Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pyranie] Biceps

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie, czy samymi pompkami da radę jakoś wyrobić biceps? Nie podnosząc żadnych ciężarów. I jeszcze jedno, ile u Was kosztuje karnet na miesiąc w siłowni?

Opublikowano

cos tam ci pewnie urośnie, ale nie jest to trening przeznaczony specjalnie do tego.

na wsi nie ma siłowni ;_;

Opublikowano

fakt jak nie masz na czym cwiczyc to brzuszki pompki i podciąganie więcej nie trzeba bynajmniej na start, ale musisz ćwiczyć dokladnie

Opublikowano

Pompki są na klatę i triceps.Jeśli chcesz bicepsa wyrobić to podciągaj się,ale nie zapomnij o nogach ! Chyba,że chcesz wyglądać jak bocian :D Jak chcesz w domu ćwiczyć to zakup hantle,a jak chcesz na siłownie to w granicach 100zl kosztuje karnet :)

Proponuję Ci tu zajrzeć na pewno przyda się :)http://www.kulturystyka.pl/atlas/

1379148048-U870856.png

Opublikowano

Trochę drogo jak dla mnie 100zł, ale może na 2 miesiące coś uzbieram. Dzięki Ci za pomysł z hantlą, ją kupię na pewno.

Opublikowano

Pompki są na klatę i biceps, najlepiej kup jakieś hantle albo podnoś się na drążku. Karnet kosztuje w zależności od wielkości, wyposażenia siłowni.

1367510305-U336505.jpg

1378077147-U477327.png

Opublikowano

Zapisz sie na siatkowke, jesli chcesz wyrobic sobie miesnie, chodziłem 5 lat na siatkówke treningi 3-4 razy w tygodniu i nigdy tego nie bede zalował ;) A jesli Ci sie dupy nie chce ruszyć lub nie ma klubu to biegaj codziennie, przysiady,pompki,brzuszki +drążek

Opublikowano

Hantle musisz kupić albo małą sztangę, ewentualnie przerzuć sobie 3t węgla do piwnicy

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

85 złoty 4 wejścia w tygodniu u mnie, a pompki na bicek jak najbardziej

Sami profesjonaliści widzę, pompki na bicek? Pompki to tric i klata...

Na bicka tylko hantle, gryf łamany, albo podciąganie podchwytem ;)

Opublikowano

bez żadnego sprzętu można rozwijać całe ciało

podciąganie, przysiady i pompki mogą zastąpić Ci siłownie

podciąganie podchwytem ładnie wyrabia biceps.

Zmieniłem upodobania... Pomogłem ? - Lubię To !

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

ludzie o czym wy piszecie ... napewno robiąc pompki wyrobisz se ciało że japierdole...

ćwiczę już rok na siłowni i powiem ci tyle bez diety i planu treningowego nawet nie zaczynaj chyba że całe życie chcesz robić ogólnorozwojówke

Karnet na siłownie kosztuje 50zł

nie licz że po miesiącu będziesz jakiś napakowany bo chuja ci urośnie

może i przez pierwsze 2 miesiące jest największy progres ale i tak jak leszcz bd wyglądał

na bica Hantle +łamana Podciąganie możesz sobie zrobić na rozgrzewkę

Opublikowano

ludzie o czym wy piszecie ... napewno robiąc pompki wyrobisz se ciało że japierdole...

ćwiczę już rok na siłowni i powiem ci tyle bez diety i planu treningowego nawet nie zaczynaj chyba że całe życie chcesz robić ogólnorozwojówke

Karnet na siłownie kosztuje 50zł

nie licz że po miesiącu będziesz jakiś napakowany bo chuja ci urośnie

może i przez pierwsze 2 miesiące jest największy progres ale i tak jak leszcz bd wyglądał

na bica Hantle +łamana Podciąganie możesz sobie zrobić na rozgrzewkę

twierdzisz, że bez siłowni nie wyrobisz sobie sylwetki?

pierdolnij się w głowę i wpisz sobie na yt "street workout"

Zmieniłem upodobania... Pomogłem ? - Lubię To !

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

powiedz mi gdzie napisałem że bez siłowni nie wyrobisz się ?

wyrobisz się może w 5 lat tak jak ja na siłowni w rok

z resztą co może o siłowni wiedzieć 15 letni gimb

PS siłownia od 16 lat więc ćwicz sobie w domku synku :*

Opublikowano

No tak, niech sobie gość zrobi w pokoju plac zabaw żeby rozwijać swoją sylwetkę zamiast iść na siłownie.

951841430649214321545.png

Day after day.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...