Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Paczka autorskich skryptów

AramekPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 323
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Mesticool : PvPLevels już napisał, to po 1, po 2 ma bana na 30 dni za reflink, więc raczej tego za szybko nie zobaczy...

a6Shvr9.png

Pozdrawiam, Magda!

Odkrywca
Opublikowano

Nazwa:RPG-Ghost

Opis:Ma dodawać klasy np.mag,łucznik a każda z tych klas ma posiadać specjalne umiejętności np.mag robi 5x5 kratek kostek lodu tak ,żęby to było z perrmisiami bo chcę ,żęby na moim serwerze była opcja kupna takich właśnie rang.

pikachunv6.png

Pikachu zachwilę cię porazi :).Jeśli nie zostawisz lajka

Opublikowano

Słodki kolego, nie wypowiadaj się jak nie znasz sytuacji. Nic nie dodawałem bo mnie nie było przy komputerze... Skrypt na gildie będzie tak zrobiony że szczęka ci opadnie... :) Więc nie wypowiadaj się byle nabić sobie posta.

Słodki kolego piszesz Pan taki szajs, zem pewni, iż to nie Panskie. Dziecko neo possalo z neta i wielki Pan a nawet dobrze serwera skrosowac nie potrafil :D tak mu pojechalem za filmiki z yt...

Panie SRAramek jaki admin taki serwer wiec wiesz Twój serwer to mega gówno, możesz ciągnąć konewe do bólu. Co do szczeny sraramek szczeny nie ma bo mu chuje wybily i ma teraz 3 cipki.

Opublikowano

Czy w skripcie na gildie będą tagi gildyjne koło nicku?

W skrypicie nie da się tego zrobić, chyba że dodadzą łączenie z pluginami TAGAPI.

Opublikowano

Proszę o stworzenie takiego skryptu:

Nazwa: Sign menu

Opis: Klikasz tabliczke i pokazuje ci się okno wyboru klasy (włącza się wygląd skrzyni, wybierasz jeden item i daje ci day ekwipunek)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nazwa: LiniaTime

Opis: Załuszmy że jakiś Gracz albo Vip itd. wyjdzie po za linia PvP i nie moga wyjść przez np: 7 sek (Najlepiej żeby było 8sek).

PS: Jeżeli jest taki już plugin proszę podać link do pobrania :).

Opublikowano

Już jest mega skypt na gildie ponad 2500+ kodu ;) -- Nie chodzi mi o skypt aramka --

Ciekawe jaki? :D<br />

dzikoysk.net && panda-lang.org && bukkit.pl

Opublikowano

Nie znam typa :D A tak w ogóle, to jak nie wywalisz linku to pewnie się moderator przyczepi :(

Opublikowano

perma mi wpierdolą i chuj.i tak za bardzo najebany jestem, ze pamietac nie bede. xD

nie ma to jak All Inclusive i najebany drinolami 24/7 :D :D

dżikojsk/dzik/dzikojisk : bym potrzebowal moze jakies skrypty takze jak bede wstanie to napisze Ci na pywy. =)

Opublikowano

Ok :P Myślę, że autor tematu będzie miał teraz mniej na głowie ;) Liczę również na to, że nie wykorzysta mojej pracy do swoich własnych twórczości :p

Opublikowano

dzikoysk, przeanalizowałem sobie kod Twojego skryptu na gildie i powiem Ci: zarąbiście to wymyśliłeś :D

Opublikowano

@theoo Hmmm, czy ja wiem. Można było by jeszcze wiele dodać i coś tam poprawić, ale mało czasu mam ;) Ale skrypt jest obecnie wspierany i oczywiście będę go aktualizował. Zobaczymy jak wyjdzie :D

Opublikowano

Nazwa: Gildie

Opis: Plugin ma byc na gildie np tworzenie gildi , wywalanie z gildi , itemki za gildie , cuboidy gildyjne , tag nad glowami graczy , na czacie nazwa gildi przed nickiem
Kontakt: Skype : damian.dujka1

1KOBv.png

Opublikowano

Nazwa: LiniaTime

Opis: Załuszmy że jakiś Gracz albo Vip itd. wyjdzie po za linia PvP i nie moga wyjść przez np: 7 sek (Najlepiej żeby było 8sek).

PS: Jeżeli jest taki już plugin proszę podać link do pobrania :).

Opublikowano

Już powracam!
A więc jak co niektórzy wiedzą miałem bana na 30 dni... :(
Skrypty będą dalej kontynuowane lecz troszkę lepsze ;x
Dzięki za utrzymanie tematu :)xD

bottom-separator.png

Pogadaj ze mną na...

blxoosm.png

bottom-separator.png

Opublikowano

Bardzo ciekawa paczka.Serdecznie polecam.Moim zdaniem powinnes dodac ich troszke wiecej...

Zapraszam na serwer Survival typu HARD Ip:Nie ustalone :) Start 20.12.13r

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...