Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomóżcie mi - zakochałem się

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie no, jak musisz pytać o sprawy sercowe na takie forum to lepiej włącz sobie gre i spędź nad nią troche czasu bo to jest ogl śmieszne zeby doradzać sie na forum ; o. Taka osoba jest tylko godna wyśmiania niczego wiecej...

Edit. Lub jak nie wiesz jak jej to powiedzieć wyślij link do tego tematu to jest doskonały pomysł.

[/url]

eminem_sig_by_flatmate-d2yuy89.png

DAJ ------

22162261.jpg

Opublikowano

Wszyscy co pomogli mi w tym temacie otrzymali like ;) Osoby,które sobie żartowały to juz wiadomo co otrzymali :)

Czekam na dalsze wypowiedzi :) Oczywiście nagradzam like.

Opublikowano

Powiem Ci tak... Zacznij ja skrecac bo jak bedziesz tylko czekal az ktos ci pomoze nic z tego nie bedzie.. :) po prostu idz pogadaj z nia popisz potem gdzies zapros czy cos i zobaczysz co z tego wyjdzie... Spotkasz sie z nia kilka razy pogadasz, popiszesz a po kilku dniach okaze sie ze to tylko zauroczenie i ci sie znudzi :D

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

Opublikowano

Zacznijmy od tego, że nie bądź na jej usługi, jeżeli będziesz robić coś po czym mówi, że jesteś "kochany" skończysz jako jej męski tampon.

Jeżeli masz możliwość wysłuchaj tego co Ci powie o miłości, upragnionym mężczyźnie i tak dalej, przeanalizuj to, rozmawiaj z nią dużo, ale nie rób z siebie kogoś, z niższą wartością, bo ona to wyczuje, dziewczyny chcą kogoś, kto jest lepszy od nich, i psychicznie silniejszy. Oczywiście zabieraj ją na spacery a jak ZASŁUŻY to do kina, twoje starania muszą być wynagrodzeniem, uważaj na swoje postępowania, bo dziewczyny lubią kogoś zdecydowanego, i pewnego siebie.

Gdy będziesz postępował tak jak mówię, przyjdzie czas na szczerą rozmowę, bardzo szczerą, jeżeli ona sama ciebie o to nie poprosi, ty powiedz (nie proś) że musisz szczerze porozmawiać, a wtedy wyznaj uczucia, i po prostu ją pocałuj, albo jak wolisz na odwrót (najpierw pocałuj a potem wyznaj, uczucie), dlaczego tak? bo jesteś pewny, że możesz ją pocałować... będzie czuła się lepiej z tym, że bierzesz to sobie, a nie prosisz, wyznaczasz swoją wartość, ale za długo by o tym pisać.

Życzę Ci szczęścia!

Dla reszty hejterów, cieszy mnie, że macie takie powodzenie eksperci od dziewczyn, a założę się, że się posracie jak przyjdzie czas, by podejść do dziewczyny a nie kurwy :)

Opublikowano

debilne. powiedz, że lubisz być w jej otoczeniu, zabierz ją do kina, a nie rwij się od razu z KOCHAM CIE, bo wyjdziesz na debila ;c

Im większy rośnie na mnie flejm

Im bardziej mnie nienawidzisz tym większy fejm. ej

Opublikowano

kurwa ziom, czego ty od nas oczekujesz? szczerze, to ja bym sie za nia nie bral, bo skoro to byla dupa twojego przyjaciela, to on bedzie ciebie obwinial za to, ze sie rozstali, nawet jesli ci z nia nie wyjdzie, ale coz, jak chcesz. hmm, pochodz gdzies tam z nia, idzcie gdzies, kawiarnia, park, czesto w miescie sa rozne koncerty, u mnie np w klubach co kilka dni jest jakis znany raper, nigdy nie ma nudy xD

Opublikowano

kurwa ziom, czego ty od nas oczekujesz? szczerze, to ja bym sie za nia nie bral, bo skoro to byla dupa twojego przyjaciela, to on bedzie ciebie obwinial za to, ze sie rozstali, nawet jesli ci z nia nie wyjdzie, ale coz, jak chcesz. hmm, pochodz gdzies tam z nia, idzcie gdzies, kawiarnia, park, czesto w miescie sa rozne koncerty, u mnie np w klubach co kilka dni jest jakis znany raper, nigdy nie ma nudy xD

Po pierwsze czytaj dokładnie co napisałem :) To nie była dziewczyna mojego przyjaciela tylko to jest przyjaciólka mojego przyjaciela...ja tamtego typa w ogóle nie znam :D

Opublikowano

LoL xD

Bierzesz ja do kina, kupujesz slodkiego misia, jakis popcorn ogladacie ( aa wybierz taki wieczorny seans jak juz bedzie sie sciemniac, jak wyjdziecie to juz bedzie ciemno) odrorwadzasz ja do domu, gadacie, a w miedzy czasie lapiesz za reke i tyle. Teraz nie ma sie pytania " Bedziesz ze mna chodzic? ". Teraz tylko spontan, albo zabierze reke, albo nie. Ryzyk fizyk. A jak zabierze reke, to napewno cos Ci odpowie, ze to jeszcze nie czas, przepraszam itp itd i ze juz wroci sama do domu haha xD.

Co ten internet z dzisiejsza mlodzieza robi

Opublikowano

Skoro ona lubi KINO, MISIE i SIATKÓWKĘ... to nie polecam sportu na randkę : )

Zaproś ją do KINA (najlepiej jakas komedia-romantyczna), a jak będziecie wracali to najlepiej wejdź do KWIACIARNI i kup ładnego kwiatka...

~ Jeżeli to uważasz, że to by był dobry moment to powiedz jej o swoich uczuciach... Że ją Kochasz i od dawna chciałbyś z nią być.

~ Jeżeli uważasz, że to za mało to kup jej jakiegoś MISIA z Serduszkiem i dopiero potem zapytaj... <-- Lecz polecam od razu po KINIE.

Lecz nie rób tego tak : Kocham cię ! będziesz ze mną ?

Otwórz się przed nią...

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Co do miłości to każdy ma jakiś dar, który może wykorzystać do podrywu...

Nie da się jej opisać na Forum czy w konwersacji : )

Miłość jest w sercu czyli wyraź to co tam masz -.-"

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tylko nie wyjeżdżaj jej z Dennymi tekstami "Podrywacza" ...

I nie rób niczego chyba pochopnie ... <-- nie karz jej od razu się z tobą przelizać ; P

Tak poza marginesem... Ile macie lat ? <-- z czystej ciekawości.

Mówcie mi ProRiduŚ.

xD

Opublikowano

Wiesz jak najlepiej ? :D Mi się takie coś zdarzyło. Zrób impreze zachlejcie się w trupa powiedz :

-Kocham cie.. blebleble

-Jesteś pijany daj spokój ! <3

-Nie, nie mówię to szczerze udowodnię ci to (Jeb, jeb cmok, cmok i gitara cycu)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...