Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][1.5.1][HP NAD GŁOWAMI][NOWY SYSTEM GILDII][WIĘKSZY EXP][AUTORSKIE PLUGINY][NOWE DROPY] ◤ OldCrafters ◥ Serwer stworzony dla Ciebie!

DISABLED

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co wyjaśniliśmy sobie?

To, że zajebiesz moje pliki?

Nie, ja tego tak nie zostawię. Teraz jestem w Grecji i wypoczywam, ale gdy tylko przyjadę porozmawiamy inaczej. ;)

Z resztą chyba nie będziemy musieli, ten serwer sam padnie po kilku dniach, albo z powodu braku graczy, czego ja dopilnuję, albo nieogarniętej administracji. :D

Tak BTW to napisał mi Pan Disabled na PW : Nie lubię się kogoś słuchać, serwer jest mój, a ty mi na nim rozkazujesz, coś tutaj nie halo.

Serwer jest Twój? Ty sobie kurwa żarty robisz?

Nie jest Twój, bo mi go zasponsorowałeś, zobacz pojęcie sponsoring na Googlach. ;)

Z kim ja współpracowałem... A myślałem, że ludzie mniej niż 16-18 lat też mogą być ogarnięci, ale to jednak banda niewyżytych gimbusów, którzy się bawią w minkrafty, a gówno umieją zrobić.

Jak sosu nie ma chyba nawet 15lat.. Mały gimbus z którym grałem na pewnym serwerze , jak mu sie coś nie podoba to nikt tego nie może mieć nie polecam

Jestem Szarym człowiekiem.. Bez sygnatury ;/

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Avaterys ponamawiał swoich "kolegów" Którym dawał itemki, aby hejtowali mój temat.

x

x

x

"Sprzęt nie czyni gracza dobrym, ale pomaga dobremu być jeszcze lepszym" ~ Ja

Opublikowano

Masakra. server znudzony. lipa... Lagi. Bugi. Do tego Admin Nie Ogarnia zamulony.

AvaterysPL byl to bylo lepiej. teraz lipka

1365336413-U179206.png

1365336413-U179206.png

|Grafik|Let´sPlayerowiec|Administrator PCM PVP|Administrator Rzeznia SV+FR|

Aktualnie Na mchc.pl (O.n.l.i.n.e)

Opublikowano

Skąd możesz wiedzieć co jest teraz na serwerze skoro jeszcze nie wystartował?

Opublikowano

Masakra. server znudzony. lipa... Lagi. Bugi. Do tego Admin Nie Ogarnia zamulony.

AvaterysPL byl to bylo lepiej. teraz lipka

Skąd możesz wiedzieć co jest teraz na serwerze skoro jeszcze nie wystartował?

no i teraz wiem że około 5 komentujących to kumple gościa który chce zchejtować serwer -.-

Opublikowano

Przypominam że start serwera odbędzie się DZISIAJ o godzinie 17:00, dla pierwszej osoby VIP na miesiąc jako nagroda ! IP serwera : s139.csrv.pl:45203.

x

x

Opublikowano

Tak, też po niedzieli aby szanse były wyrównane.!

Opublikowano

Kolego Disabled. Zadarłeś z nie odpowiednimi ludzmi. To co zrobiłeś jest nie wybaczalne. Jesteś zwykłym pierdolonym gimbusem który nie potrafi zrobić własnego serwera tylko musi okradać i oszukiwać prządnych ludzi. Będziemy robić wszystko aby ten serwer miał jak najmniej graczy, Będziemy ddosować tyle dopóki Ci ten złodziejski serwer nie upadnie. Takich jak Ty to powinno się w zakładzie poprawczym zamykać. Jesteś zwykłą gnidą, Oszustem i złodziejem ! Jesteś kurwa takim nie udacznikiem że nawet własnej prezentacji nie umiesz stworzyć tylko ukradłeś od risena. Nawet Ci się nie chciało nazwy serwera zmienić gnido pierdolona. Jesteś zwykłą szmatą i tyle! Mam wyjebane czy dostane bana za to czy nie!

Avaterys piszesz na innych a sam masz kilo gówna za uszami.

Co kurwa? Człowieku najrpiew pomyśl potem powiedz... Disabled ukradł risenowi pliki i teraz na nich chce serwer postawić... Pomysł człowieku zanim coś napiszesz.

b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png

Opublikowano

Kolego Disabled. Zadarłeś z nie odpowiednimi ludzmi. To co zrobiłeś jest nie wybaczalne. Jesteś zwykłym pierdolonym gimbusem który nie potrafi zrobić własnego serwera tylko musi okradać i oszukiwać prządnych ludzi. Będziemy robić wszystko aby ten serwer miał jak najmniej graczy, Będziemy ddosować tyle dopóki Ci ten złodziejski serwer nie upadnie. Takich jak Ty to powinno się w zakładzie poprawczym zamykać. Jesteś zwykłą gnidą, Oszustem i złodziejem ! Jesteś kurwa takim nie udacznikiem że nawet własnej prezentacji nie umiesz stworzyć tylko ukradłeś od risena. Nawet Ci się nie chciało nazwy serwera zmienić gnido pierdolona. Jesteś zwykłą szmatą i tyle! Mam wyjebane czy dostane bana za to czy nie!

Co kurwa? Człowieku najrpiew pomyśl potem powiedz... Disabled ukradł risenowi pliki i teraz na nich chce serwer postawić... Pomysł człowieku zanim coś napiszesz.

