Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kakus002

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jinno, nick DyMu. Skad tam dostać yangi ?

Te 100kk na start zupełnie ci wystarczy na cała gre ;)

sygna1.gif

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ten client to jakiś mały ledwo ponad 100 mega, Co mam zrobić z tymi plikami? Wrzucić do metka polskiego czy jakiegoś innego clienta? A spolszczenie plik 'serwerinfo.py' gdzie wrzucić ?

Niby powinno działać w locale zmieniłem na tr, ale teraz mam błąd LOG w innym metku też i kur** nie wiem co z tym zrobić :|

Opublikowano

5 bon u starszej pani przedostania opcja -kutsama kuresi :D

na błąd loga- nie zamieniaj całego patch tylko wklej pliki w nim zawarte do pack w cliencie serwera na któym chcesz grać.

2mzof5.jpg
Opublikowano

Jak ściągnę clienta pl'a z oficjalnej strony teraz wrzuce te pliczki to pójdzie? Co poradzić na błąd o treści "LOG" ?

Teraz już za późno, ściągam pla i zobaczę nie mam wcześniejszych clientów tylko same z podmienionymi plikami,a tego już nie cofne :)

Opublikowano

Jak ściągnę clienta pl'a z oficjalnej strony teraz wrzuce te pliczki to pójdzie? Co poradzić na błąd o treści "LOG" ?

Jeśli masz jakiegokolwiek clienta metin na komputerze i jesli chcesz widzisz wszystko .. ale niestety po turecku to najlepiej sciagnij LUNCHERA ... na stronie z downloadem masz w 2 opcje, 1 to launcher ktorego polecam sciagać i wrzucić do folderu z metinem zobaczyc czy bedzie działać .. jesli nie zadziała zmien w 'locale' koncowke 'pl' na 'tr' a jesli nie zadziała .. sciągnij metin2mod ze strony METIN2MOD.TK i klikasz w zakładke mod 2011 . Gdy już sciągniesz kliknij prawym przyciskiem na tego moda i otworz za pomocą 'winrara' czy jakoś tak d; .. cała zawartość wrzuć do folderu z metinem a nastepnie sciągnij serverinfo.py ktore podałem w linkach wrzucasz do tego całego folderu z metinem i odplasz przez ikone m

sygna1.gif

Opublikowano

Ściągnąłem pl'a wszystko zrobiłem tak jak powiedziałeś i śmiga :) Dzięki

Nie moge znaleźć gdzie skille dostac? ;p I co zrobic zeby widziec wszystkie itemy zbroje itd zamiast żółci

Opublikowano

Ściągnąłem pl'a wszystko zrobiłem tak jak powiedziałeś i śmiga :) Dzięki

Nie moge znaleźć gdzie skille dostac? ;p I co zrobic zeby widziec wszystkie itemy zbroje itd zamiast żółci

Sam zapomniałem od kogo skille sie dostaje ; pp.. A zeby widziec zbroje tą po stalce .. to tylko na launcherze ew. kliencie ;)

sygna1.gif

Opublikowano

fajnie tylko gdyby nie te lagi :P - polecam podmienic sobie w serwerinfo ip itp do innego serwera gdzie sa epickie zbroje bo widac np. senthia

KentTaczDys aka Hejter

Opublikowano

Mi na launcherze się ładuje 100 procent i widać tylko chat i tak wisi...

edit@ Nie opłaca się na tym grać. Turki mają jakieś dziwne eq i walą po 10-20k przy full abs a ja im nic. Sram na taki serwer.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Kolego up, masz zrobionego biologa??

Ja przy full perfect eq + biolog biję im po 15+ z krytem.

Faktem jest, że trafiają się osoby z lewym eq, którym ze sfery nawet 1k nie zabierałem, a oni mi w ...uj dużo bili.

Narazie tylko 2 osoby z takim eq spotkałem, na prawie 1000 grających.

Ogólnie fajnie się gra, jakbyście potrzebowali pomocy to piszcie na grze, nick: Alvarez

Opublikowano

Red Las prawdopodobnie ;d ... Bo widziałem jak tam expili o.O Emm, ale nie jestem pewny :)

sygna1.gif

Opublikowano

http://voma2.cwsurf.de niemiecki oldschool pvp. wszystko u handlarzy. wszystko fajnie tylko jest jeden minus bo są jakieś dopalacze w is ale i tak cisne tych szwabów z tymi dopalaczami ;) sory że tutaj się wpierniczam za przeproszeniem ale komuś może się spodobać i może ktoś zrobi prezke z tego. ( ja nie zrobie bo nie potrafie haha :D )

UppeD/dyk papu

Opublikowano

pomocy. co zrobic jesli na modzie pisze mi ze zostane polaczony z serverem?

sygnatura173ha6.png

Jeśli pomogłem daj -

1382283771.png

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

tylko ja nie moge sie zarejestrowac? wpisuje wszystko tak jak trzeba, probowalem pare razy, ale zawsze pisze mi, ze trzeba wszystko wypelnic ; o

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...