Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Okradanie przez handel

13.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hehe darmowe oddanie konta dla hakera i keylogger na komputerze UP polecam ^.- działa na 100%

yyyyyyyyy mleko?!

Opublikowano

@Harmful przy wymianie,logiczne,że chciał zobaczyć.Czy Ty wymieniałbyś się w ciemno,nie wiedząc czy osoba z którą się wymieniasz,ma

w ogóle te przedmioty?

TradeHacka nigdy nie było,i nie będzie,po prostu jest to niemożliwe.Bajeczki,tak jak YangHacki,DupeHacki,czy inne programy,pod którymi kryją się tylko wirusy i keyloggery.

Opublikowano

TradeHacka nigdy nie było,i nie będzie,po prostu jest to niemożliwe.Bajeczki,tak jak YangHacki,DupeHacki,czy inne programy,pod którymi kryją się tylko wirusy i keyloggery.

Wszystko jest możliwe tylko trzeba kombinować. TH nie istnieje bo powie tak wiele osób ale jest to maskowanie prawdy przed wszystkimi, taki TH po prostu nie może się wydostać bo co to by było?

Każdy powie że nie bo to jest niby "nie" możliwe. TH wykorzystuje błędy metina tak samo jak DropHack i wiele innych programów :)

Sumując Trade Hack może istnieć tak samo jak Drop Hack tylko nikt tego nie udostępni "dzieciakom" bo oni zniszczyli by metina, więc prawdy o TH nikt się nie może dowiedzieć.

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano

Nie ma TH już zamiast ktoś miał by robić tego TH to wbił by się przez navi na pewno szybciej by mu to wyszło.

Powiem wam tak te całe plotki typu Trade Hack czy Yang Hack to bujdy na resorach które rozpuszczali gówniarze z gimbazy których celem było oszukanie was poprzez naciąganie na sms sm. Wy zdesperowani w odsieczy też zaczęliście oszukiwać tak ludzi (oko za oko, ząb za zą B) pomyśleliście coś w stylu skoro mnie oszukano to pewnie mi też się uda itd... Teraz gdy lata lecą a człowiek się z wiekiem staje się mądrzejszy jak powszechnie wiadomo wszystko widać.

Reasumując z Trade Hackiem jest tak jak z duchami jedni mówia, że są (zaćpali sie lub mieli gorączke zobaczyli coś czego nie mogą wyjaśnić - o duch! -.- )inni, że nie ma ja napisałem co o tym sądze.

PS. Pisząc was nie mam na myśli konkretnych osób tylko oszustów z społeczności metin2.

@Autorze tematu

Powiem tam musiałeś przez przypadek kliknąć nie zauważyłeś nawet byłeś zmęczony lub lag złapał Ciebie lub komputer nie wiem naprawde :D

Chyba odpowiedzi w temacie Ci wystarcza nie ma co drążyć tego tematu bo przerodzi się to w wojne podzieloną na dwie skrajności jest lub nie ma...

Opublikowano

Co do spamu wyżej. Dophack istnieje działa bez zarzutów na privach i jest tylko kwestią czasu aż ktoś złamie zabezpieczenia i uda mu się zrobić owego bota na globalu. Trade hack na pl nie istnieje a co do prywatnch nie mam pewności.

Opublikowano

więc prosze bardzo, dla nie wierzacych, na plikach 2006 (bez lvl obok )

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

Opublikowano

@Profilus

Tylko troche mały trafny filmik, bardziej by sie przydało na tobołek, a tak poza tym to na dwóch kontach z jednego komputera łatwo taką operacje zrobić, więc to żaden dowód.

Opublikowano

@Ecolusik

ale powiedz mi jedno, po co Kamer mialby oszukiwac ludzi, skoro, zrobil dla nas moda?

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...