Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Paczka autorskich skryptów

AramekPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 323
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Aramek prosiłbym abyś wykonał dla mnie i spolecznośći MPC skrypt...

Nazwa: pl

Ma on wykonywać czynność ,że gdy wpisze komende /plugins lub alliases /pl wtedy bendzie się pokazywała oszukana lista pluginów np : Plugins (3): CoSieGapisz?, NiePatrzNaPluginy, ServerMaZabespieczenia

:) nie jest to coś trudnego ale jakoś mi to nie wychodzi...

Kontakt: 1. Często jestem na waszym ts3 (streetcraft'a) 2. Pisz na MPC 3. Skype (JoeSteakerss)

Nieregulaminowa sygnatura. Majkel

Opublikowano

A ja go wgrac nie moge do folderu plugins :( Wgrywam filezilla.

Prosze o pomoc. A i chcialbym jeszcze skrypt aby gracze mogli np napisac koende /vip ktora mowila by o tym co ma vip albo komende /sklep itd...

Opublikowano

@up

Mam skrypt który ma tylko 3-4 linijki i jest prostszy.

@topic

Aramek ,wiesz kiedy mniej więcej będzie ten skrypt na gildie i czy zrobił byś dwie wersję?

Pierwsza wersja - cuby

Druga wersja - bez .

@offtop

300 postow!! :D

Opublikowano

Heh. A ja już przedwczoraj ukończyłem swój skrypt na gildie z cuboidami. Będę jeszcze

jakieś pewne opcje dodawał, żeby nie było to takie samo jak "skkf" czy "mchc". Plus teraz

zajmuję się skryptem o nazwie "SecretScript++" ;d Jeśli wszystko pójdzie dobrze z planem,

StreetCraft stanie się przeżytkiem.

@up

Mam skrypt który ma tylko 3-4 linijki i jest prostszy.

Ty jesteś serio taki głupi czy tylko udajesz? Po co komu upraszczać taki malutki skrypcik?

Opublikowano

To zajmij się w pierwszej kolejności nim, ja zaczynam pisać mam solidna podstawe a ty sie bawisz w cubach ( a jak oferowalem ci pomoc to nawet nie raczyles odpisac + myślę że ten temat jest robiony tylko i wyłacznie dla nabicia sobie użytkowników na twoja serwerownie.

Opublikowano

raxoooo słuchaj chłopcze. Jeżeli twierdzisz że nic nie robię to się mylisz, myślisz że serwerownia moja nie jest wyreklamowana? Również się mylisz :) Ja jestem zajęty coraz to nowszymi zamówieniami które dostaję na priv. A w dodatku cały czas moja serwerownia się rozwija co wiąże się z utratą czasu :) Więc nie mam zbyt wiele czasu by co chwilę dodawać/pisać skrypty :)

bottom-separator.png

Pogadaj ze mną na...

blxoosm.png

bottom-separator.png

Opublikowano

Tak jak napisał up...

na skrypt czekamy ponad miecha, a w ciagu 2 dni mam polowe napisane, jak bys chcail go skonczyc to bys go skonczyl juz dawno.

Opublikowano

Kolego... Nie rozumiecie.... Ja stawiam jedne z najporządniejszych serwerów minecraft w europie... Nad takim czymś trzeba pracować dużo czasu :)

bottom-separator.png

Pogadaj ze mną na...

blxoosm.png

bottom-separator.png

Opublikowano

haha.. poco zakladasz tematy jak ich nie aktualizujesz... twoje skrypty to 15 minut roboty..

1355923763u786880kopia.png

-===== Jezeli ci pomoglem daj Like to mnie motywuje do dalszej pracy! =====-

----==Szukasz Pomocy Technika Serwerowego? Pisz! ==----

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...