Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tłumienie ludzkich talentów w małych miejscowościach...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale ja nie mam stylu kurde, nie jestem emo, nie jestem skejt nic ... jestem normalnym człowiekiem takim jak większość.

Nie widziałeś moich zdjęć. Bo tutaj nie wstawiałem nigdy ;D

Sry pojebali mi się użytkownicy, nie o ciebie chodzi xD Wybacz za wprowadzenie w błąd :D

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Opublikowano

Nie jestes jakis chudy ;p wygladasz normalnie ;p

Jakbym w szkole miał takich nauczycieli to bym im tak powiedzial, ze wyjebaliby mnie chyba ze szkoły.

Z ubraniem to normalny, ale pod rękawami kryją się pajęcze rączki ;D

Zajrzyj na bloga -> Click

Opublikowano

Zrobiłeś bardzo dobrze.

Twoja sytuacja jest podobna do sytuacji Polski. Otóż w Polsce mamy mniej więcej tak że cokolwiek być nie zrobił, "monarcha" i tak stwierdzi, że "szlachcic" zrobi to lepiej (za drobnym sponsoringiem of course) ewentualnie "hajduki" przygłuszą tego, który będzie ze "szlachtą" konkurować. Talenty są bardzo często tłumione, a nawet gdy się taką "wyższą grupę społeczną" napomina, to i tak niestety nie liczą się z opinią jednostki :unsure: Takie gnębienie przez jak to dobrze ująłeś: idiotów psuje psychikę, ale jest również dobrym jej treningiem, po prostu mniej więcej da się to zamienić na radość, im bardziej użerają się w hejcie po prostu wystarczy ich olać, unikać jak ognia, dodatkowo śmiać się z tego ile serducha wkładają by zepsuć komuś życie.

A i jeszcze jedno, nie licz że będą przepraszać, jeśli byli w stanie rozwalić ci plecak, wkurwiać na maxa, zmuszać do wbity pod stół, to wątpie żeby byli zdolni do przeprosin, są już zwyczajnie nadpsuci i wystarczy poczekać aż znajdzie się ktoś nad nimi, kiedy ten ktoś doprowadzi ich do furii tak jak oni ciebie, wtedy po prostu dostaną totalnej załamki.

Opublikowano

Zrobiłeś bardzo dobrze.

Twoja sytuacja jest podobna do sytuacji Polski. Otóż w Polsce mamy mniej więcej tak że cokolwiek być nie zrobił, "monarcha" i tak stwierdzi, że "szlachcic" zrobi to lepiej (za drobnym sponsoringiem of course) ewentualnie "hajduki" przygłuszą tego, który będzie ze "szlachtą" konkurować. Talenty są bardzo często tłumione, a nawet gdy się taką "wyższą grupę społeczną" napomina, to i tak niestety nie liczą się z opinią jednostki :unsure: Takie gnębienie przez jak to dobrze ująłeś: idiotów psuje psychikę, ale jest również dobrym jej treningiem, po prostu mniej więcej da się to zamienić na radość, im bardziej użerają się w hejcie po prostu wystarczy ich olać, unikać jak ognia, dodatkowo śmiać się z tego ile serducha wkładają by zepsuć komuś życie.

A i jeszcze jedno, nie licz że będą przepraszać, jeśli byli w stanie rozwalić ci plecak, wkurwiać na maxa, zmuszać do wbity pod stół, to wątpie żeby byli zdolni do przeprosin, są już zwyczajnie nadpsuci i wystarczy poczekać aż znajdzie się ktoś nad nimi, kiedy ten ktoś doprowadzi ich do furii tak jak oni ciebie, wtedy po prostu dostaną totalnej załamki.

Dokładnie, z tego co wiem jeden z tych 3 klasistów tak kozaczył do jednego gościa i aż ten się wkurzył i naprół mu po pysku tak że już się skończyło el dorado

Opublikowano

Uroki gimnazjum... :)

Ja tam ci powodzenia zycze, jak masz talent to go rozwijaj jak najlepiej.

Opublikowano

Szczerze Ci powiem że też tak miałem :) W 4 klasie (u nas jest tak że z 3 szkół do podstawówki/gimbazy się schodzą) więc jak doszli nowi kumple i wgl. to niby było spoko , ale się smiali i wgl. widziałem to .. chyba w ten rok przeżyłem wakacje i wgl.. we wrześniu (5 klasa) się znowu zaczeło ... taki jeden chłopak jak szłęm podłożył mi noge na korytażu i gleba.. cała szkoła w śmiech oczywiście bo to przecież takie zajebiście smieszne! nauczyciel na dyżurze nic i podeszłem do niego powiedziałem mu że jest frajerem dostał strzała , co się zaczelo bujką zajebałem mu i cała szkoła niby tacy koldzy , skończyło się to na tym że mnie razem z 'kumplami' pobili do upadłego , ale przestali się już ze mnie śmiać , koledzy się znależli wszyscy się bali mu powiedzieć prosto w oczy (2gimbaza) bo to taki frajer co się z każdego wyśmiewał...

