Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy według was jest to normalne ?

akwa1245

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile kur*** można przegrywać ... Już mi normalnie nerwy puszczają... Jak widze takie coś . Jak nie dziennie miałem 55-60% wygranych tak dzisiaj mam same porażki pod rząd ... Nie dość że mam naprawdę dobrych ludzi w plutonie to reszta teamu to same buraki ... A jak nie to chu** wie co . Albo Wot sie dzisiaj na mnie uwzioł albo no nie wiem . Co o tym myślicie ?

Opublikowano

Ile kur*** można przegrywać ... Już mi normalnie nerwy puszczają... Jak widze takie coś . Jak nie dziennie miałem 55-60% wygranych tak dzisiaj mam same porażki pod rząd ... Nie dość że mam naprawdę dobrych ludzi w plutonie to reszta teamu to same buraki ... A jak nie to chu** wie co . Albo Wot sie dzisiaj na mnie uwzioł albo no nie wiem . Co o tym myślicie ?

To Prawda jak można grać z debilami w drużynie też tak mam. Wręcz pojebane to jest...

Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano

Co ja myślę? Myślę, że win ratio jest zbędne i nitk na nei nei patrzy. Nawet jak przegrywasz a zagrasz porządnie ot dużej różnicy nei będzie.

Opublikowano

Zbuntuj się i przestań kupować golda.

A tak na serio:

też ostatnio tak mam ale nie zwracam zbytnio na to uwagi, czasem się uda zmienić los bitwy a czasem nie.

Opublikowano

Co ja myślę? Myślę, że win ratio jest zbędne i nitk na nei nei patrzy. Nawet jak przegrywasz a zagrasz porządnie ot dużej różnicy nei będzie.

Nie chodzi o win ratio... Też mnie to denerwuje. Wbijasz 3k dmg, odwalasz więksość roboty w teamie a i tak potem dostajesz wielkie gówno i na dodatek jeszcze jesteś na minusie ^^ Nie da się nic wyexpić. Szlak człowieka trafia. Bardzo mnie to denerwuje, ponieważ wcześniej tak nie miałem. Od jakichś 2-3 miesięcy jest to jednak notoryczne. Nie wiem czy to wina nowych graczy, ale jak można powiedzieć o graczu z IX czy X jako "nowy" ?!

Naprawdę nie wiem co się z tym wot-em dzieje...

Opublikowano

Nie chodzi o win ratio... Też mnie to denerwuje. Wbijasz 3k dmg, odwalasz więksość roboty w teamie a i tak potem dostajesz wielkie gówno i na dodatek jeszcze jesteś na minusie ^^ Nie da się nic wyexpić. Szlak człowieka trafia. Bardzo mnie to denerwuje, ponieważ wcześniej tak nie miałem. Od jakichś 2-3 miesięcy jest to jednak notoryczne. Nie wiem czy to wina nowych graczy, ale jak można powiedzieć o graczu z IX czy X jako "nowy" ?!

Naprawdę nie wiem co się z tym wot-em dzieje...

Kiedyś do X się dochodziło przy 7-9kk bitew, wtedy kiedy się już nabrało doświadczenia. Teraz jest wyścig szczurów aby jak najszybciej ją odblokować.

76561198001815076.png
Opublikowano

Ja gram ponad rok i 2 tygodnie temu nabyłem swoją pierwszą X... Ale czy sugerujesz, że przegrywanie to dobra rzecz ? Nie denerwuje cię to ? Ja jak gram, to lubię robić to dobrze. Starać się i pomagać zwyciężać, a nie stać w miejscu... Broń boże, nie ścigam się. Poprostu nie chec wychodzić z bitwy -10k i 300exp. To wkurwia. Nagrałem się 400 bitew na E-75 i wiem ile mnie to kosztowało.

Opublikowano

Hej znam rozwiązanie Twoich problemów. Wyłącz tą grę...

Naprawdę, że macie trudności z tym żeby tą grę wyłączyć. Mnie jak coś denerwuje to po prostu się do tego nie zbliżam. A wy jak w transie na siłe młócicie dalej i narzekacie jak jest źle i niedobrze ;_;

Opublikowano

Problemem nie sa same porazki. Czasami z dobrej porazki jest wiecej frajdy i adrenaliny niz beznadziejnej wygranej.

