Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot muzyczny 24/7

Klient

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak zrobić bota muzycznego na TS'ie 3?

Chodzi mi o bota, który będzie puszczać muzykę 24/7.

Jak to zrobić ?

Proszę nie piszcie, że nie da się tak, bo się da tu jest screen z jednego TS'a jestem na nim tylko ja i ten Bot 

http://scr.hu/0vir/43edc
.

(Wiem, że jest błąd w tytule)
Opublikowano

Aktualnie takiego bocika jest trudno zdobyć, jak na razie widzę, że parę teamspeaków już to ma, aczkolwiek nie udostępnia.
Jeśli jesteś zainteresowany kupnem takiego bota muzycznego, zgłoś się do mnie na PW.

Opublikowano

powiem tak nie jest trudno zrobić takiego bota bo samemu mi się udało zrobić :)

Chciałbyś mieć własnego bota music 24/7 na swoim serwerze? Napisz do mnie na gg bądź e-mail.

• 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

jeśli osiągne na kanale Yurima.pl na YT 70 subów taki poradnik video pojawi sie na kanale. Jak na razie czeka grzecznie na dysku aż się go wrzuci.

Czemu nie teraz? czekam aż ludzie z mpc zaczną współpracowac z twórcami i chociazby dziękowac łapką w górę.

Tworzę pierwszy w Polsce Support TS3, więc jeśli chcecie być na bieżąco subsrybujcie.

Niedługo startuje seria jak postawić Serwer TeamSpeak3 zabezpieczony od zera, gdzie krok po kroku pokaże jak go stworzyć.

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

PW     GG: 2660269     e-mail: [email protected]

Opublikowano

jeśli osiągne na kanale Yurima.pl na YT 70 subów taki poradnik video pojawi sie na kanale. Jak na razie czeka grzecznie na dysku aż się go wrzuci.

Czemu nie teraz? czekam aż ludzie z mpc zaczną współpracowac z twórcami i chociazby dziękowac łapką w górę.

Tworzę pierwszy w Polsce Support TS3, więc jeśli chcecie być na bieżąco subsrybujcie.

Niedługo startuje seria jak postawić Serwer TeamSpeak3 zabezpieczony od zera, gdzie krok po kroku pokaże jak go stworzyć.

czym ty tu sie chwalisz ?? zamiast pierd*lic glupoty i marnowac jego czas dalbys mu linka do tego bota bo jest opisane co i jak zrobic ...

http://www.mpcforum.pl/topic/1094189-bot-muzyczny-247/

07623_upup.JPG

Opublikowano

maharaza ziomek, masz coś do mnie to napisz na priv zamiast płakać tutaj

ten poradnik do bota który wysłałeś jest niekompletny, dlatego go nie podesłałem.

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

PW     GG: 2660269     e-mail: [email protected]

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...