Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Info Event - 1,000NX

xl3eer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko , dziś wystartował event w którym możesz zdobyć 1k NX za darmo :) Więc co trzeba zrobić ? To proste , wystarczy że zarejestrujesz się i pobierzesz nową grę od Nexona ,, Navy Field 2" , następnie musisz zdobyć 5 level w navy field i dostajesz 1,000 NX (oczywiście NxCash'e można wykorzystać do WarRocka)

1tirxf.jpg

Oryginalna wiadomość :

Just play 30 Minutes and get 1,000 NX Cash for free now!
To celebrate the official launch of Navy Field 2, we have a very special offer for both Newcomers and Loyal Members!

1. Just play Navy Field 2 and get 1,000 NX Cash for free now! (“Newcomers” Event)

We are offering a special settlement allowance for newcomers who have just enlisted in Navy Field 2!
All you need to do for the settlement allowance is:
1) Play Navy Field 2,
2) Reach Level 5 (which will be a piece of cake!) and
3) Get your free 1,000 NX Cash!
Don’t miss this opportunity, it will be only be available between May 2nd and May 15th!

Moje tłumaczenie :

Wystarczy że zagrasz 30 minut i zdobędziesz 1 , 000 NX za darmo !

1. Wystarczy że zagrasz w Navy Field 2 i zdobędziesz 1,000 Nx Cash za darmo (Event dla nowych graczy) Oferujemy zaliczkę ( Coś na start) dla nowych graczy którzy właśnie zaczną grać w Navy Field 2!

Wszystko co musisz zrobić by dostać zaliczkę to
1) Zagraj w Navy Field 2
2) Zdobądź 5 level (Będzie to proste jak bułka z masłem )
3) Odbierz twoje darmowe 1,000 Nx Cash
Nie przegap szansy która jest dostępna pomiędzy 2 i 15 majem !

Źródło -

http://en.navyfield2.nexoneu.com/news#/event/view/all/17/1/Event-Play-Now-and-Get-1-000-NX-Cash-for-Free/title/

Ps. Nie dziwcie się jeśli gra nie będzie wam działała , w tym momencie przeprowadzane są testy . Początkowo odbywały się od 13:00 do 15:00 , lecz ten czas przedłużył się do 17:00 :)

PORADNIK

1. Wchodzisz na stronę ----> http://en.navyfield2.nexoneu.com/news#/event/view/all/17/1/Event-Play-Now-and-Get-1-000-NX-Cash-for-Free/title/
2.Logujesz się loginem oraz hasłem takim jak do WarRock'a ,ew zakładasz nowe konto
3.Klikasz ,,Download 1.1GB"
mjfb3k.jpg
4.Instalujesz
5.Odpalasz grę
6.Zdobywasz 5 level (Nie jest to trudne , do 3 levela wbijasz na wskazówkach , co trwa około 6 minut a później normalnie . W przybliżeniu wychodzi ok 20-30min
7.Cieszysz się NX cashem :)

2e4ezhz.png

Opublikowano

Mam pytanie. Aby zdobyć nx to muszę zagrać przez naciśnięcie PLAY ze strony? Czy moge z pulpitu??

Po pierwsze, pamiętaj musisz zagrać w NavyField, btw. to nie zależy od czego, może za tym i tym grać :)

UP@ GRR :C

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

@Up

Tak może być konto z CA , głownie chodzi o to że musisz zdobyć 5level w grze Navy Field

Nx'y są automatycznie przydzielane bo zdobyciu 5 level'a

2e4ezhz.png

Opublikowano

musisz zaintalowac jezeli masz juz konto na ktorym chcesz miec nx zagrac zdobyc 5 lvl i dostajesz nx

@edit

zagrac 30 min ;-;

Opublikowano

@Up

Zrobiłem poradnik na samej górze , w temacie

2xUp

Wszystko napisane na górze

3xUp

Nie wprowadzaj ludzi w błąd ... Trzeba zdobyć 5 level. ! Nie wystarczy że wejdziesz na 30 min -.-

2e4ezhz.png

Opublikowano

Hehe,

może nawet skuszę się zagrać rundkę :)

btw. Panowie Moderatorzy! Jak pilnujecie porządku?! Linki wychodzące poza MPC dajemy w code! :P

Nie przegap szansy która jest dostępna pomiędzy 2 i 15 majem !

