Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak wyjść z J************* brązu ?! ]

Viktor11PL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po pierwsze ortografia :P

Po drugie graj z kolegą duo rankedy:

Np: Ty na adc a on na mida.

Jeżeli obaj ogarniacie to tak jak carry, czyli prowadzący...poprowadzicie i wygracie grę :P

Ja właśnie jestem w silver V, bo grałem duo rankedy :P

Jeśli to nie pomoże to znaczy że zasługujesz na brąz V :)

W League of Legends znajdziesz mnie pod nickiem: OobLowoO <= Naciśnij

Zobacz mój stream na twitch'u!

Opublikowano

Widać zasługujesz na brąz V, nic nie poradzisz jeżeli nie umiesz wycarrować słabych graczy.

Poważnie ?

Taka odpowiedź!

SUPER JUŻ WIEM JAK CARROWAĆ gry !

Pytałem o oceną ?

Pytam się jak to zrobić bo krew mnie zalewa

1389978070-U498021.jpg

Opublikowano

To się nazywa "Elo Hell", najlepiej mieć swój team i być szczęśliwym. Nic nie poradzisz że trolle i afkerzy grają w lola. Musisz po prostu dobrze grać i carrować słabych. Najlepiej graj duo z jakimś znajomym, i 1 zasada

"KOMUNIKACJA TO PODSTAWA" :)

csyt2-signa.png

Opublikowano

Tylko z kolegami z platyny/złota. Ja mam kolegę ze złota i z Brązu III na Srebro V na razie wyszedłem.

Jeśli oboje nie potraficie wyjść razem to może grasz na poziomie brąz V. Nie każdy może się wybić, od tego są ligi aby rozróżniać graczy

Opublikowano

Tak ale ja nie chce 'pomocy' bo to każdy kur*a umie poproić o silver 5

Ja chcę poprostu robić tak że jak inicjuje tf to żeby team nie walił tanka i uciakał

1389978070-U498021.jpg

Opublikowano

To naucz się grać, szczerze nas chrzanią takie tematy na forum.

Jeżeli chcesz wyjść, to takie tematy nie pomogą, podczas pisania takiego tematu wygrałbym rankeda.

Graj duo i wygrywaj.

//Skoro nie chcesz, aby team walił tanka i uciekał, to lepiej kup elo boosting na allegro, bo widzę nie masz kompletnie pojęcia o koordynacji teamem.

Kim grasz? Carry? Tank? Bruiser?

Opublikowano

Chłopie, co ty możesz poradzić na to że masz taki team? Pytasz się jak wyjść z elo hell, a sam mówisz że nie chcesz pomocy to po co się tu wgl. udzielasz? Znajdź se znajomych i graj chyba że "Forever Alone".

csyt2-signa.png

Opublikowano

Próbuj jakoś kierować team, jeśli mają zły focus to napisz im kogo mają focusować w next tf, żeby wasz carry stał z tyłu i byście chodzili razem. I przede wszystkim, nie flamuj ich, to zmniejsza morale drużyny. Poza tym przez flame każdemu odechciewa się grać, niektórzy nawet wychodzą przez to z gry. Jeśli zaczną się wyzywać to spróbuj ich uspokoić.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Ja chcę poprostu robić tak że jak inicjuje tf to żeby team nie walił tanka i uciakał

Aa... już rozumiem. Gdy inicjujesz teamfight to team ma uciekać? Bo tak wyczytałem xD

http://www.lolking.net/summoner/eune/34312834

No to chyba widzę że siedzisz na odpowiednim poziomie :) Ezreal 35min game 81 farmy, jeszcze wcześniej ezreal 21 farmy.

Ale żeby nie było, przedstawiam rady jak z tego wyjść.

• Graj czymś, czym łatwo wycarrować.
  • Jeśli przegrasz, odpocznij kilka godzin by uspokoić nerwy.
  • Zacznij dobrze farmić.
  • ZRÓB PEŁNE RUNY, BEZ NICH NIE GRAJ
  • Staraj się komunikować z teamem.
Opublikowano

Mając wygrane 130 normali, nie wmówisz mi ze umiesz grać.Ty tworzysz między innymi brąz5.Naucz się grać, z brązu jest banalnie wyjść, gorzej z silverem

Bez run, 4 strony chujowych masterek, chujowa farma.I zwalasz na team?

Opublikowano

Mhm... widocznie zasługujesz na ten brąz jak nie możesz wyjść, zagraj se 100 winów na normalach, naucz się lepiej grać i se zacznij grać rankedy, jak dalej będziesz wszystko przegrywał to dalej idź na normale, drafty się ucz, to w końcu zaczniesz wygrywać... tylko i wyłącznie taka rada, ktoś podaje co masz robić, farmić, komunikować z teamem... to wszystko wlicza się w umiejętność gry... carrować gry możesz każdą postacią, ale to też zależy od twojego teamu czy oni ci umożliwią carrowanie, na przykład soną która ładnie zulci cały enemy team, uratuje swój team - ok, gorzej jak sona uzyje np shruleyi, a twój team zamiast uciekac ( jak przegrywacie ) to zostaje walczyc... ale to dobra, kilka razy przegrasz przez team, jeżeli zasługujesz na twoje miejsce to team może też kilka razy przegrać przez ciebie, wątpie aby to był jakiś spisek, że zawsze dla ciebie idą największe nooby, a oczywiście dla twoich przeciwników największe prosy, czasem może się zdarzy, ale przeciwnicy też mogą mieć czasami noobów w teamie, a nawet więcej - mają na to więcej szans ( jeżeli sam nim nie jesteś ), w wrogim teamie może się zdarzyć 5 noobów, a w twoim 4

Opublikowano

Graj postaciami, które mają mocne mid i late game oraz duży burst.