Najgorsze jest ze w seriach porazek czesto zdazaja sie wyniki typu 1:15 gdzie jedyny dmg zadalismy my sami a pozostali co najwyzej fartem trafili raz na 5 strzalow

860331433165800174608.png

Opublikowano

No spoko ale ile można aby pod rząd mieć 10 porażek ? Nie dość że non stop mój team zostawał jako ostatni do odszczału to w dodatku mieliśmy po 2-3-4k Dmg każdy z nas osobno a reszta Teamu ledwo co najwyżej 400dmg . A zato z przeciwnego teamu wszyscy po 1k dmg+ . Dla mnie to dziwna sprawa . Poza tym nie raz było że przeciwnym team był owiele gorszy a i tak wygrywali ...

Opublikowano

No tak na takich niskich tierach to samemu można rozdu*** pułowe Teamu ; ) Ale nie na to rzecz polega aby sobie sztucznie statystyki polepszać ; ) Ja jestem niestety graczem typu że muszę mieć XT i po prostu nie mam czasu na granie 2-3T itd . No za wyjątkiem kw-1S którym lubię sobie pograć ; ) Gdybym kiedys wiedział że będę tak na statystyki patrzał to bym nie robił plutonów 5T z np 9 itd : ) Ale niestety wtedy było się kompletnym noobem ; / . A wracając do wątku 2wygrane np na 15 pora rzek to nie jest normalne

Opublikowano

Po 1. nauczcie się pisać, potrzebny wam słownik?

Po 2. to tylko gra, nie spinajcie się tak...przy przegranej dostaniesz tyle expa co narobiłeś DMG więc w czym problem? Ja na IS 3 wychodze prawie co bitwe na minus z kredytami ale za to exp po 750 na bitwe bez premki.

Opublikowano

Po 1. nauczcie się pisać, potrzebny wam słownik?

Po 2. to tylko gra, nie spinajcie się tak...przy przegranej dostaniesz tyle expa co narobiłeś DMG więc w czym problem? Ja na IS 3 wychodze prawie co bitwe na minus z kredytami ale za to exp po 750 na bitwe bez premki.

Przegrana = mniejszy exp i kredki

@top

To wkurwia

Wszedzie nooby i llemingi

shoob.png

Opublikowano

Res3rchPL Jesli nie wiesz o co chodzi to sie nie wyrażaj , jesli masz coś do mojej ortografi to niestety zmartwię cię . Będę pisał jak mi się podoba : )

Po drugie cza być naprawdę tępy aby po 4600 bitwach gadać że dostaje się tyle samo expa i kredytów za przegraną/wygraną bitwe ... Więc jak możesz Prosił bym cię abyś zamilkł (Z góry przepraszam za moje zachowanie )

Opublikowano

Ja szczerze tak samo pier*olca dostaje jak widze ok 10 przegranych bitw i zero wygranych... ale jak sie widzi w teamie takie osoby które zabijają swoich bo "coś" im przeszkadza no to nie moge... albo polaków z nickiem krul_czolguw no to kur*a już nie wytrzymuje i ide z psem na pole

post-458746-0-69166800-1368026923_thumb.jpg

Opublikowano

Bo grając z słabszymi graczami wydaje się im komendy i pomaga im się a nie jeździ się w plutonie i ma się na nich wyjebane.Trzeba myśleć o teamie i o słabszych bo to, że się ma green effi to, że można sobie jeździć jak się chce.

Nie wiem jak gracie ale po tym jak wy się spinacie i wnioskuje, że macie jeszcze mniejsze umiejętności niż randomki z red/yellow effi.

Opublikowano

Bo grając z słabszymi graczami wydaje się im komendy i pomaga im się a nie jeździ się w plutonie i ma się na nich wyjebane.Trzeba myśleć o teamie i o słabszych bo to, że się ma green effi to, że można sobie jeździć jak się chce.

Nie wiem jak gracie ale po tym jak wy się spinacie i wnioskuje, że macie jeszcze mniejsze umiejętności niż randomki z red/yellow effi.

