licznika nie źle już bierze.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Rozumiem .

elektromechanik czemu temu że mojego wujka sąsiad jest elektromechanikiem i zarabia ponad 6k zł pracował na warsztacie a teraz robi przy cofaniu licznika i takich drobnych elektrycznych usterek. za cofkę licznika nie źle już bierze.

Rozumiem, a czy " elektromechanika " jest w jakiś sposób no nie wiem trudniejsza?

Opublikowano

Rozumiem .

Rozumiem, a czy " elektromechanika " jest w jakiś sposób no nie wiem trudniejsza?

Jeżeli chodzi o naukę to jest trudniejsza.

Jest strasznie dużo zagadnień

Opublikowano

Jeżeli chodzi o naukę to jest trudniejsza.

Jest strasznie dużo zagadnień

Tego się obawiam, a co z mechaniką łatwiej ?

Opublikowano

Moim zdaniem tak.Nawet patrząc na to ilu jest mechaników ,a ilu elektromechaników.

Tam gdzie miał praktyki na jedną zmianę przypadał jeden elektromechanik.

Opublikowano

Tego się obawiam, a co z mechaniką łatwiej ?

Ja pierdole ..

Nie wiem jak ci może byc łatwiej jak ty nawet mówisz że się nie interesujesz mechaniką .

Więc życzę powodzenia w przyszłości ..

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!!

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

Mój brat skoczył elektromechanikę i prowadzi serwis w anglii a wcześniej był mechanikiem (normalnym) to zarabiał 1100/1200 funtów a jak zaczął prace jako elektromechanik to zarabiał 1600/1800 funtów teraz ma firmę i zarabia 6/8 k funtów na czysto (opłacając pracowników + prąd itp itd) moim zdaniem elektromechanik się bardziej opłaca niż zwykły mechanik.

Opublikowano

Elektromechanik wcale nie jest związany jedynie z samochodami ehh gimby... Elektromechanik to mechanik (samochodowy) i mechanik odpowiedzialny za części ruchome silników elektrycznych, ale nie elektryk. A mechanik to mechanik, pozatym co drugi na wsi jest mechanikiem.

Co do diagnozowania to mechanik też ma diagnostykę nie rozumiem co wy odwalacie, pozatym w robocie bez znaczenia czy bd mechanikiem, elektrykiem czy elektromechanikiem to w warsztacie powiedzą masz to zrobić i tyle w temacie.

Elektronika nie jest związana z samochodami, dziękuje dobranoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...