Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może jest to forum o cheatach ale istnieją chyba jakieś granice. Pomyślcie, ludzie zakładają serwery, płacą za hosting, dbają o niego, wszystko z myślą o graczach a tu takie coś. Nic dziwnego że wiele małych serwerów z wielkim potencjałem, jeszcze w trakcie rozwoju się rozpada.

I co w związku z tym? Cheaty były, są i będą. Nic na to nie poradzisz, nic z tym nie zrobisz. Nikt nie każe Ci stawiać serwera... Jest wiele serwerów gdzie nie ma cheaterów, ponieważ są pobanowani, więc wystarczy chcieć, a nie płakać na FORUM O CHEATACH, że ktoś udostępnił cheata..

F5 przy okazji :)

• Odpowiedzi 120
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja tam chętnie przeglądam sobie, może kiedyś jak nie będę miała pewności czy jakiś głąb ma nodusa na moim serwerze to znajdę tu jego nick i będzie prosta sprawa. ^^ Że wiele osób używa mam świadomość, ale dla mnie granie w mc i używanie nodusa mija się z celem.

Opublikowano

Nie mów o tym głośno na forum bo Cię zjadą, że to forum o cheatach. ;P Trzeba się z tym pogodzić a na serwerze tępić. ;)

Opublikowano

Nodus jest zbyt często wykrywalny ;) Istnieje wiele lepszych cheatów od niego. Np cheat o nazwie IRIDUM 100% nie wykrywalności. Szukanie tego cheata w google zajmuje dobre 4 miesiące ;).

Opublikowano

@up

2 min szukania

cute_anime_girl_by_kisakupl-d56xzn2.png

Hotarti <3 <3 <3 I <3 Anime

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 rok później...
  • 1 rok później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...