Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomóżcie mi - zakochałem się

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników :)

Zakochałem się w pewnej dziewczynie (koleżanka)... jest to przyjaciółka mojego przyjaciela(przyjaciel wyjechał za granice). Rzuciła ona ostatnio swojego chłopaka (nie byli ze sobą długo-miesiąc?). I chciałbym z nią być,ale się boję jej reakcji.Nie widujemy się codziennie,ani chociaż raz w tygodniu,ale w miesiącu się jakoś widzimy :) Z tym widywaniem to tak różnie ostatnio w tygodniu widzieliśmy się 3 razy (takie tam spotkanie wspólne). Teraz jakoś będziemy się widzieć u niej w domu,bo muszę jej pomóc w jednej sprawię.Nasza znajomość trwa już rok...ostatnio wspominała mi ,że chciała by gdzieś wyjść do kina lub na jakiś mecz czy coś , uwielbia misie :) I tu mam dylemat kupić jej misia jakiegoś czy zabrać ją do kina po prostu?

Powiem tak,że w ten sam dzień co z nim zerwała zadzwoniła do mnie czy możemy się spotkać na orliku,bo jest sama (pograć w siatkówkę itd.)No to poszedłem do niej i jakoś tak wyszło,że w trakcie gry/rozmowy na orliku powiedziała mi,że z nim zerwała i tego nie żałuję.Była też taka sytuacją,że jak robiliśmy nockę u przyjaciela to jak leżała w łóżku ,a przyjaciel w drugim łóżku to ja siedziałem,a ona wtedy do mnie połóż się koło mnie co będziesz tak siedział no i się przykryliśmy ( do niczego nie doszło) :P Wydaję mi się,że ona by chciała być ze mną jak bym ją o to zapytał (90% szans).Znamy się już rok i chyba to nie jest zauroczenie.Pamiętam jak powiedziała mi,że jestem kochany i lubi mnie bardzo.

Jeszcze takie jedno pytanie... co mam jej powiedzieć,że chcę z nią być i najlepiej w jakim momencie?

CHCIAŁBYM WIDZIEĆ WYPOWIEDZI TAKA JAK TA NA POZIOMIE , DZIĘKI :)
:)

Jednego razu kup misia, np gdy teraz będziesz z nią się widział. Przy następnym spotkaniu zaproponuj kino. Zobacz jej reakcje, obczaj czy ona właściwie chce się wiązać z kimś po nieudanym związku. Nic od razu, spokojnie. Wiem, że nerw pali, ale nadgorliwość gorsza od faszyzmu. Spokojna i małymi kroczkami dowiedz się czy ona również wobec Ciebie też ma takie odczucia i gdy będziesz tego PEWIEN, dopiero wtedy jej to wyznaj, bo wcześniej możesz ją zrazić od siebie.

Od razu mówię,że hejty,posty nie zgodne z tematem lub nic nie wnoszące do niego zostaną raportowane !

Wiem,że zaraz większość osób będzie pisało "Może robcię tematy jak robić kupę?",ale to jest dział pogaduszki w którym można rozmawiać na różne tematy. Zrozumcie mnie... <_<

Oczywiście będą like za mądre odpowiedzi :) :) Pozdrawiam !

Opublikowano

Konto zrobione na potrzebę tematu. xD Pewnie i tak jesteś jakimś randomem.

@topic

Jak jesteś tak słaby, że musisz pytać w sprawie zakochania o pomoc na forum, to niewiele w życiu osiągniesz. xD

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

Jak chce iść do kina, to ją zaproś na jakiś ciekawy film. Pewnie jakiś romans się jej spodoba. Miśka kiedyś jej dasz ;)

Po kinie jak będziesz ją odprowadzać do domu, zapytaj się czy nie zostałaby twoją dziewczyną.

/Jak łatwo się pisze, a sam pół roku z tym czekałem, bo brakowało odwagi ;f

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Dialog. TY i koleżanka:

Ty: Jak powiedzieć jej, że ją kocham?

Ona: Po prostu to zrób.
Ty: Mogę na tobie wypróbować?
Ona: Jasne.
Ty: Kocham cię.
Ona: Dobra, a teraz idź to jej powiedz.
Ty: Właśnie to zrobiłem.

