Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Nadchodzi nowy champion

qwert1233

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prawdziwe źródło:

http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=3422263%3Fref%3Den_fb_ez01

Ze strony lola

Coś z Tryndą, Nemesis Tryndy? Gdzieś tu niby da się znaleźć Eza i Lux.

ez-desk.jpg

Witraż pochodzi z Demacii. Znów będą spekulacje :P

Figurka obok witrażu pochodzi z Noxus.

Książki z Pitlover.

Urna pochodzi z pustyni.

Sztylet pochodzi Frejlord.

Gdzieś tam było że ten Champ zniszczył obóz Tryndy.

Właściciel Blade of The Ruined King. Mówią że to właśnie jest Ruined King.

Spekulacje uważam za otwarte ^^

Opublikowano

Mogli by zrobić offtanka (bez many)
na pewno na tym zdjęciu można znaleść Ezreala i Lux ? ._.

Traktuję cziterów tak jak oni traktują nas :)

Opublikowano

Tu są przedmioty z każdego 'kultu' lub można rzecz, 'frakcji'.

Można tu nawet zobaczyć rzeczy z Frejlordu oraz zapiski z Ionian.

Dodatkowo są tu przedmioty z Noxusa oraz nawet Shadow Isles.

Czyżby jakiś 'Władca cieni' czy 'Władca strachu'? Ciekawe, ciekawe...

Opublikowano

Wątpię w to, są to spekulacje, ale nikt nie bierze pod uwagę faktu, że nemesis tryndy był jeszcze żywą osobą, kto zna historię LoLa, ten wie o co chodzi.

Chyba, że w grę wchodzi jakaś mega historia typu 'podpisanie paktu z mefistofelesem'...

Opublikowano

Wygląda mi to na ponurą męską wersje kayle. :D

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Popatrzcie na lupę na tej kartce. Przypadkowa postać czy coś konkretnego, jakaś podpowiedź może.

To może być jakiś wygnaniec z Freljord albo jakaś ważna osobistość, bo na tej kziążce za tym championem są góry co może wskazywać że pochodzi właśnie z Freljord.

@Edit

Patrzcie na herb Freljord Frejlord_crest.png . Podobne do tego gościa ;d

Opublikowano

@Up.

Pytali się o to Ezreala, powiedział że to zwykła lupa. Nie przedstawia nic konkretnego.

Wątpię w to, są to spekulacje, ale nikt nie bierze pod uwagę faktu, że nemesis tryndy był jeszcze żywą osobą, kto zna historię LoLa, ten wie o co chodzi.

Chyba, że w grę wchodzi jakaś mega historia typu 'podpisanie paktu z mefistofelesem'...

Czemu nie? Riot lubi takie rzeczy.

Opublikowano

Mnie to wygląda na coś w rodzaju podróżnika, nudził się więc pozwiedzał świat zbierając/kradnąc rzeczy.

Poza tym mamy skrzydełka na witrażu, figurka też je ma i w jednej z notatek też jest typ ze skrzydłami więc przypuszczam, że będzie mieć skrzydła.

Postać zapowiada się ciekawie, będe czekać na więcej "wskazówek".

Opublikowano

Mnie to wygląda na coś w rodzaju podróżnika, nudził się więc pozwiedzał świat zbierając/kradnąc rzeczy.

Poza tym mamy skrzydełka na witrażu, figurka też je ma i w jednej z notatek też jest typ ze skrzydłami więc przypuszczam, że będzie mieć skrzydła.

Postać zapowiada się ciekawie, będe czekać na więcej "wskazówek".

Te rzeczy są Ezreala, on je znalazł i teraz się zastanawia kogo przedstawiają. Znalazł to w różnych miejscach, na pustyniach, w katakumbach, w bilbiotekach Noxian czy u Demacian.

Witraże i Figurki ze świątyń nie przedstawiają jakiegoś tułacza :) Jak dla mnie to jakiś Władca.

Opublikowano

Wszystkie rzeczy, przedmioty wskazówki, notatki.. hmm nie moze byc champion z każdej "nacji".. Moze to jakis wygnaniec? nie podlegający zadnej grupie w league? ciekawe :D

Opublikowano

Znalazlem ciekawy post o tych wskazowkach :

*khkhm* po 7 stronach czytania doszedłem do wniosku że
1. riot zapowiadał że w 2013 będzie 13 postaci... kto wie może maj ma być miesiącem 2 postaci naraz
2. Ten "KTOŚ" to demon... lucian wygląda jak łowca demonów... jeszcze bardziej pasuje do 2postaci naraz a on jak dobrze pamiętam był nawiązaniem do łowcy demonów z (?)Hellsinga(?)
3.Obstawiał bym mu rolę Tanka lub ap/ad offtanka lecz kto wie?
4.Reworki w tym miesiącu na 100% będzie Heimerdinger i w najbliższym czasie ma być Sion i Poppy + możliwy VU Evelynn

Zrodlo:

http://eune.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=574008&page=11

graphic.png

Opublikowano

Tak po glebszej analizie wszystkich szegolowych danych wyszlo (nie tylko mi )

ze to bedzie Potezny (czarny) adc :)

nic tylko zbierac ip i rp do skina i czekac :>

pozdrawiam

k%C3%B6lcs%C3%B6nhat%C3%A1s_eune_42_3_no

Opublikowano

Przyjrzyjcie się temu obrazkowi

1.Każda z 6 podobnych do siebie postaci ma skrzydła

2.Każda z nich ma też miecz niby nic ale książka która stoi po prawej stronie ma na sobie rysunek tego miecza więc to pewnie jakaś potężna broń/artefakt

1330007971-U359964.png

Opublikowano

Ten champ wygląda na coś '' legendarnego'' , ponieważ wszędzie znajduje się coś co go symbolizuje. Stara waza z najprawdopodobniej jego podobizną i kształtem miecza. Te monety też z jego podobizną. Zastanawia mnie ten obrazek gdzie przedstawione są postacie które go czczą. Czy to nie przywoływacze ? Nie mniej jednak już nie mogę się doczekać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...