Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Wasze propozycje gier z wyborami moralnymi(pc)

michalbtm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O teraz sobie przypomniałem,że Fallouty miały też troszkę zabawy z reputacją i może nie największymi wyborami,ale coś tam było. Także ogólnie zaliczyłbym je pod tego typu gry.

zaliczone :P

Sleeping Dogs

zastanów sie prosze a nie piszesz pierwsza głupote jaka ci przyjdzie do głowy

- brak wyborów z tego co wiem

-bohater raczej nie jest jakims szczególnym zwyrodnialcem

brak jakiejkolwiek karmy lub jej odpowiednika

1377531174_U173186.jpg

Opublikowano

The Walking Dead, Fahrenheit

Dopisałbym jeszcze Alan Wake, Dear Esther, Amnesie, Penumbre = gry z genialnym klimatem, fabułą ale bez wyborów moralnych niestety ;p

Opublikowano

Wiedźmin i Wiedźmin 2 Zabójcy Królów - no jak na to wcześniej nie mogłem wpaść... i to polskie gry... Polecam serdecznie!

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Opublikowano

w red dead redemption raczej niema wyborów moralnych

(grałem), nie jestem wybredny ale po prostu nie lubie grac pare razy w to samo pozatym nie odrzuciłem heavy rain wiecnie wybrzydzam az tak

up nie grałem w saintrowy ale nie wydaje mi sie aby były tam jakiekolwiek wybory , skyrim grałem :D ,gta vi masz tylko jeden wybór dotyczącytego kto przeyje i dru kogo zastrzelic snajperką( jedna z ostatnich misji)

kolega CRaY94 jasno wyjaśnił pojęcie gry z wyborami moralnymi

Zgodze się z tobą, Saint Row to raczej gra gdzie siejemy rozpierdol , tak sądze patrząc na ostatnią część tej trylogii o.O, okej przejde do rzeczy , po długim zastanowieniu podam dwie lub jedną gre o którą ,może ci chodzić :

Bioshock- Jako tako mamy tam wpływ decyzjami na zakończenie gry , możemy tam wyleczyć dziewczynke lub ją poprostu zabić by uzyskać więcej specjalnych punktów na Plazmidy ( Sorka jeżeli nazywało sie to jakoś inaczej ale dawno w Bioshocka nie grałem ).

Bioschock 2 - Tutaj podobnie jak w pierwszej części, jednak z tego co pamiętam tutaj mamy 3 zakończenia , zależy to od tego jak często bnedziemy zabijać dziewczynki ( I po raz kolejny przepraszam jak coś mi się popieprzyło -.- )

DayZ- Gra wyłacznie multiplayer , lecz mamy tu wybór , być ratunkiem dla innych , pomagać gdy są ranni czy dawać im jedzienie, albo zostać bandytą, zabijać wszystkich nie zważając na to czy kiedyś nam pomogli czy nie , mordować świeżaków wykorzystując ich niewiedze o terenie i tym gdzie się zapuszczają. A i wspomne że gra to dodatek do gry Arma II do czego jeszcze potrzebujemy Operation Arrowhead, gra jest o tematyce przetrwania w świecie opanowanym przez Zoombie gdzie głównym priorytetem jest przetrwanie, więc wiadomo co zrobią gracze gdy zostanie im jeden nabój i mało życia

Myśle że pomogłem xD

Opublikowano

I sorka za wzięcie w odpowiedz starego postu ale niezauważyłem drugiej strony xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...