Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebujesz wbic szybko 30 lvl? / Zdobyc szybko IP? To poradnik dla Ciebie!

Piteruum

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Let's GO! <_<

• Wchodzimy do gry
  • Wybieramy Tryb Co-op vs. AI
  • Wybieramy boty Intermediate na Twisted Treeline
  • Najlepiej zaprosic znajomych bo niewiadomo jak wyjdzie z randomami
  • Pickujemy 3 ADC, ew. postacie ktore dobrze szybko pushuja
  • Kupujemy item na start ktory daje atack speed + ad za 500g + poty
  • Idziemy w 3 na bota poniewaz idzie tam 1 bot a 2 do gory czyli szybszy push
  • Pushujemy bota , aby skonczyc gre jak najkrocej po 5 minucie poniewaz jesli skonczymy przed 5 minuta nie dostaniemy IP / XP

A dla nowego gracza xD?? co to Co-op vs. al i munkt 3?

Mi się wydaje, że players vs bots ale nwm.

co to pickujemy i co to push?

Zbieram LIKE

dla Ciebie 1 kliknięcie,

a dla mnie tak wiele

1294477714-U1.png

Opublikowano

A dla nowego gracza xD?? co to Co-op vs. al i munkt 3?

Mi się wydaje, że players vs bots ale nwm.

co to pickujemy i co to push?

Co-op Vs Al to gra przeciwko botom , Intermediate znaczy boty Ciezkie , Basic znaczy boty latwiejsze.

Munkt 3? Chyba literowka.

Pickujemy - wybieramy , adc - Postac ad bijaca z dystansu.( Oczywiscie nie kazda ale poczatkujacemu lepiej tak )

Push czyli porpostu jak najszybsze przepychanie linii poprzez autoatack.( Tak dla poczatkujacych )

Ziomuś pytanie, czy jest różnica między zaawansowaną a początkującą si?

Tak jest napisane , Gra Vs Zaawansowanym - 41 IP Gra Vs Poczatkujacym 28 IP. Wystarczylo przeczytac u gory.

Opublikowano

Dodaj ze na west jest zrobiony kanal dla ludzi robiacych to ktorya nazywa sie "Power level" i jest tam pelno osob ktore szukaja ludzi do tego, nie wiem jak jest na eascie.

Opublikowano

Mam pytanko, dlaczego np. na 17 lv. przez parę pierwszych gier dostawałem 90 expa, a później 67 ? mam już 18 i nadal dostaje 67 expa, z ip z 55 spadło do 32..., od czego to zależy? jadę bez żadnych boostów.

Opublikowano

Na east nie ma czegoś takiego ;/

w złych godzinach musiałes szukać. w tej chwili 2 w nocy i jest:) 9 osob:)

Opublikowano

Jeżeli chodzi o czas w jaki wbijemy 30 lvl tym sposobem sprawa wygląda następująco:

Tak naprawdę ciężko wygrać te gry w 5:30 min, średnio (przynajmniej u mnie) wychodzi 6-7 min + oczywiście zaproszenie, wybór postaci i załadowanie gry można zaokrąglić ten czas do 10 minut. Ja za każdą grę dostaję 85 xp. Do wbicia od 1 do 30 potrzebujemy dokładnie 40083 xp. Można zatem łatwo policzyć, że potrzebujemy do tego 471 wygranych gier razy 10 minut to 4710 minut ~ 79 godzin czyli jeżeli ostro przynolifimy i będziemy grali powiedzmy 10 godzin dziennie wbijemy 30 lvl w około 8 dni. Aż ciężko w to uwierzyć, ale jak widać liczby nie kłamią.

Dla osób chcących robić reffy tym sposobem:

Do 10 lvla potrzebujemy 2926 xp ~ 34 gry = 340 minut = 5 h 40 min :)

Opublikowano

Jeżeli chodzi o czas w jaki wbijemy 30 lvl tym sposobem sprawa wygląda następująco:

Tak naprawdę ciężko wygrać te gry w 5:30 min, średnio (przynajmniej u mnie) wychodzi 6-7 min + oczywiście zaproszenie, wybór postaci i załadowanie gry można zaokrąglić ten czas do 10 minut. Ja za każdą grę dostaję 85 xp. Do wbicia od 1 do 30 potrzebujemy dokładnie 40083 xp. Można zatem łatwo policzyć, że potrzebujemy do tego 471 wygranych gier razy 10 minut to 4710 minut ~ 79 godzin czyli jeżeli ostro przynolifimy i będziemy grali powiedzmy 10 godzin dziennie wbijemy 30 lvl w około 8 dni. Aż ciężko w to uwierzyć, ale jak widać liczby nie kłamią.

Dla osób chcących robić reffy tym sposobem:

Do 10 lvla potrzebujemy 2926 xp ~ 34 gry = 340 minut = 3 h 40 min :)

340 minut.. to prawie 6 godzin kolego.

Opublikowano

ja dostaje 65pd za gre czyli byłoby to 615gier czyli jakies 102h. z tym ze riot cos zrobil ze od jakiegoś tam lvl jak sie dużo gra to ju nie dodaje pz czy mniej dodaje nie wiem jak to jest i jak to sie ma do doświadczenia... niemniej jednak 100h to też w chuj zabawy :) nawet mógłbym się pobawić tylko chętnych brak. a solo to ludzie z którymi się gra są gorsi od botów i jeszcze nie zamknąłem gry w mniej niż 20min. nie mówiąc już o tym ile porażek było bo na topie przyjebali po 0/7. jakby jednak ktoś chciał popykać to na eune. sea of fire lvl 7 samemu wbijać mi sie nie chce:) czekam na siano żeby główne wykupić za 160 euro hahahah.

Opublikowano

Poradnik dobry , można nawet samemu wygrywać tak , adc full speed potek pod atak i jedziesz no ale raczej dłużej niż 5 minut:P

z randomami zależy na jakim serwerze.

Nie polecam poradnika nowym graczom bo nie nauczycie się grać w ten sposób , ale jeżeli ktoś zmienił serwer albo ban itd to jasne że można sobie szybko wbić ten 30lvl ^^.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Dostaje sie tyle samo LP co za Normale ?? chodzi mi czy jak bede tak wbijał 30lvl to czy starczy mi na Runy i Bohaterów

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

Dostaje sie tyle samo LP co za Normale ?? chodzi mi czy jak bede tak wbijał 30lvl to czy starczy mi na Runy i Bohaterów

tak

za zaawansowane boty wiecej wszystkiego? ja za latwe dostaje 44 ip na ruskim dzis sprawdze czy jest chodz triche prawdy z poziomem trudnosci

­

Opublikowano

Sprawdze to w wolnym czasie i napisze co z tego wychodzi. ;)

Nie jestem tu po to by zbierać lajki czy tam plusy, jestem tu, aby dzielić się swoja wiedzą z tymi której jej potrzebują,

Lub zasięgać porad od lepszych i bardziej doświadczonych ode mnie :)

netuy.jpg

Opublikowano

I jak ? Nadal po tym patchu ten sposób przynosi efekty ?

nie, poprawili to.

to był błąd, że dostawało się więcej ip/exp, po patchu jest to naprawione i jest to bezużyteczne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...