Ja uważam że takich frajerów trzeba tępić ..

1341833700-U255743.jpg
Opublikowano

Żeby się wybić, trzeba mieć mnóstwo kasy. Myślę, że zrobiłeś dobrze i idąc do mam talent pokażesz, że masz talent. :P

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

Żeby się wybić, trzeba mieć mnóstwo kasy. Myślę, że zrobiłeś dobrze i idąc do mam talent pokażesz, że masz talent. :P

Ja kasy nie mam ;(

Opublikowano

Pierdol ich wszystkich , masz talent - dalej się w nim realizuj.

Zaczynając z kolarstwem miałem podobną sytuację , moja rodzina nie miała zbyt wiele pieniędzy więc pierwszy rower szosowy jaki mi kupili to jakiś KROSS za 450zł , byłem jedyną osobą w klubie z takim rowerem , wszyscy mieli super i nadal mają rowery marki Merida po 20/30 tys. złotych. Wszystko to mieli fundowane przez klub za to że ich rodzicie robili reklamę klubu w innych miastach itd ... a moi rodzice nic. A teraz to ja osiągam 1/2 miejsca na arenie małopolski a tamci nawet to pierwszej 500 nie wchodzą , tak bywa , uboższych ludzi odstawia się na bok.

u6pv.jpg

Opublikowano

Pierdol ich wszystkich , masz talent - dalej się w nim realizuj.

Zaczynając z kolarstwem miałem podobną sytuację , moja rodzina nie miała zbyt wiele pieniędzy więc pierwszy rower szosowy jaki mi kupili to jakiś KROSS za 450zł , byłem jedyną osobą w klubie z takim rowerem , wszyscy mieli super i nadal mają rowery marki Merida po 20/30 tys. złotych. Wszystko to mieli fundowane przez klub za to że ich rodzicie robili reklamę klubu w innych miastach itd ... a moi rodzice nic. A teraz to ja osiągam 1/2 miejsca na arenie małopolski a tamci nawet to pierwszej 500 nie wchodzą , tak bywa , uboższych ludzi odstawia się na bok.

Ja mam nadzieję ze mi się uda chociaż pokazać w TV, nawet nie muszę dalej przechodzić..

Opublikowano

Samo to, że wylewasz smutki na forum, zamiast próbować walczyć nie siłowo, a choćby przez ludzi (no kurwa, w tych czasach osób niejebniętych, do których możesz iść jest milion) i nie jest to bycie 'frajerem', tylko tępienie frajerów, wskazuje, że po prostu się boisz. Nie mów mi, że nie da się ich wytępić, bo na każdego jest sposób. Jest wielu idiotów, nie tylko u Ciebie w szkole, ale tacy ludzie się do mnie nie odzywają, bo wiedzą, że mogę kilkoma zdaniami zamknąć te ich piękne ryjki. Jeśli nie chcesz 'walczyć', przeczekaj gimnazjum i zaczynaj od nowa.

Opublikowano

Zawsze możesz iść na policję.

Tak, dobry pomysł, ale nie wiem czy pomyślałeś zanim napisałeś.

Bo 20 ponad ludzi raczej od tak nie aresztują, ani nic um nie zrobią.

A jakby im coś zrobili to bym wyszedł na kapusia i bym miał przejebane do konca życia,

Opublikowano

Nie koniecznie teraz chociażby po skończeniu gimnazjum?

20 może i nie ale tych najgorszych byś mógł zgłosić za zniesławienie, nękanie itd...

Nie myślałeś o przeprowadzce?

Opublikowano

Nie koniecznie teraz chociażby po skończeniu gimnazjum?

20 może i nie ale tych najgorszych byś mógł zgłosić za zniesławienie, nękanie itd...

Nie myślałeś o przeprowadzce?

Hmmm, dzięki za chęć pomocy, ale pomyśl jeszcze raz...

Nie mam kasy, mam 16 lat idę do jedynego takiego technikum w okolicy,

do którego chodzą ci co mnie kiedyś nękali.

Nie mam innego wyboru, idę na informatyka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...