Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Mały poddział w pogaduszkach ;)

Baku.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo, ostatnio widziałem dość dużo ludzi którzy robili topice bo mieli jakiś tam problem z prawem czy jakieś dyskusje na ten temat były może by tak dodać do pogaduszek poddział "Prawo"

Co wy o tym sądzicie ;) ?

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

To jest kurwa forum o hackach,cheatach a nie o prawie !

Może trochę kultury ?

Wiem że forum o grach ale jak w pogaduszkach dużo jest tematów i czytaj uważnie to NIE MA BYĆ NOWY DZIAŁ TYLKO PODDZIAŁ W POGADUSZKACH -.-

1391961391-U712132.jpg

Opublikowano

Może trochę kultury ?

Wiem że forum o grach ale jak w pogaduszkach dużo jest tematów i czytaj uważnie to NIE MA BYĆ NOWY DZIAŁ TYLKO PODDZIAŁ W POGADUSZKACH -.-

Mówisz o kulturze zaczynając wypowiedź "Yo"?

@Top

Nie, w główkach się poprzewracało.

Opublikowano

Ciekawe ile jest prawników na forum ... ehehehe, taki suchar.

@top

Nie, co jakiś czas o to pytają w pogaduszkach a gdyby było subforum to mała popularność by była, wystarczyłby 1 tutorial - spis praw i nikt nie musiałby robić tematów.

Opublikowano

Ciekawe ile jest prawników na forum ... ehehehe, taki suchar.

@top

Nie, co jakiś czas o to pytają w pogaduszkach a gdyby było subforum to mała popularność by była, wystarczyłby 1 tutorial - spis praw i nikt nie musiałby robić tematów.

Nie sądzę choćby dlatego że jest prawo administracyjne,prawo karne etc etc dużo tego jest i nie ogarnie się z jednego tuta all :P

Mówisz o kulturze zaczynając wypowiedź "Yo"?

@Top

Nie, w główkach się poprzewracało.

Co masz do "yo" ? lepiej by było jakbym napisał tak jak on "k****" ?

1391961391-U712132.jpg

Opublikowano

Przecież to forum o hackach i jak ktoś tu zagląda to chyba nie będzie przeglądał tego działu bo są od tego w internecie forumy prawne.

sygnauf.png

by Valky

Opublikowano

Myślę, że nie jest to potrzebne. Takie tematy pojawiają się raz na jakiś czas, więc standardowe pogaduszki wystarczą. Poza tym zawsze można napisać do mnie pw, a na pewno pomogę (czy tam na gg).

#don't care

Opublikowano

Myślę, że nie jest to potrzebne. Takie tematy pojawiają się raz na jakiś czas, więc standardowe pogaduszki wystarczą. Poza tym zawsze można napisać do mnie pw, a na pewno pomogę.

Lub do Makina na gadu xD

Jestem na nie ponieważ nie pasuje do tematyki forum a standardowe pogaduszki starczą.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Myślę, że nie jest to potrzebne. Takie tematy pojawiają się raz na jakiś czas, więc standardowe pogaduszki wystarczą. Poza tym zawsze można napisać do mnie pw, a na pewno pomogę (czy tam na gg).

Mi nie chodzi tylko o tematy z pytaniami czy problemami ale tez o to ze jeśli by się napisało jakiś ważny temat w tej kwestii to może być potem trudno go znaleźć a jakby był taki poddział to było by latwiej

Po kija, skoro na forum znają się na tym 4 osoby.

*5 Bo ja tez

1391961391-U712132.jpg

Opublikowano

A teraz tak serio - kto tutaj jest szczególnie obeznany z kodeksami i innymi tego typu protokołami? Jeżeli ktoś ma jakieś wątpliwości zapyta w głównym dziale. Tworzenie specjalnego subforum mija się z celem.

Opublikowano

Jak ktoś ma problem z interpretacją kodeksów z dziedziny prawa , to piszę do Makina ewentualnie Naiko ;-)

Myślę, że osób, które to studiują lub też pracują w tym zawododzie, u nas na forum dałoby się zliczyć na palcach jednej ręki.

Nie ma takiej potrzeby, by tworzyć do tego osobne subforum zwłaszcza, że tematyka mocno odbiega od naszej forumowej.

Opublikowano

Jak ktoś ma problem z interpretacją kodeksów z dziedziny prawa , to piszę do Makina ewentualnie Naiko ;-)

Myślę, że osób, które to studiują lub też pracują w tym zawododzie, u nas na forum dałoby się zliczyć na palcach jednej ręki.

Nie ma takiej potrzeby, by tworzyć do tego osobne subforum zwłaszcza, że tematyka mocno odbiega od naszej forumowej.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Chcesz by o prawie wypowiadały się osoby które mają średnio ~~15 lat ?

Od tego są fora prawne

Widzę że coraz więcej osób zapomina że to forum o Cheatach

Opublikowano

Że Makin studiuje prawo to nie znaczy że mamy od razu takie subforum robić xD

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

Świetnie napisane. :)

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...