Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 120
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanie a zarazem prośbę , kiedyś ściągnąłem normalnego x raya i działałao jak należy , ściągnąłem potem nodusa i x raya wraz z optifine i działał jak należy do czasu kiedy coś się stało ( nie pamiętam kiedy i co się wtedy stało ) Przestał działać mi x ray i nodus i do tej pory działa sam opti fine !!! help ! usuwałem już kilka razy z folderu bin minecraft i dodawałem ten z nodusa i nic ! nadal sam optifine działa ! H.E.L.P :X

Opublikowano

Jeśli to już ostatnia wersja nodusa i nie będzie kontynuowany to super. Wreszcie skończy się to cheatowanie na serwerach. Niestety istnieją jeszcze inne cheaty na klienta gry ;(

A i pozdrawiam wszystkich strudzonych adminów

1

Jo tam Nodus jest THE BEST :D:) wszyscy cheatuja

a ci co nie cheatuja to szmaty ! i dziffki :D

Kto ze mna TO PISZE !@# :D

Opublikowano

Mam pytanie a zarazem prośbę , kiedyś ściągnąłem normalnego x raya i działałao jak należy , ściągnąłem potem nodusa i x raya wraz z optifine i działał jak należy do czasu kiedy coś się stało ( nie pamiętam kiedy i co się wtedy stało ) Przestał działać mi x ray i nodus i do tej pory działa sam opti fine !!! help ! usuwałem już kilka razy z folderu bin minecraft i dodawałem ten z nodusa i nic ! nadal sam optifine działa ! H.E.L.P :X - REFFFFF - HELP @@@@@@@@@@@@@@

Dodam , że jak wchodzę na MC , to są dodatkowe zakładki nodus forum nodus chyba i coś tam jeszcze nie pamiętam , ale jak wchodzę do gry to wciskam X , Y,U, I nic nie działa ,działa tylko CTRL czyli optifine .. HELP ! :(

Opublikowano

Mam pytanie a zarazem prośbę , kiedyś ściągnąłem normalnego x raya i działałao jak należy , ściągnąłem potem nodusa i x raya wraz z optifine i działał jak należy do czasu kiedy coś się stało ( nie pamiętam kiedy i co się wtedy stało ) Przestał działać mi x ray i nodus i do tej pory działa sam opti fine !!! help ! usuwałem już kilka razy z folderu bin minecraft i dodawałem ten z nodusa i nic ! nadal sam optifine działa ! H.E.L.P :X - REFFFFF - HELP @@@@@@@@@@@@@@

Dodam , że jak wchodzę na MC , to są dodatkowe zakładki nodus forum nodus chyba i coś tam jeszcze nie pamiętam , ale jak wchodzę do gry to wciskam X , Y,U, I nic nie działa ,działa tylko CTRL czyli optifine .. HELP ! :(

Być może masz wyłączonego Nodus'a w opcjach. Poszukaj "enable nodus" czy coś takiego i kliknij, żeby był włączony. ;)

surprise motherfucker

Opublikowano

Co on ma co nie mają inne wersie tego nodusa ?

Niczym się nie różnią, prócz tego, że ten jest na wersje Minecraft'a 1.5.2

surprise motherfucker

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...