Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Priv] Gladiatus

3nichilat0

Rekomendowane odpowiedzi

Admin Cienia
Opublikowano

Max 10 online nie zamuli tobie serwera jak mowisz że ujdzie 800.. nie spodziewaj się większej liczby przez dłuższy czas.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Odbiega od oryginału

W których miejscach?

Max 10 online nie zamuli tobie serwera jak mowisz że ujdzie 800.. nie spodziewaj się większej liczby przez dłuższy czas.

na cba.pl na free koncie to oczywiście że na te 10-30 osób na start wystarczy.

znaczy do wydania finalnej wersji.

Opublikowano

hmm jak wcześniej miałem postawiony serwer to grało naraz około 50 osób naraz w godzinach 13-19 i nie było problemów. Nie wiem.

Opublikowano

Kupujesz w sklepie przechodzisz do zakładki ekwipunek /wybierasz filtr np broń i jak kupiłeś hmmm sztylet to pod jego obrazkiem jest tabelka załóż.

Opublikowano

hmmm. Niezbyt mi się chce analizować co i jak w w kodzie tym na stronie bo już mam przebudowany na localu no ale na przebudowanej bazie danych więc os tak nie da rady podmienić.

Opublikowano

Na dzisiaj jakbym wywalił wszystkie stare pliki serwera i dał nowe to niema sklepów / areny / wypraw. Bo jeszcze nie zoptymalizowałem.

Opublikowano

Jak zmieniać to na płatny

To była mała ironia w jego kierunku. Wrzucanie niezoptymalizowanego kodu na płatny host mija się z celem i dlatego silnik jest na cba.pl ciągle.

Ps. Mam wykupiony płatny hosting ale na razie nie będę go zaśmiecał.

Opublikowano

Ps. Mam wykupiony płatny hosting ale na razie nie będę go zaśmiecał

Wybacz... nic do ciebie nie mam ale to teraz jest czcze gadanie...

Wiesz ja kupiłem nowy kosz w domu, ale będę śmiecił po domu bo kosz jest nowy nie będę go zaśmiecał...

Serwer to rzecz wirtualna, za jednym kliknięciem przywracasz jego stan do nieużywalności...

Więc jaki problem żeby go dać na płatny hosting, to się nie brudzi, z tym się nic nie dzieje, klikasz i jest jak nowy, jaki sens płacić za coś, coś stoi nie ruszane, a wypowiedź typu nie chcę go zaśmiecać...

Przecież nie płacisz za jego remont albo sprzątanie...

Opublikowano

Wybacz... nic do ciebie nie mam ale to teraz jest czcze gadanie...

Wiesz ja kupiłem nowy kosz w domu, ale będę śmiecił po domu bo kosz jest nowy nie będę go zaśmiecał...

Serwer to rzecz wirtualna, za jednym kliknięciem przywracasz jego stan do nieużywalności...

Więc jaki problem żeby go dać na płatny hosting, to się nie brudzi, z tym się nic nie dzieje, klikasz i jest jak nowy, jaki sens płacić za coś, coś stoi nie ruszane, a wypowiedź typu nie chcę go zaśmiecać...

Przecież nie płacisz za jego remont albo sprzątanie...

No dobra ale on nie jest nie używany lecz stoją już na nim 3 strony + 1 serwer gry więc dodanie silnika gladiatusa niekoniecznie pozytywnie wpłynie na jego wydajność.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...