Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak rozdawać punkty

natan1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Natan ja Ci polecam medyka.Zestaw z mg36.I jedziesz każdego jak idze.HP full.Na wszystkich posatciach zawsze daje full apteczke i full sprint. W sześc miesiacy wbilem 30 lvl bez xp boostów (sorry za blede jezykowe mac book)

Jako iż masz snejpera to też w bieganie i zasięg wykrywania.Każdy woli co innego.

Opublikowano

medikiem grałem ale dobiłem 3 lvl i powiedziałem nie, nie wiem kiedy lub jak dostać ten hebilator czy jakoś tak i z mg chodziłem to jechali mnie itp

Opublikowano

hmm no mogę pograć medykiem ale to w wolnym czasie tylko powiedz jak ten hebilitaror czy chu* wie jak to sie nazywa dostac ;d chce się tym bawić

Opublikowano

Jak masz na tyle hajsu to możesz grać jednocześnie na kilku postaciach, co nie ma najmniejszego sensu bo będziesz lamił na wszystkich jednakowo równo :D

Ja bym na Twoim miejscu wybrał 1 postać, żeby chociaż do 20lvl dobić i potem co innego, bo tak to się szybko można znudzić grą.

Co do rozwalania czołgów, to starczy Ci dodać 1pkt do rakiet do apc, tym rozwalisz wszystko.

potem jak już wbijesz wyższy lvl (tam chyba 13) to możesz odblokować ostrzał moździerzowy.

Ewentualnie jak masz mechaników (a mechanicy zawsze jadą na jak najwięcej pkt, żeby szybko wbić lvl) to zaznaczasz tylko pistoletem naprowadzającym takiego czołga i po nim :D

436951440626370320491.png

Opublikowano

hmm no mogę pograć medykiem ale to w wolnym czasie tylko powiedz jak ten hebilitaror czy chu* wie jak to sie nazywa dostac ;d chce się tym bawić

Trzeba dać punkt w treningu (lewe drzewko, ikona defibrylatora z piorunem, jeśli dobrze pamiętam) i wyekwipować, tak jak granaty ;)

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...