A tak serio. Kup jej kwiatka, weź na spacer i porozmawiaj. Powiedz zwyczajnie, co do niej czujesz. Jeżeli jej też zależy nie musisz stawać na głowie, aby Cię doceniła. Magia kryje się w małych rzeczach. Ewentualnie nic nie mów tylko złap ją za rękę/pocałuj. :)

Opublikowano

takie jej wypowiedzi jej sugeruja jedno . Ona cie kocha . Wez ja np. Do parku albo w inne odosobnione miejsce i obejmija i pocaluj lub powiedz kocham cię

Opublikowano

Wsiadasz do swojego Porsche, idziesz do sklepu po jakiegoś najdroższego szampana, zapraszasz ją na kolację do Paryża na którą lecicie Twoim prywatnym odrzutowcem, później romantyczny spacer i wyznanie miłości pod wieżą Eifla. Wtedy się budzisz xD

Nie no, teraz na poważnie :)
Pogadaj na luzie, nic na siłę, rób to stopniowo :)

Opublikowano

Powiedz jej po prostu co do niej czujesz, nie bój się wyśmiania bo w tej sytuacji możesz tylko stracić. Jeżeli jest inteligentna zachowa się w stosunku do Ciebie poważnie, a jeżeli nie będzie chciała to na pewno nie wyśmieje ;) Możesz się z nią gdzieś umówić i kupić jej takiego wielkieeeego misia i wtedy jej to powiedzieć, a nie kombinować.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Zrób to najprościej jak można i nie twórz żadnych cyrków. Widać, że dziewczyna wyraża chęć bliższej znajomości z Tobą, więc praktycznie masz ją jak na dłoni. Zaproś na na spacer (czy do kina, skoro nawet Ci o tym wspominała już) i powiedz co do niej czujesz. Zobacz, że ona sama to sugeruje mówiąc pewne rzeczy, o których wspomniałeś. Jestem niemal pewna, że to ona czeka na Twój ruch. Z miśkami się wstrzymaj, przyjdzie na to czas.

#don't care

Opublikowano

Zabierz ją do kina, skoro tego chce. Tam wręcz jej wielkiego misia i zapytaj czy chce z tobą chodzić. Myślę, że jeśli jej zachowanie (z mojej perspektywy) wskazuje na to, że chciałaby się do ciebie zbliżyć, to czemu nie? W końcu Ty jesteś w niej zakochany, a ona może coś poczuć po pewnym czasie.

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

Co za problem - najpierw weź do kina, najlepiej na coś strasznego - może się do Ciebie przytuli. Potem zabierz ją na jakiś piknik (oczywiście wtedy gdy pogoda będzie pozwalała) i tam wręcz jej takiego fajnego, dużego misia, a następnie spytaj o chodzenia. Takie trudne? =)

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Daj jej misia w kinie ^^.

Gdy wyczujesz dobrą atfosmerę to poprostu jej się zapytaj, lub jak się wstydzisz możesz przez neta, aczkolwiek bardziej polecam w rl. A jakby cię wyśmiała to nie nazywaj jej przyjaciółką tylko zwykłą debilką :p.

post-370536-0-78567800-1386625363.png

By ja xD

Opublikowano

Zapraszaj na romantyczne spacery hehe , i wkoncu ją pocałuj i wtedy wywnioskujesz czy chce z Tobą coś więcej czy nie. Powie Ci że Czekała na to, albo powie żeby się to już nie powtórzyło. Życie należy do odważnych, ryzykuj nie masz nic do stracenia jak nie ta. To następna :D

99911772284476029604.png
Opublikowano

ja bym poszedł z nią na mecz legi (pisałeś że chciałaby pójść) znajdź jej misia legi na koniec gdy legia wygra daj jej misia powiedz kocham cie . Gotowe

1367580920-U384748.png
Opublikowano

Przede wszystkim to widać że ona sama wysyła ci sygnały, więc masz dużą szansę. Po prostu kontynuuj tą znajomość, spędzaj z nią dużo czasu, i w dobrym momencie, kiedy będzie sami zdobądź się na odwagę i zrób odważny krok. Tzn. pocałuj ją albo chociaż złap za rękę i powiedz co do niej czujesz. Nie musisz od razu wyskakiwać z "kocham cię", możesz powiedzieć że ci na niej zależy, że "coś do niej czujesz" itp. Reszta rozwinie się sama ;)

https://ludomirblog.wixsite.com/mensrightspolska - prawa mężczyzn prawami człowieka

Opublikowano

Bądź profesjonalistą i nie baw się w te ich proponowane zabawy, wejdź przez balkon ukochanej, wskocz nagi do jej wanny (w wannie muszą być posypane róże) i gdy wejdzie do łazienki to przywitaj ją szampanem i zaproponuj muzyczkę.

@top

Zaczekaj na jakiś dobry film romantyczny w kinie (chyba że lubi inne) i wtedy zaproponuj jej kino tak żeby trzeba było wracać gdy będzie wieczór. Odprowadź ją do domu i rób tak co jakiś miesiąc.

Opublikowano

Weź do kina, kup misia itp. Co jeszcze ? Za dużo amerykańskich filmów :D Rozmawiaj/Pisz z tą Dziewczyną bardzo, bardzo, bardzo dużo :) Zawsze znajduj jakiś temat :) Po jakimś czasie ona zobaczy, że jednak coś między Wami jest ;) Przynajmniej u mnie tak było :)

simply.4557.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...