Pozdro

Fajnie, dużo mogę im kazać, jak zacznie mnie strzelać, za to że we mnie wjechał.

Lemingi sobie uciekają, ja sam na 7 przeciwników, wołam "pomocy" "pomocy" itd. DUPA!

Nie pomogą

TA GRA BYŁA FAJNA JAK TYLE NOOBÓW NIE BYŁO

Teraz tylko kompanie i CW :///

Ew. Z kolegą w plutonie dajemy radę trochę los bitwy odmienić, ale to nie to

shoob.png

Opublikowano

Szczerze mówiąc, to kolejny zjebany temat.

Chwalisz się czy żalisz?

Jak grasz to tak masz.

Jesteś słaby - przegrywasz

Jesteś dobry - wygrywasz

Opublikowano

Szczerze mówiąc, sam umiejąc grać, nie sądzę, żebyś grał za cały team.

Teamy są ostatnio słabe :<
ZA DUŻO NOOBÓF

shoob.png

Opublikowano

Czytam niektóre komentarze i nie wierzę. Po pierwsze w World of Tanks 90% graczy to tzw. pomidory. Jak ktoś nie wie co oznacza ten termin prawdopodobnie również jest pomidorkiem (oczywiście nie obrażając tutaj nikogo). Co nam mówi to,że 90% graczy to pomidory? Ano to,że WG stara się nakłonić tych casualowych graczy to kupowania złota. WG nie może pozwolić sobie na to,żeby dobrzy gracze, potrafiący grać po prostu wyrzynali w pień kolejne pomidorki. Cały system gry jest tak ustawiony by w odpowiednich momentach premiował słabych graczy lepszą penetracją,pancerzem czy maksymalnymi obrażeniami jednocześnie zmniejszając te wartości graczom lepszym. Do tego działa oczywiście Matchmaking, który za wszelką cenę stara się utrzymać Win Ratio każdego gracza na poziomie 50% (oczywiście +/-). Dlatego nie raz są dni gdzie mamy 70% wygranych, a dzień potem większość to porażki. Co najlepsze za czasów Bety takich herezji nie było. Nie było też strzałów za zero. teraz Wiktorowi zależy tylko na trzepaniu grubych pieniędzy i mają głęboko w poważaniu graczy. ŁorGEJming idzie na dno, a razem z nim World of Warplanes i już niedługo World of Tanks. Dlatego serdecznie zapraszam do działu War Thunder, pomóżcie go rozwinąć jak również spróbujcie zagrać w tą grę. Jest to bezpośredni konkurent dla WoT'a. Pozdrawiam i naprawdę nie wierzcie,że w World of Tanks w tej chwili dzieje się coś bez przyczyny.

Opublikowano

Zgadzam się z olkiem . Można mieć ef itd powyżej 1800 a i tak możesz non stop przegrywać Bo taki gracz nie da rade sam przeciwko 15 graczom z przeciwnej drużyny . Tym bardziej że nawet jesli zaczniesz ich rostawiaćto i tak cie mają w dupie bo myślą że wiedzą lepiej .

Jesteś dobry - wygrywasz

Liczy się Team nie jednostka ...
Opublikowano

Zgadzam się z olkiem . Można mieć ef itd powyżej 1800 a i tak możesz non stop przegrywać Bo taki gracz nie da rade sam przeciwko 15 graczom z przeciwnej drużyny . Tym bardziej że nawet jesli zaczniesz ich rostawiaćto i tak cie mają w dupie bo myślą że wiedzą lepiej .

Jesteś dobry - wygrywasz

Liczy się Team nie jednostka ...

I pros dupa kiedy pomidorów kupa, taka jest prawda.

Jak chcesz to możesz ze mną pograć w plutonie, mam WR 53% i nie narzekam na bitwy (mm mnie lubi? :D), albo nie bo jeszcze spieprzysz mi wr :D

Opublikowano

@up jedni mają farta , inni nie

@top każdy dobry gracz nie patrzy na win ratio tylko na to ile robisz w meczu

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

Ja tam nie patrze na wygrane. Gra ma dziwny system losowania, prawie zawsze trafiam na lepszych od siebie. Jak wam przeszkadza duża ilość porażek to grajcie na niższych tierach - nie ma problemu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...