Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 120
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

jak sie go wlacza w grze?

Procesor: Intel Core i5-6400 3.3GHz (Turbo)   Karta graficzna: Gigabyte GTX 1060 6GB Windforce OC    Płyta główna:  MSI B150M Mortar

Zasilacz:  Antec VP 500    Dysk:  SSD 240GB + HDD 1TB    RA M:  4x4GB Kingston HyperX FURY 2133MHz CL14   Obudowa: SilentiumPC RG3

Mysz: Razer Viper Mini   Klawiatura: IBOX Aurora K-4   Monitor: iiyama XU2490HS-B1

Opublikowano

niewspierajcie Cheaterów

LOL, jesteś na forum właśnie o cheatach i piszesz 'niewspierajcie Cheaterów'... w takim razie po co w ogóle jesteś na tym forum? : o

surprise motherfucker

Opublikowano

Jak pobierzesz i wypakujesz to powinien być folder 'Nodus' a w środku pliki Nodus.jar i Nodus.json jeśli tak to wrzuć folder Nodus do %appdata%\.minecraft/versions i w launcherze wybierz wersje Minecraft'a 'Nodus'

Opublikowano

itemy,exp itd SPRINTUJA

nie polecam spadki 250 - 10 fps

Jest jeszcze pełno bugów, ale niedługo na pewno będzie aktualizacja clienta. :)

surprise motherfucker

Opublikowano

wczoraj byla ,itemy juz nie sprintuja

ale aura jest mega przegieta - na ogarnietym serwerze z ncp nawet nie leca hity ,nadaje sie na serwery vanilla hamachi

Opublikowano

Mam pewien problem. Robię wszystko według instrukcji, ale mi nie działa. Mianowicie gdy włączam nodus.jar nic się nie dzieje, nie otwiera się . Java najnowsza, używam launchera by zyczu. Będą like za pomoc.

Opublikowano

Bo cały folder Nodus (w środku Nodus.jar i Nodus.json) wrzucasz do <folder minecrafta>/versions i wtedy na liście dostępnych wersji minecrafta w launcherze jest 'Nodus'

PS. Nie doczytałem. Z launcherem by zyczu to nie pójdzie. Musisz mieć normalnego launchera. NP> Mc Open Launcher (możesz pobrać z mojej strony)

Opublikowano

Dzięki bardzo przydatne leci plusik

Spoczko.

Został dodany download Build'u 1.2, bo był update - naprawiono kilka błędów. ;)

Dodałem również poradnik video, jak zainstalować Nodus'a na wersję 1.6.2.

surprise motherfucker

Budowniczy
Opublikowano

No, no, jak najwyraźniej ludzie sobię lubią pocheatować na serwerach, że używają, nodusa.

Ja czasami, gdy mnie jakiś koleś wkurzy na jakimś serwie, też odpalam nodusa, ale tylko czasami, bo bana zarwie :D

No i bardzo przydatne, dzięki, kolego :)

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...