Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Intro dla RojoV13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak ale zlepek kilku scenek z trailerów i podłożenie muzyki nie nazwałbym intrem... to może być raczej treaser

Opublikowano

Napisz w komentarzach pod filmem ze zrobiles intro,jak sie ludziom spodoba to łapkują,nie jedno intro w taki właśnie sposób do niego trafiło ;]

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Wiem, staram się, ale z tego co widzę, ludzie jakoś niechętnie dają łapy, dziwię się czemu to intro ma tak dużo hejtów, chyba ludzie wolą zlepek kilku trailerów, ale to nie jest kurde intro!

Opublikowano

Jeżeli chcecie mi pomóc, to błagam was o polubienie tego komentarza xD

"Cześć Rojo, mam nadzieję że spodoba się animacja którą dla Ciebie zmontowałem :)

/watch?v=CqFOInNZo7Y

PROSZĘ O ŁAPKI , chciałbym żeby to zobaczył :)"

Jest pod tym linkiem: /watch?v=IPxTJXUPioQ

Autor: InslanderVids

@UP, pomyślę ;)

Opublikowano

Super intro tylko jak kolega poniżej muwił to rojo woli intra bardziej z gierek ale poza tym super masz like.

I jeszcze jak ktoś by mógł to niech zajży na mój kanał na YT moja nazwa to michu001XD

Opublikowano

Słabe intro, za długie, za mało się dzieje, ciągle te cyferki, dla mnie beznadzieja, możesz nawet nawalić setkę efektów specjalnych ale jak dla mnie to jest słabe, intro powinno być krótkie i bardzo dynamiczne, czasem bez wielkich efektów można wskórać wspaniałe rzeczy.

Opublikowano

Rybeusz, nie uważam że jest za długie, po za tym jest tycie w porównaniu z 10 minutowym shitem jaki jest zlepek kilku scen z gier, ale dzięki za opinie :)

Opublikowano

Słabe intro, za długie, za mało się dzieje, ciągle te cyferki, dla mnie beznadzieja, możesz nawet nawalić setkę efektów specjalnych ale jak dla mnie to jest słabe, intro powinno być krótkie i bardzo dynamiczne, czasem bez wielkich efektów można wskórać wspaniałe rzeczy.

To ty totalne bezguście jesteś. Jak można lubić zlepek scen z trailer'a, który każdy już zna? Prawdziwymi intrami na YT zajmują się nieliczni. Reszta uważa, że jak wciśnie "dupastupa" i parę scenek z trailerów zrobi dobre intro. Teraz żeby się wybić potrzeba być ORYGINALNYM, więc takie intra stworzone w AAE/SV są idealne.

Autorze piękne intro. Może zacznij monetyzować swoje umiejętności? ;D

Opublikowano

Dziękuję Anoizm, nie zacznę, bo gdybym robił masówki, robiłbym to by tylko zarobić, pomysł zniknie, a hobby zamienię w pracę, wolę to zrobić jednak na pokaz :)

Opublikowano

Intro jest bardzo fajne :) Widać że masz do tego głowe . W jakim programie zrobiłeś to świetne intro ?

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...