Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

cmetin2.pl [Dedyk]

thebestone

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

o boze najgorsza prezentacja ostatnich czasow az nie chce nawet myslec jak moze wygladac server po czyms takim

xbjr.png

Opublikowano

o boze najgorsza prezentacja ostatnich czasow az nie chce nawet myslec jak moze wygladac server po czyms takim

Polskie znaki możesz zrobić dzięki przyciśnięciu ALT + litera np a i robi się ą.

Pozdrawiam

Opublikowano

Wszyscy handlarze wyglądają jakbyście ich wrzucili do betoniarki i jakie itemki sie wylosują takie zostaną... nie ma zabezpieczenia przed BS'em co jest żenadą, prezka zabardzo mnie nie przyciągła...

Opublikowano

kiedys gralem tam i z calego serca nie polecam admin jakis dziwny ...

moby bily zaduzo a teraz moze to sie zmienilo ale i tak nie polecam

Wszyscy handlarze wyglądają jakbyście ich wrzucili do betoniarki i jakie itemki sie wylosują takie zostaną... nie ma zabezpieczenia przed BS'em co jest żenadą, prezka zabardzo mnie nie przyciągła...

hahahha zal mi cie czlowieku zaden server niema zabespieczen przez bs"em krotych nieda sie obejsc wiec o kiego chuja ci chodzi ?

Opublikowano

Prezki bardziej kijowej zrobić nie szło? Odstrasza od gry, nie pokazuje żadnych nowości, nic... I jeszcze ta pseudoczacha, chyba robiona w Paintcie :D

kiedys gralem tam i z calego serca nie polecam admin jakis dziwny ...

moby bily zaduzo a teraz moze to sie zmienilo ale i tak nie polecam

hahahha zal mi cie czlowieku zaden server niema zabespieczen przez bs"em krotych nieda sie obejsc wiec o kiego chuja ci chodzi ?

Stary, używaj guzika "ALT", pisz zgodnie z zasadami ortografii i używaj apostrofu ('), a nie cudzysłowia (") w przypadku takich wyrażeń jak "bs'em" :)

Apropo serwa:

Wątpię, żeby na nim ktokolwiek zagrał xD

PS: Co to są samocze monety?

mmmphh_zpsd4ec972b.jpg

:)

Opublikowano

Polskie znaki możesz zrobić dzięki przyciśnięciu ALT + litera np a i robi się ą.

Pozdrawiam

jak ci przeszkadza ze pisze bez polskich to wypierdalaj i sie nie wywyzszaj ze potrafisz wcisnac alt frajerze

xbjr.png

Opublikowano

hah sciagnąłem serwer ... syfu gorszego naprawde nie widzialem :D ceny w porownaniu do dropiacych yang to masakra .. 0 ludzi doslownie 0 :D nie polecam ;]

Venum

Opublikowano

Link z forum działa ja powiedziałem że download na stronie nie działa odnośnik nie przenosi do pobierania.

@EDIT Serwer bardzo słaby wręcz cieniutki, sprawia wrażenie że to debiut założyciela serwera wieje nudą i niedopracowaniem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...