Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] M95 sniperka

daniel741

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki dodać w niej celownik lub jakieś dodatki? Mam 2995 fundsów ( nie kupiłam, bo szkoda kasy ) z ankiet te fundsy. Jakie dodatki kupić, żeby była mocna?

1390144171-U592769.png

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Rangeace+ precyzyjna + vipery,wwz lub czterorzędowe,a kolba mi się wydaje niepotrzebna, bo i tak przeladowujesz po strzale.

Opublikowano

Precyzyjna lufa, kolby nie potrzebujesz, magazynki na ammo (np te o zwiększonej pojemności) i luneta pustynna ze zrzutu, ewentualnie rangeace.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Zbliżeniowej nie kupuj, po co ci takie dziadostwo? Wbij level, poczekaj na kod na Fundsy i kup porządne dodatki.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

a co robi zbliżeniowa? Co kupić, żeby zabijać każdego i żeby pisało, że zabicie z odległości itd..?

1390144171-U592769.png

Opublikowano

zbliżeniowa zmniejsza bullet drop czyli opadanie pocisków ... wbij 19 lvl i kup precyzyjną dodaje ona 100 metrów do zasięgu :)

YAY

Opublikowano

za długo wbijania, ja się męcze żeby wbic już te 1000 expa na mapie ...

ps. precyzyjną moge sobie odblokowac za 2k fundsow i będę ją miała na perma. ale nw czy za tyle sie oplaca

1390144171-U592769.png

Opublikowano

za 2k funds kupisz ja na 19 poziomie... tera mozesz ją odblokować za chyba 8k funds

tak opłaca się :) będziesz mogła strzelać na dalsze dystanse ;_;

YAY

Opublikowano

a tą za 399 się opłaca? chyba tą zbliżeniową, bo ja zawsze gram na oman i ide na dźwig i jak ktoś kampi w punkcie B to chce mu heada walnąć a leci gdzie indziej.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Słuchaj, na razie poćwicz, ogarnij bulletdrop, naucz się wbijać chociaż te 3k na rundę. Bo czytam twoje pytania i wydaje mi się, że na razie pożytku z dodatków nie zrobisz.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

też tak myślałam, ale też, że chce dalej strzelać ;( tzn, żeby ciągle strzelał tam gdzie chce tzn. no, że ktoś dalej odemnie to nie, że dam na góre celownik tylko według kropki, łatwiej heady walić

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Omg co ja za herezję tu widzę.

I że Ty Kicak ich nie poprawiasz to aż mi przykro :D

Zbliżeniowa nie zmniejsza bulletdropu ani nic.

To polega na tym, że w każdej broni są 3 przedziały zasięgowe (bliski, średni i daleki)

Załóżmy, że m95 wali 60-70DMG na bliskim dystansie, który jest od 0m do 30m, to zbliżeniowa przenosi ten dystans od 0 do załóżmy 50m.

Dla snipera to jest wgl nieprzydatne.

Co do tego co za tę kasę możesz mieć, to ja polecam Ci albo dozbierać funds na pakiet z l96, albo kupić precyzyjną lufę i szkolić się w waleniu hedów.

Dlaczego?

A już Ci piszę, dodatkowe magazynki tu nie mają najmniejszego sensu, ponieważ zakładam że padasz zanim wywalisz całe ammo, więc to strata kasy.

Celownik lepszy byłby też dobrym wyjściem, ale za tą kasę nie ma nic dobrego (no chyba, że trafisz w pustynnym zrzucie pustynną lunetę za 1szym razem na zawsze powodzenia :P)

Kolba niezbyt też jest przydatna, bo sniperki to nie są bronie automatyczne(no poza dwoma)

A lufa będzie dobra, bo zmniejsza bulletdrop i dodaje większy zasięg(+100m) co daje koło tam chyba 396m zasięgu.

Od razu będziesz miała łatwiejsze celowanie i szybciej wyczujesz m95, a kolejne dodatki wraz z lvl dokupuj.

Jak coś to pisz :D

436951440626370320491.png

Opublikowano

l96 nie opłaca się bo słabsze, m95 mocniejsze tzn większy zasięg i dmg, mam jednak 2968 fundsów i co za to kupić na perma? Żeby pisało, że zabicie z dystansu i na hita, bez heada

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Tak się nie da.

Nie ta gra ;)

tutaj jak nie trafisz heda, to nie zabijesz (no chyba, że ten którego trafiłaś nie miał full hp :P)

Maxymalnie to jak sprawdzałem, to tylko m82(shit) z magsami na DMG na bliski dystans zabiera 92 czy 98hp nie w heda, więc i tak lipa.

436951440626370320491.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...