Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Lucian - Gun Templar nowa postać w League of Legends

Lupusisko

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeśli będzie to adcarry to świetnie. Wygląda bardzo fajnie. W Ameryce się będą cieszyć, że w końcu postać ciemnoskóra. :D

Ale myślę, że fajny byłby także jako APC na mida. ;)

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Sa mroczki(darius i draven) teraz bedzie lucian,czekamy na reszte m jak milosc w lolu.

Kupie go,ale mysle ze zmienia mu cos w wygladzie i dadza jakis normalny ult dla adc(quinn pozdrawia).

Opublikowano

Wydaje mi się że to jest rekompensata za nieudanego ADC Quin. Bo powiedzmy sobie szczerze że Quin na ogół nie nadaje się na żadną linię... Zobaczymy jak będzie z Lucianem.

Quinn jest bardzo dobrym championem (adc).

@top

Templariusz? W życiu go nie kupię choćby ze względu na tytuł :D

btw. w końcu czarnoskóry.

Opublikowano

Mam tylko nadzieję, że riot nie zjebie jego skilli :(.

Co do modelu postaci, całkiem dobry, daje radę. Ciekawe ile trzeba będzie czekać na wydanie go na PBE, a co dopiero na globalach skoro tyle czasu czekało się na Lisse.

Opublikowano

ADC była Quinn... nie wypuszczą drugiego ADC :F Jak dla mnie Range Bruiser(coś ala Jayce przełączonym na działko) lub mniej prawdopodobny Mid.

Ciekawe, nie wiedziałem że nie ma żadnego czarnoskórego championa w lolu, dopiero teraz ogarnąłem :P

Concept mi się podoba, z obrazka jest fajny ale zobaczymy skille i dopiero do oceny :P

Opublikowano

Wydaje mi się że to jest rekompensata za nieudanego ADC Quin. Bo powiedzmy sobie szczerze że Quin na ogół nie nadaje się na żadną linię... Zobaczymy jak będzie z Lucianem.

Odezwał sie gracz z dywizji gruz 6, jak nie potrafisz grać ta postacia to nie graj, a nie mówisz ze jest nieudana, jako ADC jest świetna na pierwszym lvl , pasywka na enemy + e i juz 3/4 hp zbite, co ty chcesz ? a no tak, w gruz 6 gra sie all mid

@Top

Pan Fortune :O instabuy ;X ciekawie wygląda

Opublikowano

Postać Milf fortune. Pierwszy niga w lolu riot schodzi na psy -.-. Dodaje że takie określenia "przecieki" to ściema. Ta postać zwykle pojawia się na pbe i można ją ujżeć.

Opublikowano

Dawno nie było jakiegoś fajnego zwierzaka :/ Ostatni był bodajże Rengar, który po nerfie...

tumblr_o1840uKrwV1tv0tovo2_r1_400.gif

Opublikowano

Hahahsha spekulujecie tak jak przy Dravenie "offtank albo tank " "po toporach widze że meele"

xD

Jak dla mnie jungler.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Dla mnie fajnie by było jakby zrobili jakiegoś marines :D cos z karabinami, ulti z bazuką, granatnik czy cuś. Q że rozstawia pkm i napieprza xD Postać kompletnie by się wyróżniała od innych fantasy champów :)

@co do postaci to chciałbym aby był to adc. :)

Opublikowano

Hehe lub może jak matrix xD będzie . Będzie miał pasyw że omija aa z x% szans. Skille robiące z wrogów domiczki i będzie strzelał w 2 strony na raz i szarżował między wrogami kopiąc ich po mordach :D

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...