Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][1.5.1][HP NAD GŁOWAMI][NOWY SYSTEM GILDII][WIĘKSZY EXP][AUTORSKIE PLUGINY][NOWE DROPY] ◤ OldCrafters ◥ Serwer stworzony dla Ciebie!

DISABLED

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

5b724ce4000af5554eaebd46.jpg OldCrafters

informacje2.png

Start serwera piątek godzina 17:00!

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

ADRES IP : s139.csrv.pl:45203

LINK DO ITEMSHOP : TNIJ.ORG/IS-OLDCRAFTERS

TYP : Survival/Frakcje

SLOTY : 40

WERSJA : 1.5.1

PREMIUM : Nie potrzeba :)

BIAŁA LISTA : Nie

pluginy2.png

Pluginy na serwerze są idealnie dobrane i zoptymalizowane, aby gra była miła i bez lagów.

Dzięki idealnie skonfigurowanym w tym autorskim wtyczkom wprowadzone są nowe, ciekawe dropy,

spolszczone komendy, HP nad głowami graczy i wiele innych!

Administracja4.png

Sosu - Właściciel

Donayo - Moderator

Jest dodany autorski system gildii, dzięki któremu za założenie gildii płacimy itemkami,

EXP jest powiększony dzięki czemu łatwo wbić wymarzony LVL,

Piękna i dopracowana mapa sprawia, że gra się jeszcze przyjemniej,

Serwer jest tworzony przez grupę profesjonalistów, dopracowany

pod każdym względem.

Na serwerze, aby założyć gildię potrzeba :

16 Emaraldów

16 TNT

16 Diamentów

♦ 16 Złota

16 Żelaza

Start serwera piątek (tj. 03.05.2013r.)

Godzina 17:00

Dla pierwszej osoby która wejdzie na serwer, VIP na tydzień.

Co posiada VIP?

Chciałem aby ranga VIP, nie była przesadzona, oraz ludzie ją kupowali, przedstawiam wam przedmioty oraz przywileje które posiada VIP.

Cena : 11.07 SMS

Czas : 1 Miesiąc

Uprawnienia :

♦ Założenie przedmiotu na głowę /hat

♦ Powrót do miejsca śmierci /back

♦ Teleportowanie do siebie za zgodą /tphere

♦ Zmiana nicku na kolorowy /nick

♦ Rezerwowy slot

♦ /kit vip w którego skład wchodzą :

♦ Diamentowy miecz ostrość 2 ogień 1

♦ 10 Złotych jabłek (zwykłe)

♦ 64 Buteleczki expa

♦ Diamentowe eq prot 2.

Kupno VIP'a będzie możliwe w Niedzielę, aby nie powtarzała się sytuacja w której ktoś kupi rangę, i będzie zabijał wszystkich nowych graczy na serwerze.

Sobota godzina 17:00 Event parkour!

"Sprzęt nie czyni gracza dobrym, ale pomaga dobremu być jeszcze lepszym" ~ Ja

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiem tak serwer juz mial kilka razy cofki. Juz kilka razy nie bylo spawn. Jak widac pluginy nie sa autorskie moge podeslac cala liste bo mam. Nie wiem po co bylo ChgUser (plugin do botow na serwer nie tylko) Pluginy nie sa jego tylko AvaterysPL (Risen) ktorego wyrzucil z Administracji. Nowy sytem gildi nie nowy sytem tylko wtyczka do factions by grzegorz2047 wiec zastanow sie co piszesz. Preska na odwal sie i juz Byla 2 czy 3 razy !!!

NIE POLECAM SERWERA !!!

Unbenannt.jpg

Sygnaturka wykonania EFCEBE - Jok3rStars [GILDIA DAUN]

Opublikowano

To co mówi kolega %UP to prawda, grałem tam, nie polecam 0 autorskich pluginów ( Te cale HP nad glowami bugnięte) nie nowy system gildi bo ma go duuużo serwerów ( plugin chyba grzegorza2047) Te pluginy nie są nawet jego, tylko AvaterysaPL/Risena. Dziękuje, nie polecam.

