Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I]1000 Darmowych nx Przez Gre Navyfield

some1better

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie jeszcze nie bo dopiero pobieram gre i jeszcze jak ktos by mogł przetlumaczyc to po angliesku bo nie jestem za dobry

1.Pobierz grę NAVY FIELD 2

2.Wbij w niej 5 level

3.Odbierz 1k nxów

I jeszcze nie jestem w 100% pewny czy musisz to zrobić w dany dzień czyli tam od 5 do 12 maja.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/933021-info-event-1000nx/#entry7224143

Tu macie to lepiej opisane, autor tego tematu się nie postrał :)

Siemanko , dziś wystartował event w którym możesz zdobyć 1k NX za darmo Więc co trzeba zrobić ? To proste , wystarczy że zarejestrujesz się i pobierzesz nową grę od Nexona ,, Navy Field 2" , następnie musisz zdobyć 5 level w navy field i dostajesz 1,000 NX (oczywiście NxCash'e można wykorzystać do WarRocka)

Oryginalna wiadomość :

Just play 30 Minutes and get 1,000 NX Cash for free now!
To celebrate the official launch of Navy Field 2, we have a very special offer for both Newcomers and Loyal Members!

1. Just play Navy Field 2 and get 1,000 NX Cash for free now! (“Newcomers” Event)
We are offering a special settlement allowance for newcomers who have just enlisted in Navy Field 2!
All you need to do for the settlement allowance is:
1) Play Navy Field 2,
2) Reach Level 5 (which will be a piece of cake!) and
3) Get your free 1,000 NX Cash!
Don’t miss this opportunity, it will be only be available between May 2nd and May 15th!

Moje tłumaczenie :

Wystarczy że zagrasz 30 minut i zdobędziesz 1 , 000 NX za darmo !

1. Wystarczy że zagrasz w Navy Field 2 i zdobędziesz 1,000 Nx Cash za darmo (Event dla nowych graczy) Oferujemy zaliczkę ( Coś na start) dla nowych graczy którzy właśnie zaczną grać w Navy Field 2!

Wszystko co musisz zrobić by dostać zaliczkę to
1) Zagraj w Navy Field 2
2) Zdobądź 5 level (Będzie to proste jak bułka z masłem )
3) Odbierz twoje darmowe 1,000 Nx Cash
Nie przegap szansy która jest dostępna pomiędzy 2 i 15 majem !

Źródło - http://en.navyfield2.nexoneu.com/news#/event/view/all/17/1/Event-Play-Now-and-Get-1-000-NX-Cash-for-Free/title/

Ps. Nie dziwcie się jeśli gra nie będzie wam działała , w tym momencie przeprowadzane są testy . Początkowo odbywały się od 13:00 do 15:00 , lecz ten czas przedłużył się do 17:00

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

W skrócie, 30min to taka 'podpucha', tyle zajmuje wbicie 5 lvla.

1k nx na jedno konto, i jest to limit na 1go kompa i jedno IP.

P.S wiedziałem że ktoś walnie do działu CA o tych nxach z navy fielda ;d

Opublikowano

to powiedzcie czy wbicie tego 5 levela to kwestia jakiego czasu ?

Gram od godziny, zrobienie 2 tutoriali to 3 lvl.

1 mapka, już 4ty.

Kolesie z 50 lvlami są i mi statek na 3 hity zatapiają :(

Opublikowano

I jak niby wezmiecie te NXy skoro oni wam je dadza na te konta co sie zarejestorwalsicie w Navy ?

twoje konto jest zarejestrowane na platformie nexon, czyli możesz korzystać z takich samych ID i PW do wszystkich gier z tej platformy, tak samo nx Ci dochodzą na te wszystkie gry, tylko że ten NX są tak jakby wspólne, jak wydasz w jeden grze, to w drugiej nie możesz.. itd

Opublikowano

Wydaje mi się że o głupie 1 k NX nie ma co grać.

Jak chcesz to podam Ci na pw nick i możesz mi wysłać głupie 1k NX :) Dla kogoś kto ich nie ma to wiele!

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...