Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[GAP130][Vsro] PegasusGalaxySro - Zapraszamy - DeathOrGlory!

Lochu123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sam sie placzesz w tym co piszesz Nagi, mam set +25 i jakos warek z +22 nie daje mi rady nawet na 2 crity, noobek z Cb i tyle.
A co do dotacji tak na marginesie nie wydalem ani grosza na ta gre a ciesze sie glavia +30. Potrzeba tylko checi i troche czasu, moze Ty Nagi nigdy sam nie wbiles zbyt wysokiego plusa i stwierdzasz bzdury ze tylko dotacja da Ci pograc na tym servie!.

ZAPRASZAM GRACZY ! =)

dumb-dumber.jpg

Server: SJsro(Old) :ZSZC Water

Nick: DMGwykurwPL,xBarriLit0x :DMG, iLoveRita, Shinoby

Lvl: 116, 115 :105, 105, 105

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP

Zapraszam cie do gry na FX To się przekonamy kto jest noobem :) Przeczytaj jeszcze raz ten post u góry i skmiń do ze to ciebie nie pisałem o dotacji jak nie potrafisz tego pojąć to zapisz się na korepetycje z języka Polskiego !

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Glavia na Froncie juz +33 ^^ PS do Nagiego - Bez DONATa :)

dumb-dumber.jpg

Opublikowano

@UP

Chcesz żeby za raz twój serwer upadł ?? Jak chcesz napisz w tym temacie ! Za 1h ktoś wróci i go z ddosuje !

Myślisz czemu FX jest off ? Retrox szaleje xDD

Jak nie wierzysz zobaczysz za 1h ofc jeśli chcesz, żeby nie było później płaczu ze nam serwer upadł :(( Czytaj lepiej temat na epvp,tu lub FB jak nie ogarniasz nie pisz nic !

Opublikowano

Widze ze tutaj ogien jest :) Nagi powiedz mi kto sie tak spina i o jakiego serwa chodzi zaraz moge to rozwiazac w chwile :)

579571423327107377857.png

Opublikowano

ja pierdole glavier to char only bot 24/7 ale na pvp to nie bladerem zawsze glaviera rozjebalem ale juz gram euro czyli warkiem glavier ssie 10-15k dmg pffff

Opublikowano

adrenaline nie spamuj tak bo twoje 2 ostatnie posty wygladaja tak samo! widocznie nie byles dobrym glawierem bo ja jestem najlepszym na serwie i nikt mi nie podskoczy chyba ze war +35 ^^ pozdro i zapraszam!!

dumb-dumber.jpg

Opublikowano

ja do was z rozumem nie to co ty z wodogłowiem hhh

dumb-dumber.jpg

Opublikowano

Nagi, ciekawe bo z tego co wiem to fx zjebali na tyle, ze nie mozna juz tam nawet full int expić, a full str ledwo daje rade, poza tym jest off.

Opublikowano

@UP

Dzisiaj będzie ON xD Oni zwalili tylko patch, który zniszczył stary system ! Zobaczymy co zrobią i czy przywrócą CTF :)

Opublikowano

@UP

Dzisiaj będzie ON xD Oni zwalili tylko patch, który zniszczył stary system ! Zobaczymy co zrobią i czy przywrócą CTF :)

Pozdro Don musialem nowe konto zrobic a Lochu sie nie zna koniec kropka :D

Opublikowano

jak dużo polaków? pograłbym gdzieś bo już nudzą mnie servy gdzie są wieczne ataki ddos

Opublikowano

mamy prywatnego tsa. Nagi ubierz tego 2h +20 i zapraszam na pvp china set +23-26 możesz mnie ejdynie po jajach poglaskac tymi critami :P i na marginesie skill dd obowiazywal do 120 lev a jak zauwazyles max lev juz dość dlugo jest 130 a wraz z nim dodano nowe skile pozdro DeathOrGlory Aziu :P

Opublikowano

@UP

Jak macie taką kozak guild na serwie ( w co wątpię ) to wyjdźcie z uni SealTeam i zakatujcie sami JG Proste...

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...