Opublikowano

Zgadzam sie z 2 x @up Serwer to dno. Mielismy gildie i co ? Wbili z 20 stack tnt z gm nw skad. I tak bedzie tym razem pewnie. Pluginow autorskich 0. Serwer to Dno.

Nie polecam !

Pozytywny8397renderpremier.pngKoleszka

Opublikowano

Whitelista jest ponieważ start serwera odbędzie się w piątek o godzinie 17:00. A gildia IntelCorePL miała stacki TNT oraz jajka creeperów dzięki avaterysowi, ponieważ dał kolegom OP. Dla pierwszej osoby VIP na tydzień.

:)

:)

Opublikowano

VIP'y będą możliwe do kupna od Niedzieli, aby sytuacja z zabijaniem nowych graczy przez VIP'ów nie powtarzała się.

Opublikowano

Whitelista jest ponieważ start serwera odbędzie się w piątek o godzinie 17:00. A gildia IntelCorePL miała stacki TNT oraz jajka creeperów dzięki avaterysowi, ponieważ dał kolegom OP. Dla pierwszej osoby VIP na tydzień.

Czyli eq i all od nowa? ...

Opublikowano

Tak, wszystko od nowa, tyle że teraz serwer dłużej postoi ponieważ w administracji jestem tylko ja, i mój dobry kolega którego znam 4 lata..

Opublikowano

Czyli znowu? Ledwo serwer wystartował tydzień temu już wszystko od nowa... -.-

Opublikowano

Serwera bardzo nie polecam.

Miałem serwer razem z DISABLED, jednakże co on zrobił?
Wyrzucił mnie nawet nie wiem za co. Bo jestem na weekendzie i nie mam zamiaru siedzieć przy serwerze, dlatego?

Świetna okazja, żeby mnie wyruchać prawda? :]
Kilka osób mnie przed Tobą ostrzegało, że jesteś fałszywy i pewnie mnie wyruchasz i proszę, sprawdziło się. ;)
Jutro na starcie nie chcę widzieć moich pluginów. Jeśli będą moje pluginy zapewniam Cię, że serwer długo nie postoi. ;)
Zadarłeś z nieodpowiednią osobą. ;-)

Pozdrawiam z ciepłej Grecji,

Michał.

Opublikowano

Avaterys wbij na skype bo widzę że musimy sobie coś wyjaśnić :).

Opublikowano

@Avaterys to dziecko dobrze, że go wywalili. Może i nie ma nie wiadomo jak zaje*iście lecz jest miła atmosfera, nie ma lagów a Sosu i temu 2mu adminowi na prawdę zależy na serwerze więc polecam jak najbardziej, ja z moją gildią na pewno pogramy ;)

63664285037120556547.jpg

Opublikowano

Żałuję że straciłem czas na zabawianiu się serwerem z panem Avaterysem, kolejne multikonto z jego strony, wyjaśniliśmy sobie co nieco na PW, tak więc zapraszam na serwer o godzinie 17:00 ! :)

Opublikowano

Co wyjaśniliśmy sobie?

To, że zajebiesz moje pliki?

Nie, ja tego tak nie zostawię. Teraz jestem w Grecji i wypoczywam, ale gdy tylko przyjadę porozmawiamy inaczej. ;)

Z resztą chyba nie będziemy musieli, ten serwer sam padnie po kilku dniach, albo z powodu braku graczy, czego ja dopilnuję, albo nieogarniętej administracji. :D

Tak BTW to napisał mi Pan Disabled na PW : Nie lubię się kogoś słuchać, serwer jest mój, a ty mi na nim rozkazujesz, coś tutaj nie halo.

Serwer jest Twój? Ty sobie kurwa żarty robisz?

Nie jest Twój, bo mi go zasponsorowałeś, zobacz pojęcie sponsoring na Googlach. ;)

Z kim ja współpracowałem... A myślałem, że ludzie mniej niż 16-18 lat też mogą być ogarnięci, ale to jednak banda niewyżytych gimbusów, którzy się bawią w minkrafty, a gówno umieją zrobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...