Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

cmetin2.pl [Dedyk]

thebestone

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pierwszy raz w zyciu widze tak zle spakowane pliki i zrobione w instalke hahaahahahah! Po kliknieciu instalacja uruchmaia sie przez 5 minut nie prosciej bylo spakowac pliki w winrara?

Zenada.

Pozdrawiam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pierwszy raz w zyciu widze tak zle spakowane pliki i zrobione w instalke hahaahahahah! Po kliknieciu instalacja uruchmaia sie przez 5 minut nie prosciej bylo spakowac pliki w winrara?

Zenada.

Pozdrawiam.

nie wiem co ty masz za kompa mi instaluje bez problemu

elo all

Opublikowano

Polecam naprawde serwer.

Było dziś 3 eventy OX i chyba 2 ZUO

Adminsitracja ON-LINE, miło się gra.

Po 20 minutach gry masz już 70lv.

Z OX masz stalki albo z metków. !

ZAPRASZAM !

1382793664-U576448.png

Opublikowano

A duongeony/nowe mapy ? A tak po za tym prezentacja do du... Przecież najważniejsze jest pierwsze wrażenie a ta prezentacja zamiast przyciągać odpycha. Jak wy chcecie coś zarobić tworząc taką prezentacje. Byle była na odwal w 30min robiona ;/ (Przynajmniej tak wygląda).

Opublikowano

Słaby troszkę wszystko co tu macie, jest na innych serwerach. Niczym nie różniący się serwer od pozostałych.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Nie wiem po co ten hejt... Hejtujecie serwery a sami macie wielkie gowno ! Sami byscie sie obsrali jak by wam przyszlo robic prezentacje do serwera ! Nie podoba sie nikomu to morda w kubel i nie komentuj ! Moze komu innemu sie spodoba... Ja bym sobie zagral nawet i sprawdzil ale niestety brak czasu:/ Nawet jesli by mi do gustu nie przypadl to nigdy bym nie pojechal hejtem.

Jak kazdy z was taki madry to moze zalozycie wlasny serwer i pochwalicie sie jacy to nie jestescie pro elo,elo adminami? Nie uda sie chlopakowi tym razem to uda sie za 5 czy 10 , a wy nadal bedziecie w czarnej dupie zrec wlasne gowno. Heh

sygnatura.png

Opublikowano

yyy... Nie kumam już tego powoli mod daje ostrzeżenia za free, a hejty są takie że nie mam pytań.

Bądź ktoś cwaniak i lepszy zrób...

ps linka na pw proszę ;)

Opublikowano

Nic ciekawego, nie polecam, a prezentacja marna ... ;s

Nic ciekawego powiadasz... Grałeś? Pewnie nie ... Prezentacja marna? Pod jakim względem ? :>

Słaby troszkę wszystko co tu macie, jest na innych serwerach. Niczym nie różniący się serwer od pozostałych.

Nie jest słaby. Co niby masz na innym serwerze, i różni się oj różni. Bardzo przyjemnie się gra, ludzie są ogarnięci, tylko brakuje graczy. :(

Zapraszam na serwer, dzisiaj odbyły się 4 rundy konkursu OX

1382793664-U576448.png

Opublikowano

Serwer może wyglądem przypominać bardzo znany iMetin , ale tak na prawdę dużo się różnią . Ten serwer nie leci aż tak pod is jak jego pobratymiec że tak to ujmę , do tego 6/7 bez bonów na klasy co na pewno umili grę :) .

Pozdrawiam

emo2kopials4.png

"Masz prawo wyboru miejsca, w którym będziesz robił, co Ci każą."

Opublikowano

JVqEqJV.jpg

Dobry gotowiec nie jest zły, daje temu serwerowi czas do wieczora.

Te pliki to czysciochy ^^

ale spoko spoko...

Serwer jest warty gry, hejterzy i tak nic nie zdziałaja.

zapraszam

1382793664-U576448.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...