Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Wasze propozycje gier z wyborami moralnymi(pc)

michalbtm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam sporo czasu mineło i wyszło wiele nowych gier odkąd był ostatni taki temat a wiec pytam sie was jakie są według was najlepsze gry w których mozna odgrywac tego ,,złego'' bo nudzą mnie oklepane klimaty typu ,, uratujmy świat i wszystkich ludzi wooho ! ''.

odpadaja: dragon ,,ejdże'' , spect ops,mass effect'y , stalker'y ,infamous'y,overlord'y,dungeon keeper

1377531174_U173186.jpg

Opublikowano

up z tego co pamietam to jedyny wybór jaki mamy w tej grze to czy zabic przyjaciół czy ich oszczedzic :F wiec szalenstwa niema

1377531174_U173186.jpg

Opublikowano

Fable Zapomniane Opowieść :D można być złym ;).

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Fable 3. Tam dużo tego jest :) Możesz ratować miasto, nakładać podatki/zdjąć podatki. Zdradzić przyjaciół/ pomóc im itd. ;)

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Opublikowano

up sprawdz post wyzej i 2 posty wyżej , milo że się dołaczyłeś ale mogłes przeczytac upki :rolleyes: :)

1377531174_U173186.jpg

Opublikowano

Metro 2033, Gothic.

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Opublikowano

nie wiem czy do konca mozna to podciagnac pod twoje wymagania, ale

Heavy Rain to dobra gra

.

Opublikowano

up sprawdz post wyzej i 2 posty wyżej , milo że się dołaczyłeś ale mogłes przeczytac upki :rolleyes: :)

Kolega dał Fable Zapomniane Opowieści, ja dałem Fable 3. Więc nie wiem czego się czepiasz. ;)

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Opublikowano

up a jak oceniasz heavy rain ? b oszłyszałem ze straszny chłam

To zależy czego oczekujesz. Ludzie narzekali bo oczekiwali gry a dostali interaktywny film, który mi np. bardzo się podobał :)

Jeśli wolisz dobrą fabułę od akcji to bierz HR :)

1374788544-U921656.png

Opublikowano

To zależy czego oczekujesz. Ludzie narzekali bo oczekiwali gry a dostali interaktywny film, który mi np. bardzo się podobał :)

Jeśli wolisz dobrą fabułę od akcji to bierz HR :)

dokladnie, ja te gre oceniamam bardzo wysoko

super fabula, dosc nieprzewidywalna, mogla by sie w sumie wydarzyc, czyli grac nie umierac :D.

wedlug mnie chlamem tego nie mozna nazwac.

.

Opublikowano

Kolega dał Fable Zapomniane Opowieści, ja dałem Fable 3. Więc nie wiem czego się czepiasz. ;)

zle sie wyrazilem , mialem na mysli ze zaliczylem wszystkie fable

- ----

sprawdze havy rain , dzieki

1377531174_U173186.jpg

Opublikowano

Far Cry 3

Mu chodzi raczej o gry gdzie mamy możliwość wpłynięcia na to jak na nas bendą spostrzegać inni , czy bendą nas atakować lub traktowani będziemy jak przyjaciele , w Far Cry 3 my głównie kierujemy się ścieżką dobra, typową grą o którą mu chodzi jest np: The Walking Dead na PC :)

Opublikowano

Ale żeś jesteś wybredny. "To już było", "to bardziej film niż gra". Od siebie dodam Red Dead Redemption.

Opublikowano

Ale żeś jesteś wybredny. "To już było", "to bardziej film niż gra". Od siebie dodam Red Dead Redemption.

w red dead redemption raczej niema wyborów moralnych

(grałem), nie jestem wybredny ale po prostu nie lubie grac pare razy w to samo pozatym nie odrzuciłem heavy rain wiecnie wybrzydzam az tak

Saints Row The Third, GTA IV i Skyrim

up nie grałem w saintrowy ale nie wydaje mi sie aby były tam jakiekolwiek wybory , skyrim grałem :D ,gta vi masz tylko jeden wybór dotyczącytego kto przeyje i dru kogo zastrzelic snajperką( jedna z ostatnich misji)

kolega CRaY94 jasno wyjaśnił pojęcie gry z wyborami moralnymi

1377531174_U173186.jpg

Opublikowano

Polecam jeszcze Prototype i Prototype 2.

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Opublikowano

Może się powtórzę,ale chyba Star Wars Knight's of The Old Republic oraz druga część Zemsta Sithów są najbardziej godne polecenia. Oprócz tego cała seria Mass Effect.

Opublikowano

Polecam jeszcze Prototype i Prototype 2.

w prototype (grałem)nie masz zadnego wplywu na karme pozatym misje sa monotonne ale przynajmniej alex tworzy wrażenie złego masz plusa

Może się powtórzę,ale chyba Star Wars Knight's of The Old Republic oraz druga część Zemsta Sithów są najbardziej godne polecenia. Oprócz tego cała seria Mass Effect.

mass effecty grałem ale masz plusa za starwarsa

1377531174_U173186.jpg

Opublikowano

O teraz sobie przypomniałem,że Fallouty miały też troszkę zabawy z reputacją i może nie największymi wyborami,ale coś tam było. Także ogólnie zaliczyłbym je pod tego typu gry.

Opublikowano

Sleeping Dogs

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...