Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][1.5.1][HP NAD GŁOWAMI][NOWY SYSTEM GILDII][WIĘKSZY EXP][AUTORSKIE PLUGINY][NOWE DROPY] ◤ OldCrafters ◥ Serwer stworzony dla Ciebie!

DISABLED

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki za refanie tematu.! Godzina 20:00 Event Parkour! Zapraszamy do gry!

"Sprzęt nie czyni gracza dobrym, ale pomaga dobremu być jeszcze lepszym" ~ Ja

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Disabled - Zamknij Pysk. Jesteś zwykłym Złodziejem, Śmieciem i nieudacznikiem. Twojemu dostawcy internetowemu powinno być wstyd za Ciebie co ty wyprawiasz.. Z resztą nie tylko jemu. Ciekawe czy rodzice wiedzą co ty wyprawiasz. Uwierz mi. Pomogę tym ludziom położyć ten serwer w śmietniku. Jak bym Cię spotkał to z przyjemnością bym Ci rozwalił ten krzywy pysk. Jesteś zwykłym pier****** gimbusem !

post-912976-0-49463100-1367601520.png

Opublikowano

Serwer jak każdy inny niczym się nie różni od innych.

Opublikowano

A myślałem że ta edycja będzie chociaż fajna :( Zawiodłem się

Opublikowano

Przerwa na 15 minut!

Opublikowano

Ciekawe dlaczego... xD

Ktoś "Przypadkiem" włamał się na serwer, dał sobie op'a, włączył GM'a i zaczął rozdawać itemy. Kto to mógł być... No, ja wiem, lecz Sosu nie. Z tego powodu że serwer został zaatakowany, jest mi tak przykro, że ja pierdole.

svh03y.jpg

Opublikowano

Lol czemu ludzie maja bedrock block diaxy stack eq kox jablka beacon. Co sie dzieje ?

Unbenannt.jpg

Sygnaturka wykonania EFCEBE - Jok3rStars [GILDIA DAUN]

Opublikowano

Proszę o zamknięcie tematu, serwer wystartuje jutro o 14:00 Z swoimi pluginami, oraz ciekawszą mapą, przepraszamy. GG 11628969 Skype mariusz.disabled. Pozdrawiam ^^!

Opublikowano

"Hej Ava"
najlepsze jest to, ze to nie bylem ja, bo nie mam dostepu do Minecrafta, tylko kumpel z którym współpracuje xD

szczerze nie mogę sie doczekac startu.

zmiana pluginow nic Ci nie da i tak nie bedziesz mial mapy i tak. :*

Opublikowano

@up

To jest lepsze. Gosciu sie pyta Sosu czy oddac mu bedrock lol :D :D i jaja ghastow

Unbenannt.jpg

Sygnaturka wykonania EFCEBE - Jok3rStars [GILDIA DAUN]

Opublikowano

Czyli znowu wszystko od nowa? =.= Ja dziękuje nie zagram na 100% Szkoda czasu jak admin nawet serwera przez 1 dzień nie potrafi utrzymać. -.-

Najgorszy serwer na jakim w życiu grałem!

Opublikowano

A można wiedzieć co bd robić te autorskie pluginy i może pochwalisz się kto je napisał? Jak czytam temat wyczuwam ostrą ścieme... Nie mam zamiaru Ciebie obrazić. Mam tylko rade - daj autorskie pluginy i ich funkcje w temacie. To rozwiąże wątpliowści i zachęci graczy do grania na nim.

708121422388637873334.png

Opublikowano

1.5.1 :/

Do bani. Reklama też ściągnięta.

Wielki minus za drogie gildie.(chyba że drop jest duży)

Minusem jest to że serwer padł po 4 godzinach od startu a jutro znowu od nowa... wszystko =.=

Opublikowano

Mnie to wkuza ciagle serwery Wojny Gildi zrobice cos do odmainy jak ja RPG serwer ;)

Proszę o zdjęcie trochę % Staram się :)

Opublikowano

Proszę o zamknięcie tematu, oraz przestanie hejcic poniewaz w tym momencie robione są nowe pluginy które będą tylko i wyłącznie moje

Opublikowano

1.5.1 :/

Do bani. Reklama też ściągnięta.

Wielki minus za drogie gildie.(chyba że drop jest duży)

A grałeś u skkf? tam było więcej i po 64 wiec nie pisz o drogich gildiach :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...