Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jaki najlepszy darmowy hosting serwerów minecraft?

Prometeusz89

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie macie polskiej lokalizacji...

Pokaz nam jak doszedłeś do swojej nieprawdziwej tezy ;)

Polecałbym nie pingowanie serwera WWW gdzie uruchomiony jest nasz serwis tylko pingowanie serwerów z zakładki "Serwery publiczne". Nasza strona internetowa uruchomiona jest na całkiem innym serwerze w żaden sposób nie współdzielonym z serwerami gier.

Swoją drogą zauważyliście, że konta Kryspinek02 i Pati99 zarejestrowane są jedynie w celu promowania innej firmy hostingowej? Wszystkie posty z tych kont dotyczą jednej firmy hostingowej i mają na celu jej promowanie oraz wysyłanie pozytywnych opinii ;)

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Poradnik jak stworzyć DARMOWY serwer Minecraft znajdziecie tutaj: xxx Oferuje nam to Mandzio, więc jest to w 100% działające!

Opublikowano

@up Że tak brzydko się wyrażę, no nie pierdol... jeśli oferuje Mandzio to czemu nigdzie to nie polecił? Serwery nie działają. Statystyki są Błędne, randomowe, odświeżaj i masz liczby o pare % więcej...

Najlepszy Hosting to mineserv.eu , maszyny 16GB+ 16-64+, Serwerków mam tam 3, ogólnie to kupiłem już ok. 9 ale pare wygasło.

http://mineserv.eu/

Bez ref'a :)

Opublikowano

Powinny się tu posypać warny i to bardzo dużo. Wcześniej za odkop.Teraz za reflinki i durne pisanie postów nie na temat , nabijanie postów i reklamę. Ale cóz - administracja śpi i zapewne teraz dostanę warna a reszta nie.

Bez reklam fb

Opublikowano

Nie dość że nie kupił premium to jeszcze chcę darmowy serwer.

Może od razu zróbmy wszystko darmowe i się wszyscy cieszyć będziemy ? :)

Witam. Czy nie zauważyłeś, że nie wszyscy mają kase na premium! Nie kardzdy ma kase. Ja terz nie mam premium, i co? Czy jeśli nie mam kasy na premium to znaczy, że jestem jakiś gorszy itd! A otórz NIE! Więc zamilcz jeśli nie znasz darmowego hostingu serwerów mc!

Opublikowano

@up

Nikt tak nie pisze, że jesteś gorszy. A na allegro są premium po 5 zł, co prawda zawsze jest ryzyko że Ci zniknie po tygodniu, ale możesz napisać i Ci dadzą nowe - sam próbowałem bo kupiłem taki dla brata na urodziny. A teraz pomyśl jak bogaty stałby się mojang gdyby nie było PIRACKICH klientów , ale ludzie zamiast zarobić choćby i te 5 zł albo i 30 albo nawet 90 ( ja zarabiałem te 30 za robótki domowe) wolą grać na piratach i w pewnym sensie ( tylko w pewnym sensie!) kraść. A ty także nic nie wznosisz do tematu, w dodatku razisz ortografią , więc napiszę Ci:

"Zamilcz jeśli nie znasz darmowego hostingu MC!"

@ontopic

Nie ma darmowego. Za darmo nic nie ma. Są jakieś niby darmowe ale musisz za to płacić w koło a potem najprawdopodobniej serwera nie dostaniesz - tak głosi regulamin. Zgadzam się także z mistrzkiem że powinny posypać się warny.

Opublikowano

http://craftshell.pl/ A Tamci Wyże,To Chyba Nie Myślą Co Pisza.. Np

Darmowe hostingi nie istnieją jest darmocraft ale to jeden wielki badziew, musisz wysłac sms zeby pobrać plik WTF? poco pobierać pliki jak serwer jest hostowany WTF??

Osobiście polecam hosting http://pukawka.pl tanie serwery możliwość zrobienia serwera 3 lub 5 slotowego za 7.5 zł (serwer 5 slotów) w tym masz dostęp do ftp i różnych bajerów.

Możesz zamówić serwer testowy na 12 h w ofercie MAX

Itp...

Opublikowano

@up

Nie działa już, przeczytaj pierw co wklejasz a nie wkleiłeś bo są jakieś przestarzałe informacje ( nawet juz skreslone) ze to dziala.

NIE MA ŻADNEGO DARMOWEGO HOSTINGU, ZROZUMCIE TO! TERAZ NA MPC JACYŚ LUDZIE OGŁASZAJĄ ŻE ZROBIĄ - ALE ZOBACZYMY

NAPISZE JESZCZE RAZ : NIE MA DARMOWEGO HOSTNIGU NIE MA DARMOWEGO HOSTNIGU NIE MA DARMOWEGO HOSTNIGU NIE MA DARMOWEGO HOSTNIGU NIE MA DARMOWEGO HOSTNIGU NIE MA DARMOWEGO HOSTNIGU NIE MA DARMOWEGO HOSTNIGU NIE MA DARMOWEGO HOSTNIGU NIE MA DARMOWEGO HOSTNIGU NIE MA DARMOWEGO HOSTNIGU NIE MA DARMOWEGO HOSTNIGU NIE MA DARMOWEGO HOSTNIGU ZEBY BYLO WIDOCZNE -.-

Opublikowano

Polecam SoRed.pl

Najtańsza oferta to: 2 GB RAM za tylko 35 zł. + WWW i TEAM SPEAK 3 (2 ram = 35 slotów bez lagów)

Opublikowano

kurwa po chuj nabijacie te jebane posty ? na pewno po kilku miesiącach nie szuka darmowego hostingu, poza tym szukał DARMOWEGO a nie płatnego idioci.

Bez reklam fb

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...