Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jaki najlepszy darmowy hosting serwerów minecraft?

Prometeusz89

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

@up zajebiście wyjaśnił "jest jeden"

kurwa pojebani jestescie.. nie ma darmowych hostingów ja mam premium i co? kupuje tylko na craftserve sa zaufani. proste.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

CraftServe jest do wielkiej DUPY

full_logo_mini.png  PluginController - plugin Spigot do zarządzania swoimi pluginami. Włączaj i wyłączaj pluginy, przeładowywuj je, pobieraj nowe pluginy z repozytorium Spigota - wszystko z poziomu serwera!

PluginController na spigotmc.org

Opublikowano

Najlepszy darmowy to InstantServ.pl 10 slotow za darmo ,150 mb na slot ,0 lagow oraz awarii:)

Pomoglem? Daj like:) Nic nie stracisz:)
Dzisiaj startuje moj serwer,link na dole godzina 17;00 1 Osoba VIP:)

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Opublikowano

On chcial darmowy hosting a tam takich nie ma,, a co do tematu to jest jeszcze hosting IDCRAFT:))

Pomoglem? Daj like:) Nic nie stracisz:)
Dzisiaj startuje moj serwer,link na dole godzina 17;00 1 Osoba VIP:)

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Opublikowano

Nie pierdolcie, że nie ma darmowych hostingów..
instantserv.pl = 150MB slot - serwery 1-10 slotowe, na cały rok, możliwość dokupienia ram, slotów, itp. oraz pełen panel obsługi.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

darmowego nei znajdziesz, a jesli nawet to w niskiej jakosci, a premium nie masz. z tych tańszych to polecam ownserver. najnizsze ceny jakie dotąd widzialem i w miare dobra jakosc. czasami mają problemy ze stroną ale to da sie przeboleć. kozystam z ich oferty od roku i jestem zadowolony

Opublikowano

Dzień Dobry,

Z przyjemnością zapraszam do zapoznania się z ofertą firmy disCONNECT.pl Skontaktuj się z nami, w celu przedstawienia oferty - Gadu-Gadu: 5234073

Pozdrawiam,

disCONNECT.pl

Polecam

Tani, fajny, szybka i łatwa obsługa, ItemShop... i wiele wiecej!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Freeservers.pl ale to rankami bo wieczorem potrafia byc lagi .

8008.jpg?1379821940

„To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.”

Opublikowano

freeservers ma pełno problemów sami na swoim fejsie napisali że za darmo nie dadzą perfekcyjnego działania

Opublikowano

http://ts.game-craft.pl Ten hosting jest najlepszy a darmocraft.pl i mandziocraft.pl to głupie hostingi które są do d.p. !!!

nie słuchajcie go to są oszuści kupiłem tam serwer sms i pobrało 15 zł a ankieta sie nie załadowała.ten serwer robi ten sem gość co darmocraft.nie polecam nie dajcie sie oszukać.

Wiem, że to g.ó.n. !!!

Opublikowano

Nie musisz używać czerwonej wielgachnej czcionki, wszyscy i tak zobacza twój post...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...