Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[POMOCY] Laptop pod WOT'a

mpcmen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tu masz stronkę z zestawami jak pójdziesz do sklepu informatycznego złozenie+instalacja Windowsa jest za dramo chyba (ja tak miałem jak u nich zestaw składali i oni kupili od swoich dostawców ceny były prawie takie sam) nie jestem super znawcą ale ten za 1300zł powinien dac rade (jak żle to niech mnie ktoś poprawi)

http://forum.pcformat.pl/Zestawy-komputerowe-Kwiecien-2013-t
Opublikowano

Jak laptop do gier to tylko Asus albo Lenovo (nie pamiętam) G75 a jeśli ładnego wota nie potrzebujesz to kup Sony VAIO bardzo dobry laptop.

ASUS- od dwóch lat zeszły na psy, zrobiła się z nich marna masówka, nie polecam żadnych nowych modeli.

Lenovo- rzadko spotykałem się z tą firmą ale z moich doświadczeń wydaje się przeciętna

jeśli chodzi o producentów laptopów do gier polecam SONY oraz DELL. Sam jakieś 3 miesiące temu zakupiłem DELL za 3.350zł i WoT przy maksymalnych śmiga na 50-60 FPSów, BF3 maksymalne, Resident Evil 6 również na maksymalnych a z tego co wiem RE6 ma największe wymagania wśród gier jakie wyszły w historii.

Opublikowano

ja gram na lapku na średnich 30 fps. niewiem jakim cudem. xD
Ram: 3gb
Karta Graficzna: Nvidia Geforce 8600M
Win: 7/32
Procesor: Intel Core 2 Duo CPU T7250
Kompa ci nie opisze bo niema najmniejszego sensu na full mi to działa. 70 Fps. i to na PC :)

Uploaded with ImageShack.us

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Słuchajcie mam pytanie ..... wcześniej jednak na lapkach dobrze hula wot i ja mam problem tez chce kupić lapka do 2000-2500 koła pomóżcie dajcie linki co nie musi chodzić na maxa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...