Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który VII Tier lepszy ?

KubaZPolski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile jeszcze takich samych idiotycznych tematow?

T29 - nie przebijalna wieza, papierowy kadlub, nawet dobry dmg

IS - w miare pancerz kadluba, dmg, mobilnosc

Opublikowano

IS ma dobrze kątowany pancerz dzieki czemu pociski "odbijaja sie" , zajebiste dzialo i mobilnosc . Natomiast T29 jest wolniejszy, mniej zwrotny ma dobre dzialo (IS MA LEPSZE) i wieże natomiast papierowy kadlub.

Opublikowano

Głupie pytanie. Co jest lepsze, mydło w płynie czy w kostce ? Kto co lubi. IS jest dosyć szybki, ma dobre działo, zbalansowany pancerz. T29 ma bunkier na papierowym kadłubie, jest wolniejszy i także ma dobre działo. Jednak na otwartej przestrzeni i płaskiej jest jak niemowlak (szczególnie ja jest arta). Wszystko zależy jak czołg wykorzystasz i podstawa, czy go polubisz. Ja w T29 się zakochałem i moim zdaniem jest zarąbisty. Każdy ma inny tryb gry, preferuje inne czołgi i nikt ci nie powie co jest lepsze. Musisz zaryzykować.

Opublikowano

Powiem ze mam juz duzo czołgów w wocie. i te duzy tiery jak i te male ale najlepiej mi się grało T29. Po T29 będziesz miał T32 ale jak nie umiesz dobrzy przycelować i nie znasz czułych punktów u innych czołgach 8 i 9 tieru to T32 będzie się słabo grało. Ale do Tematu T29 jest mega. Tak samo jak M103 ;). Powodzenia w bitwach!

Opublikowano

NIE MA KURWA NAJLEPSZEGO CZOŁGU!
Jeden jest do tego drugi do czego innego.
Nauczcie się wreszcie -,-

shoob.png

Opublikowano

NIE MA KURWA NAJLEPSZEGO CZOŁGU!

Jeden jest do tego drugi do czego innego.

Nauczcie się wreszcie -,-

Po pierwsze specjalisto.. czołg T29 jest najlepszym czołgiem VII tieru gdybyś nie zauważył..

i to ty sie naucz ze z każdego tieru Masz 1 czołg najlepszy. !

Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano

Kurwa (przepraszam za wyrażenie), ale teraz to się wykazałeś... T29 nie jest najlepszy... Każdy czołg jest dobry w czym innym... IS jest czołgiem do szturmu, T29 bardziej jako wsparcie, niż jako szturmowiec, co nie zmienia faktu, że można nim grać w pierwszej linii... A ty... Ja równie dobrze mogę powiedzieć, że T20 jest najlepszy... Zastanów się co mówisz, bo na każdym tierze jest 5 rodzajów pojazdów, oprócz art na T9-10 (ale już niedługo)... W takim razie jaki jest najlepszy czołg T6? T9? T5? T4? T8? T3? T2? T10? No proszę specjalisto... Widać, że masz minimalne doświadczenie w grze...

Opublikowano

T29. Betonowy front wieżyczki, dobry dmg, penetracja i celność, dobre kąty ruchu działem, przyzwoity front pancerza, bryła ułatwiająca prowadzenie ognia zza osłony... IS nie ma do niego startu.

Opublikowano

T29. Betonowy front wieżyczki, dobry dmg, penetracja i celność, dobre kąty ruchu działem, przyzwoity front pancerza, bryła ułatwiająca prowadzenie ognia zza osłony... IS nie ma do niego startu.

Dokładnie :) Takie Gówno jak IS go nie przebije ;)

Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano

Dokładnie :) Takie Gówno jak IS go nie przebije ;)

Panowie, IS jest dobrym czołgiem. T29 w kadłub przebijają nawet V tiery... Nie mówcie, że jest zajebiste itd... Jest dobre, ale IS też jest dobry. Ja grałem 666 bitew na VK 3601(H), która moim zdaniem jest dobra i lepsza np. od Kw1S mimo iz to medium, a to ciężki. Każdy czołg jest dobry. Trzeba go odpowiednio wykorzystać. Jeżeli takie T29, będzie w pozycji "hulldown" czyli wystawiać będzie samą wieżę, owszem IS ma wtedy wielki kłopot (jak zresztą większość czołgów). Ale jeżeli to IS zjedzie na takie T29 i będzie walczyło z nim "wręcz", czyli w krótkich odległościach na otwartych przestrzeniach, wtedy T29 raczej nie ma szans. Kadłub ma jak masło, dlatego nie warto nim wyjeżdzać. Wszystko ma swoje - i +.

Opublikowano

Ile jeszcze takich samych idiotycznych tematow?

T29 - nie przebijalna wieza, papierowy kadlub, nawet dobry dmg

IS - w miare pancerz kadluba, dmg, mobilnosc

Co ty pieprzysz każdą wieżę da sie przebić tylko trzeba trafić w dokładnie miejsce. A co do tematu to oba są zajebiste ciutke lepszy IS sam mam te 2 czołgi

Opublikowano

Co ty pieprzysz każdą wieżę da sie przebić tylko trzeba trafić w dokładnie miejsce. A co do tematu to oba są zajebiste ciutke lepszy IS sam mam te 2 czołgi

Problem jest w tym jeśli nie znasz Weak Pointa wieży to nie przebijesz z golda czy tam z normalnego pocisku. Jeśli ruszasz wieżą od T29 to trudno Ci ją przebić, chociaż jest to możliwe jeśli masz szczęście.

Sig.png

Opublikowano

Żaden z tych czołgów nie jest lepszy po prostu jeden z nich może lepiej odpowiadać Twoim wymaganiom. BL-10 radzi sobie spokojnie z przebiciem tej wieży :)

4758463064.png

Opublikowano

BL-10 ma 286pene, więc nie wiem o czym mówisz... Do tego jest tier wyżej i jest działem z TD. My tu mówimy o czołgach jego tieru, a nie TD o chorej penetrze...

Ciii, on chciał zaszpanować ISU/Objectem

Beka

T29 ma chorą wieżę, którą da się przebić we właz, ale trzeba być w jakiejś odległości, bo z tego co pamiętam, właz jest z tyłu wieży :P

@btw

Przebijam ją Lowe na goldzie

shoob.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...