Zgadzam sie z toba. ale niech sie z tego wytlumaczy dlaczego to zrobil... Nie wytlumaczy sie. dlaczego?. Bo jest .......

Pozdrawiam

1365336413-U179206.png

1365336413-U179206.png

Opublikowano

Skąd możecie wiedzieć że pliki są od Risena skoro serwer jeszcze nie wystartował?. Start za 12 minut.!

Nie, niestety serwer na 1.5.1 bo na csrv.pl jeszcze nie ma opcji na 1.5.2

Opublikowano

Nie zmieniaj tematu buraku. Wszystko będziemy robić aby Ci to gó*** upadło -,- Złodzieju pier*****

Może nam się wreszcie przyznasz i wytłumaczysz dlaczego tak postąpiłeś z risenem?

Opublikowano

Szkoda czasu. tylko mu refujemy temat.. Takich ludzi trzeba zostawic. jestem tylko ciekawy tego. czy zdaje sobie z tego sprawe co zrobil...

mimo tego servera nie polecam za administracje. poniewaz nie ogarnia

1365336413-U179206.png

1365336413-U179206.png

Opublikowano

Serwer wystartował! Zapraszamy!

Opublikowano

Nie dość że ukradłeś pliki po za mapą to nawet nie umiesz poprawnie ich zmienić. Mase bugów błędów itp. Serwer dno jak i właściciel który jest złodziejem hu* i nieudacznikiem. Jesteś złodziejem Ciekawy jestem czy oddasz vipy ludziom którzy kupili przed tym jak okradłeś Risen'a !

I tak ten serwer wytrzyma max kilka godzin\dni ponieważ my się nim zajmiemy odpowiednio :)

Opublikowano

Bardzo dziękuje za zajebisty serwer.

Bug z kowadłem - Działa

Bug z kopiowaniem w dispenserze - Działa

Bug na kopiowanie EnderCheście - działa

Czemu te bugi nie działały wtedy, gdy był Avaterys ? Ja wiem! Bo On jest ogarnięty.

Teraz ledwo serwer się wypełnia, a gdy był Avaterys serwer był cały czas Full!

Chujowa administracja 0/10

Mapka do dupy 0/10

Większość co wydała kasę na Vip'a, i inne rzeczy płatne nie odzyskała ich 0/10

==== 0/10

Dziękuje.

svh03y.jpg

Opublikowano

Na serwerze o godzinie 20:00 odbędzie się event parkour! Zapraszamy do gry!

xx

x

Opublikowano

Okej, serwer wystartował i pomimo, że na starcie mnie nie było, bo po 1 bym się pewnie ostro wkurwił, po drugie nie mam dostępu do normalnego komputera, tylko laptopa, który nie pozwala na grę w MC.

A więc tak.

Wszyscy Ci, którzy tutaj Cię Twoim zdaniem "hejtowali", a tak naprawdę pisali prawdę, to nie są żadni moi koledzy. Jedną osobę z nich znam, ale nic mu nie pisałem, żeby hejtował Twój serwer, bo nawet nie mam możliwości (nie mam tu GG, ani Skype).

Jest to moi drodzy tylko prawda. ;-)
Widziałem SS-y wiadomości na serwerze i innych rzeczy i są to ewidentnie moje pliki. Ja nie zezwoliłem na ich powielanie, więc złamałeś prawo, które obowiązuje w Polsce i nie ujdzie Ci to na sucho. Tak samo jest z mapą.

Serwer ma masę bugów, ponieważ pan DISABLED nawet nie potrafi skonfigurować tych plików a co dopiero zrobić autorskie. ;)

Poznałem go dosyć dobrze i wiem co potrafi, a właściwie nie potrafi. Pytał się mnie o banalne rzeczy jeśli chodzi o serwery MC.

Ja żadnego EQ nikomu nie rozdawałem i nie mam nawet takiego zamiaru, więc to o co mnie oskarżasz jest kompletnie bezpodstawne.

Kończąc serwer i tak pewnie postoi 2 dni, bo pan DISABLED gówno potrafi i jest jebanym gimbusem.

To tyle.

Pozdrawiam,

AvaterysPL.

Opublikowano

Zrób kolejne multikonto i hejtuj temat, sam chwaliłeś się że masz ich ponad 60. Dziwne że nie potrafisz wbić na skype i mnie tak ztyrać cwaniaczku jak tutaj, tylko na klawiaturze mocny!. Zapraszam do gry! ;d

Opublikowano

Ty naprawdę jesteś tak głupi, czy udajesz?

Wiesz co oznacza być gdzieś w podróży i zwyczajnie nie mieć możliwości wejścia na Skype, czy gdzieś?
Nie wiesz, bo w dupie byłeś gówno widziałeś.
Czy Ty wiesz co oznacza słowo "tyrać"? Bo jak na razie, to ani razu Cię nie "tyrałem". :C

Po drugie nie mam już żadnego multikonta na MPC, tylko to jedno.

Wszystkie poprzednie konta zostały zbanowane. ;-)

Opublikowano

jesli chcesz moge zrobic to za niego. wbic na skype i cie ostro ztyrac..

ja nie rozumiem na jaki huj. sie jeszcze udzielasz!!

Ukradles mu pliki.

A teraz go jeszcze oczerniasz..!

Masakra jak bym cie spotkal gdziekolwiek to bym ci pokazal tak naprawde co powinno sie z takimi ludzmi jak ty robic.

Mozesz miec to teraz w dupie to co napisalem.

ale ostro sie Zastanow co robisz.

1365336413-U179206.png

1365336413-U179206.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...