Graj duo z kolegą.

Pomagaj innym liniom.

Nie obrażaj innych graczy.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Ja się zawsze zastanawiałem, dlaczego ludzie chcą grać z lepszymi jak są słabi? Bo się czegoś nauczą ? Nie sądze. Nie widzę niczego złego siedzenia w brązie czy srebrze. Miałem kumpla, cały czas pier*olił, ze zasługuje na Platynę jak siedział w brązie (i nadal siedzi < lol). JEŻELI NA COŚ ZASŁUGUJESZ, POKAŻ TO.

Grasz niecałe pól roku, najpierw ogarnij mechanikę gry, pewnie jakbym Cię spytał jak pushować tak, żeby cały czas się pushowało nie trącąc przy tym sojuszniczych minionów byś nie odpowiedział. Co do mechaniki: wszystkie postacie jak działają, na co zwracać uwagę. Sądzę, że kilku, tfu kilkunastu ludzi by wyszło z palcem w dupie z tego ELO co akurat jesteś w nim.

Pograj dłużej, ogarnij mechanikę, graj postaciami typu: wskocz, zabij, ucieknij na 200 km (dash): Diana, Master AP, Lee Sin bądź Akali czy Annie. Pamiętaj, nie musisz grać cholernych rankedów ! Zacznij od normali (chociaż niżej i tak nie spadniesz), pograj jeszcze z pół roku i spokojnie wyjdziesz do srebra. Ważne jest to, żeby komunikować się z ludźmi tylko po to, żeby kupili Warda i to wszystko. Resztę zrobisz sam !

Wydaje mi się, że jesteś typowym Polaczkiem, a bo nubski team, a jak Ty feedujesz to się zdarza.

Doświadczenie przede wszystkim.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Pociesze Cie, ja z brazu 4 i 40ptk od wtorku do dzis wyszedlem na silver 3 :), kwestia jest tutaj to czy umiesz grac i z kim grasz. Najlepiej zalatw sobie ogarnietego junglera ew. adc a sam graj na topie/midzie i kieruj gry.

sstwc.jpg

Opublikowano

Pfff.. Solo to ch.. zrobisz.. Ja od wczoraj gram z kumplem z reala bo wbił 30lv.. Gramy duo + ts3 i od wczoraj wieczora wyszedłem z Bronze V na Bronze IV 50pkt +, około 15 gier z rzędu win.. Najlepiej grać z kimś duo, jedna osoba na midzie druga osoba na jungli.. W jungli ma być ktoś bardziej tankowaty, nie ktoś typu Shaco, fiddle, Evelyn etc.. Najlepiej Jarvan IV, Lee Sin, Volibear, Vi.. A na midzie papier, ale za to taki który wali zabójcze np. Fizz, Ahri lub ktoś bardziej offtankowaty typu Diana, Ryze.

A jeśli grasz sam to kup Diane, Zeda lub Kha i idź na mida.. Łatwy mid = łatwy win.

Opublikowano

jesteś za słaby i bronze V to dla Ciebie najlepsze miejsce.

Opublikowano

Chuj mnie strzela jak widzę te wasze odpowiedzi co po niektóre.

@TOPIC

My Ci nie pomożemy, bo nie wiemy jak grasz.

Usiądź i przeanalizuj dlaczego przegrywasz.

Uwierz mi, że tydzień temu byłem w brąz V, a dziś już mam o przejście mecze do I.

Także jest to wykonalne, gram sam, więc nie mówione że trzeba z kolegą, chociaż jest łatwiej wyjść.

Jeżeli jesteś dobry to nie graj supporta, bo wiele nim nie zdziałasz jak masz słaby team, staraj się pomagać, gratulować,

nie padać i co najważniejsze ownić grę. Moim zdaniem najlepiej grać adc/jungle. Jungle zawsze wspomożesz swoich towarzyszy i dasz im parę zabójstw.

Znów adc, jeżeli ogarniasz to też łatwo wycariować grę, stoisz w tf'ach gdzieś na boczku i hukasz słabe ogniwa lub tych najbardziej nafeedowanych.

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

Opublikowano

Tez wszystko na noob team zwalalem i siedzialem w braz 4. Poogladalem stream voyboya i innych i w 120 gier wybilem sie do srebra 3. Gralem tylko w jungli. Zaczalem grac elise i mam ponad 75% wygranych rankedow tym champem.

Opublikowano

Jeśli to przeczytasz to ci pomoże.

1. Wycisz wszystkich z drużyny

2. Jeśli odczuwasz emocje podczas jakiejś akcji krzycz na głos

3. Puśc swoją ulubioną muzę.

4. ZAPOMNIJ NA JAKIM BRONZIE SRONZIE GRASZ i ciesz się ze swojej gry a nie flamij innych.

ExPikxMetin widzę że nie dorosłeś emocjonalnie i umysłowo aby obchodzić się z internetem. To tyle.

Opublikowano

@Top

EmpikxMetin bardzo dobrze powiedział. Nie ma co na siłe wbijać dywizji, jeśli gra się jak burak i ma się 70 cs w 20 minucie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...