Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy według was jest to normalne ?

akwa1245

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I sie zaczelo, ciagle przegrywam, zbijanie gwiazdek to meka, nawet tego nie robie. Odpoczynek, jak sie mm nie ogarnie to trzeba znalezc jakas inna gre ;d

Opublikowano

Dzisiaj to tragedia z tym jest w ciągu całego dnia wygranych bitew miałem może z 10 -_- expa wbiłem 25k przez cały dzień przy czym wczoraj do południa 45k -_-

Opublikowano

Dlatego ja w Sob-Nie omijam zbijam gwiazdy i tyle no chyba że muszę hajs zarobić to grinduję T-25 + Churchillem, ale w Weekend najgorzej jest... Bywały dni że nawet 70 meczy miałem na - ale odrabiałem i takie kółko.. raz na wozie raz pod wozem..

Sig.png

Opublikowano

No niestety co by tu poradzic MOja zła passa mineła i jak na razie mam więksosc wygranych z czego się cieszę : ) Próbuje dobic do 50% zwyciest ale czy mi się uda to ja nie wiem ;p

Opublikowano

No niestety co by tu poradzic MOja zła passa mineła i jak na razie mam więksosc wygranych z czego się cieszę : ) Próbuje dobic do 50% zwyciest ale czy mi się uda to ja nie wiem ;p

Haha, u mnie się zaczęła. Takie pomidorki ze mną grają że masakra :D Niektóre bitwy przegrane to nawet nie dostaje 200xp, bo albo mnie ktoś tk albo dostane bombke od wrogiej arty podczas gdy w mojej arta nic nie robi.

Opublikowano

Kup t49 i nim graj jesli masz słabe dni ; ) Ja tym Potworkiem ostatnio sciągłem 9Kili ; ) A średnio na bitwe mam po 3-5 kili wiec jest moc ; ) No i przede wszystkim jest on tak zabójczy że nawet totalne pomidory mi nie przeszkadzają w bitwie ; )

Opublikowano

Kup t49 i nim graj jesli masz słabe dni ; ) Ja tym Potworkiem ostatnio sciągłem 9Kili ; ) A średnio na bitwe mam po 3-5 kili wiec jest moc ; ) No i przede wszystkim jest on tak zabójczy że nawet totalne pomidory mi nie przeszkadzają w bitwie ; )

Nie chce mi się go expić a po za tym to nie mam kasy.

Mam wolverine, jak mi nie idzie to po prostu nie gram :P

Opublikowano

Nie chodzi o win ratio... Też mnie to denerwuje. Wbijasz 3k dmg, odwalasz więksość roboty w teamie a i tak potem dostajesz wielkie gówno i na dodatek jeszcze jesteś na minusie ^^ Nie da się nic wyexpić. Szlak człowieka trafia. Bardzo mnie to denerwuje, ponieważ wcześniej tak nie miałem. Od jakichś 2-3 miesięcy jest to jednak notoryczne. Nie wiem czy to wina nowych graczy, ale jak można powiedzieć o graczu z IX czy X jako "nowy" ?!

Naprawdę nie wiem co się z tym wot-em dzieje...

mam kilkanascie tysiecy bitew kilka X niezle eff ale uwazam sie za nowego gracza i ciagle sie ucze w to grac . wiec ludzie z IX czy X czesto sa nowi bo to ich pierwszy czołg wysokiego tieru.

czasem mam dzienne win ratio na poziomie 60% czasem 30%

ogolnie 50% stoi w miejscu .

teraz kilka sposobow gdy nie idzie :

1.grac w plutonach 3 osobowych i zawsze takimi samymi czołgami , wtedy zazwyczaj rzuca jako top tiery i ogarniety pluton potrafi wygrac taka bitwe .

2.zmienic server , czasami pomaga (zdecydowanie solo polecam EU1 , bo kazdy noobek mysli ze na EU2 graja debile , no i sie trafia 10 na czerwono co stanie za arta i jej broni ) w plutonie server EU2 ;)

3. poprostu przelogowac sie kilka razy

4. grac jak jest , zazwyczaj po kilkunastu porazkach z rzedu przychodzi fala zwyciestw.

5. wyłaczyc komputer , pojechac na ryby , wyjsc na piwo , poszukac kobiety , popatrzec jak trawa rosnie...

POZEGNANIE ZWOT I REST ... I POWROT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...