Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Intro dla RojoV13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To ty totalne bezguście jesteś. Jak można lubić zlepek scen z trailer'a, który każdy już zna? Prawdziwymi intrami na YT zajmują się nieliczni. Reszta uważa, że jak wciśnie "dupastupa" i parę scenek z trailerów zrobi dobre intro. Teraz żeby się wybić potrzeba być ORYGINALNYM, więc takie intra stworzone w AAE/SV są idealne.

Autorze piękne intro. Może zacznij monetyzować swoje umiejętności? ;D

Jak można nie czytać ze zrozumieniem, czego was uczą dzisiaj w gimbazjach? Nigdzie nie powiedziałem że podoba mi się zlepek scen. Przeczytaj jeszcze raz moją wypowiedź a później ją komentuj, jeśli dalej nie rozumiesz to powiem jeszcze raz: za długie, za mało dynamiczne. 20 sekund to naprawdę dużo a człowiek wchodząc w filmik na youtube chce oglądać zawartość a nie intro, mnie bardzo irytują długie wejścia, 5-10 sek maks, ma być szybko, dynamicznie i koniec, a nie przymulanie i wydłużanie czasu filmiku.

Opublikowano

Fajne

widziałem już dziś to intro chyba pod jakimś filme było info rojkami chyba dałeś :D

a i nawet kom od Roja dostałeś :D

Mi się osobiście podoba

ale Rojo coś wspominał że ma zapas intr i ludzi co mu je robią więc wiesz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...