Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] M95 sniperka

daniel741

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

M95

+ zasięg

+ celność

+ damage

- wolna

- ammo

L96

+++ szybkość

+ ammo

+/- niezła celność, troszkę mniejsza od M95, ale tą bronią i tak gra się na bliski dystans

- mniejszy zasięg

Nikt ci nie powie która lepsza, bo są całkiem do czego innego.

YGsMv3q.jpg
  • Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czyli wyszło, że m95 lepsze. Ja nie gram na żadnych mapach oprócz oman,dalian czasem dragon valey. Lubie kampić

1390144171-U592769.png

Opublikowano

naucz się walić z TOWa z A na budynek na D i będzie spoko :P

To jest około 250m.

Jak przytrzymasz LPM po strzale to będziesz widziała jak kula opada, a jak przy celowaniu będziesz wciskała Q, to ci się pokażą wrogowie, których normalnie na zwykłym celowniku nie zobaczysz.

436951440626370320491.png

Opublikowano

naucz się walić z TOWa z A na budynek na D i będzie spoko :P

To jest około 250m.

Jak przytrzymasz LPM po strzale to będziesz widziała jak kula opada, a jak przy celowaniu będziesz wciskała Q, to ci się pokażą wrogowie, których normalnie na zwykłym celowniku nie zobaczysz.

nie rozumiem TOW ? co to wiem ze z pociągu do D jest 150m, to z A na D? więcej

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Z A jest IGLA, ale kilka kroków dalej stoi TOW na małym wzgórzu.

Opublikowano

@offtop

może ktoś powiedzieć od jakiego lvla są bomby w samolocie? i mortal strike, to, że namierzuję i tam to samo nawala czy coś? Mam 10 lvl sniper

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@offtop

może ktoś powiedzieć od jakiego lvla są bomby w samolocie? i mortal strike, to, że namierzuję i tam to samo nawala czy coś? Mam 10 lvl sniper

Dajesz na ten punkcik bomb w samolocie i będzie pisać ile... Tak samo mortal..

Opublikowano

MORTAR, a nie mortal. Mortal combat żal. (A dokładniej to MORTAR STRIKE)

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Lol,jak ty to robisz? Mogę ci polecić Jtiger z L96A1,ale drogi.

Opublikowano

Ja pizgam, wszyscy ci powtarzają, żebyś brała precyzyjną a ty ciągle się pytasz, czy nie ta lepsza, czy nie ta. Dla snajpera najlepsza jest precyzyjna i nic tego nie zmieni. Najlepszym wyjściem było by dozbieranie trochę do pakietu z L96, ale nie nie chodzi tu o L96 tylko o dodatki z tego pakietu. Najlepiej wyślij SMS za 7zł i masz po sprawie. Jak nie masz kasy, to idź do roboty/poproś mamę, żeby wysłała. A jak nie to zapieprzaj przy robieniu ankiet i dozbieraj tych fundsów.

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Może się tak zdarzyć, w każdym razie ja nie radzę podawać swojego tel... chyba, że kupisz starter z np. 5 zł, wtedy odejmie ci te 5 zeta i dalej nie będzie ;)

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Kur*a NIE! Nie rozumiesz? NIC CI PRECYZYJNEJ NIE ZASTĄPI! Żadna lufa zbliżeniowa, predator, ciężka, żadna kolba nemesis, taktyczna NIE zastąpi ci lufy precyzyjnej i dla Snajpera ci się nie opłaci . -,- . Wiem, że i tak tego nigdy nie zrozumiesz i nie potrzebnie irytuję się twoim idiotyzmem, skoro do hobby dałeś/aś czym kolwiek jesteś - narkotyki. Widać ciężko zrozumieć coś, co piszą wszyscy w mózgu ~7 latka. Powtórzę i gdy znajdziesz jaką kolwiek kolbę / lufę nie pytaj się idiotycznie czy zastąpi ci preckę, bo kolba jest zbędna a lufy lepszej nie ma. Kończę wypowiadanie siew tym debilnym temacie.

Mój PC:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...