Źródło -

http://en.navyfield2...for-Free/title/
Ps. Nie dziwcie się jeśli gra nie będzie wam działała , w tym momencie przeprowadzane są testy . Początkowo odbywały się od 13:00 do 15:00 , lecz ten czas przedłużył się do 17:00 :)

upomnieć to nie ma komu, grrrrrr <3

#5down

Radziłbym Ci użyć opcji "Edytuj" w poprzednim poście, bo za double będzie warn:D

btw. LoL? Za co pan #5down warn? Za to, że poprawił link? Aha pozdro...

#6down

o widzę, ze piszesz moim byłym kolorkiem :D

Opublikowano

Hehe,

może nawet skuszę się zagrać rundkę :)

btw. Panowie Moderatorzy! Jak pilnujecie porządku?! Linki wychodzące poza MPC dajemy w code! :P

@Unlike

Poprawione <3

2e4ezhz.png

Opublikowano

Moi drodzy , jeśli nikt kto logował się poprzez swoje konto z WarRock'a i nie dostał NX do tej pory , to prawdopodobnie popełniłem błąd za co bardzo przepraszam . Właśnie znalazłem pewną informację

Oryginalna wiadomość:

The war is raging on the seas of Navy Field 2, and for any new recruits looking to find glory on the open seas we areoffering rich rewards in a new event. New players can sign up and reach level 5 to earn 1000 NX cash. The event will last from 2nd May to 15th May, so sign up now and join the fight.

Moje tłumaczenie:

Wojna toczy się na morzach Navy Field 2 , i każdy nowy rekrut który szuka chwały na otwartych morzach , oferujemy pieniężną nagrodę w nowym evencie ( wydarzeniu) Nowi gracze MOGĄ SIĘ ZAREJESTROWAĆ , ZDOBYĆ 5 LEVEL I OTRZYMAC 1000NX cash . Event będzie trwał od 2 maja do 15 maja , więc rejestruj się i dołącz do walki !

JAK NAJSZYBCIEJ POSTARAM SIĘ OSIĄGNĄĆ 5 LEVEL I ZOBACZYMY !

@Edit , nie tak szybko , trwa konserwacja , możliwe że po niej dostaniecie swoje Nx cash'e

UWAGA

Oryginalna wiadomość :

Event Period May 2nd (Thu) after maintenance - May 15th (Wed) 04:00 CEST

Conditions

- You did not access Navy Field 2 before the maintenance of May 2nd (CEST).

- If you logged in to Navy Field 2 after the maintenance of May 2nd (CEST) and created a provisional game character, you are entitled to participate in this event.

- To win the reward, you must meet the two conditions listed above and your Navy Field 2 character must reach Level 5 during the event period.

Reward 1,000 NEXON Cash

NOTE

● The user can only participate once.

● Only one character per Nexon account can participate.

● Only 1 participation on the same PC and IP will be allowed.
We are entitled to withdraw your reward if it becomes apparent that you have participated more than once.
(No exceptions are made for cases like dormitory/roommates etc.)

● The winners and the rewards will be announced on the following days:
A. The winners of May 2nd (after maintenance) – May 8th 04:00 CEST
: May 10th
B. The winners of May 8th (after maintenance) – May 15th 04:00 CEST
: May 17th

//Omg , po co te punkty ostrzeżeń ? Post wyżej to była odpowiedź . Wystarczy ostrzeżenie słowne.| xl3eer -.-

//Omg, wystarczyło edytować poprzedni regulamin.| wilczek -.-

2e4ezhz.png

Opublikowano

Proszę nie spamować w tym temacie... jeżeli jeszcze raz ktoś będzie spamował to temat zamknę i radźcie sobie sami.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

no to ja juz mam 3 lvl :P dam wam znac jak bede mial 5 lvl :D to jest fake mam 5 lvl i nic !! a korzystałem z konta na którym gram w wr !

Proszę o zniesienie mi ostrzeżeń ponieważ mam już niestety 90% i za to przepraszam !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...