Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Okradanie przez handel

13.

Rekomendowane odpowiedzi

Rekrut
Opublikowano

Dziś wymieniałem sie za eq na plu za eq na privie i gdy pokazywałem eq na handlu nagle niby zaakceptowało handel po mojej stronie i zajebało mi eq. Ja nie mogłem sam zaakceptować bo ciągle wrzucałem eq na handel by pokazać i nie zdażyłem jednego itemka przeciagnąć a eq znikło.

Więc prosze nie mówić że nie ma takiego czegoś.

Niestety nie mam żadnych dowodów.

Opublikowano

No i co z tego? Co mamy niby Ci powiedzieć? Napisałeś, że cie okradziono bez zadnego pytania.

Opublikowano

Nie istnieje taki cheat. Możliwe, że przez przypadek jak wracałeś myszką do EQ to zahaczyłeś o Akceptuj.

Raz tak miałem na laptopie (myszka na dotyk).

Rekrut
Opublikowano

Nie istnieje taki cheat. Możliwe, że przez przypadek jak wracałeś myszką do EQ to zahaczyłeś o Akceptuj.

Raz tak miałem na laptopie (myszka na dotyk).

no nie wiem raczej nie mozliwe zebym sam zaakceptował ciagle eq przenosilem

Opublikowano

Tak,tak a kosmonauta kradnie auta ...

Nadusiłeś przez przypadek akceptuj, takie życie :)

Z tego co mi wiadomo, th istniał na serwery hamachi .

Opublikowano

gdzie ci to eq zawalił na privie czy pl'u na privy z tego co wiem to TH jest przynajmniej na niektóre a co do PL'a też jest tylko kto by go udostępnił takim botom jak są w większości na tym forum i w ogóle :)

P.S ludzie nie wypowiadajcie się na temat TH że nie istnieje bo to jest nie prawda, tak samo tyczy się to innych rzeczy o których gówno wiecie a piszecie

Opublikowano

hahahaha zal mi was ....

trade hack istnieje ...

wiec jak sie nie znacie to nie piszcie ;)

gdzie ci to eq zawalił na privie czy pl'u na privy z tego co wiem to TH jest przynajmniej na niektóre a co do PL'a też jest tylko kto by go udostępnił takim botom jak są w większości na tym forum i w ogóle :)

P.S ludzie nie wypowiadajcie się na temat TH że nie istnieje bo to jest nie prawda, tak samo tyczy się to innych rzeczy o których gówno wiecie a piszecie

1 madry ;) like ;D

Opublikowano

hahahaha zal mi was ....

trade hack istnieje ...

wiec jak sie nie znacie to nie piszcie ;)

1 madry ;) like ;D

Istniej istnieje , ale nie dla każdego dostępny . na tym naszym świecie jest wszystko :)

1341833700-U255743.jpg
Opublikowano

Gdyby istniał "trade hack" musiał on by się włamywać do komputera drugiej osoby, po czym do danej aplikacji, i by wykonywał daną czynność, w tym wypadku "Akceptuj" a wszystko to musiało by przebiec w ok 1,001 sekundy.

Moim zdaniem, na chwilę obecną nie jest to możliwe, być może się mylę, lecz takie moje zdanie.

Wszystkie dostępne na serwisie http://youtube.com/ filmy, prezentujące "Trade Hack" oraz download do niego, w 100% są to keyloggery.

Trade Hack - Nie istnieje na chwilę obecną.

Yang Hack - Nie istnieje.

Level Hack - Nie istnieje.

Pozdrawiam,

Breaknes.

Opublikowano

Gdyby istniał "trade hack" musiał on by się włamywać do komputera drugiej osoby, po czym do danej aplikacji, i by wykonywał daną czynność, w tym wypadku "Akceptuj" a wszystko to musiało by przebiec w ok 1,001 sekundy.

Moim zdaniem, na chwilę obecną nie jest to możliwe, być może się mylę, lecz takie moje zdanie.

Pozdrawiam,

Breaknes.

No to cyba się jednak mylisz bo może się to odbywać w dużo prostszy sposób niż Ci a raczej Nam wydaje :) moim zdaniem napewno istnieje na 1000%

1341833700-U255743.jpg
Opublikowano

Piszecie o tym ze DH istnieje a wiekszych dowodow nie macie.

Szczerze juz predzej wierze iz 2Pac zyje niz DH ktore działa na globalu.

Z reszta gdyby ktos miał DH to kradł by stalki 5b itp. A nie syfiaste eq jakie miał np. Autor tego tematu...

Opublikowano

Z reszta gdyby ktos miał DH to kradł by stalki 5b itp. A nie syfiaste eq jakie miał np. Autor tego tematu...

szczerze to ja wierze że Tupac istnieje :) a skąd wiesz jakie miał to eq? Może akurat to była ta stalka :)

1341833700-U255743.jpg
Opublikowano

Po pierwsze : jeśli drophack istnieje to trade hack też.

Po drugie : Yanghack nie istnieje.

Po trzecie : Level hack nie istnieje i istniec nie będzie.

Po czwarte : Trade hack istnieje ! Działa na tej zasadzie. Klikamy handel -> TH odszukuje IP komputera i łączy się z nim ( tak jest to mozliwe) -> TH wysyła chu** m*je dzikie węże... Reszty nie bedę opisywać. Tyle w tym temacie. Pozdro!!

PS. Przepraszam za bledy pisze z telefonu.

Opublikowano

Możliwa jest również opcja, że zostaje zmieniony graficznie przycisk X (zamknij) z przyciskiem Akceptuj.

yyyyyyyyy mleko?!

Opublikowano

Trade hack istnieje i to juz od bardzo dawna dzialal na pl jak i na privach i dzialac bedzie pozdro!!! tylko tego chacka ci nikt nie udostwpni

tylko jesli ktos ma bardzo fajne eq na globalu to na chandlu napewno ci nie da ogladnac

Opublikowano

Wtrącę się do tematu.

Miałem ostatnio wymieniać eq 5b za eq na innym serwerze no więc to było na moich zasadach, ktoś się zgłosił i chciał KONIECZNIE zobaczyć to moje eq choć ja mu pisałem co mam dokładnie bon w bon a on musiał zobaczyć! Od razu zrozumiałem, że w tym jest jakiś postęp, choć myślę że ten th nie działa. Patrzę na czat a tam ktoś ciągle pisze na wołaj ''xxx to złodziej uwaga'' no więc spytałem się tej osoby co takiego zrobiła a ona że kradnie na handlu jak sie pokazuje itemki.

Po tej sytuacji to ja boje sie handlować :)

Opublikowano

Ja miałem taką sytuacje że podczas handlu gosc mogl zmieniac wprowadzona kwote i skutek byl taki ze sprzedalem medal konny za 1yang ;) . Wiec moze u cb tez bylo podobnie

Opublikowano

Jestem pewien, że gdyby ktoś rozpowszechnił by działającego TradeHacka niemal doszczętnie zrewolucjonizowało by to Metina.

Nie mówię, że nie istnieje chodź sam się jeszcze z takim czymś nigdy nie spotkałem.

Słyszy się o takich przypadkach coraz częściej, ale każdy na forach wmawia ofierze, że sam nacisnąłeś Akceptuj, że jesteś noobem etc.

Nie chcę kłamać, ale plotka o tradehacku może być prawdziwa. :)

yyyyyyyyy mleko?!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...