Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który VII Tier lepszy ?

KubaZPolski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

T29 spokojnie wychujałoby IS-a... Nie ośmieszaj się. Wszystko zależy od gracza, czołgu, mapy... Jeżeli chodzi co o walke 1 vs 1 z 10m albo i mniej to owszem IS ma większe szanse, ale wystarczy przeszkoda, która zasłoni kadłub T29 i IS się zesra, a nie przebije. Jak chcesz patrzeć na szczegóły, to zależy od załogi (czas przeładowania), zamontowanych modułów, losowego dmg pocisków (może wejść cienki albo maksymalny dmg), rykoszetów i strzałów za 0 oraz przycelowania.

Opublikowano

T29 spokojnie wychujałoby IS-a... Nie ośmieszaj się. Wszystko zależy od gracza, czołgu, mapy... Jeżeli chodzi co o walke 1 vs 1 z 10m albo i mniej to owszem IS ma większe szanse, ale wystarczy przeszkoda, która zasłoni kadłub T29 i IS się zesra, a nie przebije. Jak chcesz patrzeć na szczegóły, to zależy od załogi (czas przeładowania), zamontowanych modułów, losowego dmg pocisków (może wejść cienki albo maksymalny dmg), rykoszetów i strzałów za 0 oraz przycelowania.

saaq wystarczy że w 1 vs 1 (IS vs T29) T29 bd ruszał się wieżą i kadłubem to IS nie przebije a z jego penetracją to T29 2-3 razy uderzy go.

Sig.png

Opublikowano

Oczywiście, że tak. Właśnie to napisałem. Chcociaż z tym kadłubem się nie zgodze, bo to papier i nawet przy ruszaniu kadłubem mnie Stug przebijał ;( Ale po lekkim kątowaniu ...:)

Opublikowano

T29 nie ma papierowego kadłuba. Czołgi z penetrą -145 cię nie przebiją. Do tego łatwo go skątować. Mnie nie przebił 2 razy T29 z topowym działem, na otwartej przestrzeni stojąc naprzeciw mnie.

Opublikowano

Krótko. Jeżeli potrafisz naprawdę grać to T29 o niebo lepszy , jeżeli tylko myślisz że potrafisz to IS

world-of-warcraft-fantasy-dark-armor-art

ŚMIERĆ , TO DOPIERO POCZĄTEK...

Opublikowano

T29 nie ma papierowego kadłuba. Czołgi z penetrą -145 cię nie przebiją. Do tego łatwo go skątować. Mnie nie przebił 2 razy T29 z topowym działem, na otwartej przestrzeni stojąc naprzeciw mnie.

Zależy gdzie trafi. Czasem spenetruje, czasem nie... Owszem, kadłub też odbija ale jest przeciętny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...