Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Siemka

xConnorPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka tu TrakerPL i chciałbym się dowiedzieć jakim prawem Kierzek zbanował mnie na MPC ,za napisanie swojej opinii na YT? Jeżeli można kierzek napisz sam bo ja chętnie się dowiem .

Opublikowano

chciałbym się dowiedzieć jakim prawem Kierzek zbanował mnie na MPC

za napisanie swojej opinii na YT

Sam sobie odpowiadasz.

Takie sprawy załatwiaj z nim osobiście.

Niestety już Cię nie odbanuje bo korzystasz z konta.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Sam sobie odpowiadasz.

Takie sprawy załatwiaj z nim osobiście.

Niestety już Cię nie odbanuje bo korzystasz z konta.

A jak ma inaczej korzystać jak ma bana na poprzednim? boże.. Mózg jest do myślenia

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

A jak ma inaczej korzystać jak ma bana na poprzednim? boże.. Mózg jest do myślenia

Chodzi o to, że napisał post poza zbanowanymi ale i tak nie ma bana w zbanowanych więc jakoś musiał napisać temat.

takie sprawy załatwiaj na pv

Żarty sobie stroisz? Moja wiadomość sprzed 6miesięcy jeszcze nei została odczytana :)

Opublikowano

Chodzi o to, że napisał post poza zbanowanymi ale i tak nie ma bana w zbanowanych więc jakoś musiał napisać temat.

Żarty sobie stroisz? Moja wiadomość sprzed 6miesięcy jeszcze nei została odczytana :)

to pisze się do kogoś innego

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

to pisze się do kogoś innego

Widze ze totalnie na temat piszesz , japierdole dlaczego moderatorzy niemoga dostac warna ...

@TOp takie juz to forum jest ;)

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

Dokładnie, pisze się do kogo się da, patrzy się na ich profile o której są dostępni...

Zrobiłem tak wcześniej, chyba z rok temu, i wiecie co mi odpowiedzieli? Zapytaj tego co ci dał ten %... Jak on prawie wcale nie był online, a pewnie jeszcze rzadziej czytał wiadomości...

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Opublikowano

Widze ze totalnie na temat piszesz , japierdole dlaczego moderatorzy niemoga dostac warna ...

Moderatorzy mogą dostawać warna.

Kto tu pisze nie na temat? :-)

Jeżeli uważasz, że niesłusznie otrzymałeś ostrzeżenie w pierwszej kolejności z wyjaśnieniami powinieneś udać się do osoby, która nałożyła bana. Jeżeli zaś nie odczytuje ona ( ta osoba) wiadomości piszesz do globalnego moderatora, lub nawet tworzysz konferencję z kilkoma, którym to wytłumaczysz sprawę. Oni zajmą się resztą.

Już wiesz co masz robić, powodzenia w odzyskiwaniu konta! :-)

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Nie pisz do kierzka tylko do Lorda Makina lub do Antixa aby skontaktował się z kierzkiem ponieważ Gm-om odpowiadają szybciej

Jedyny kto nie może dostać ostrzeżenia to V I P oraz Adminsitracja.

Kidzi, modzi mogą otrzymywać warny.

To konto zrobiłem do kontaku z modami i global modami więc :)

Czy przez napisanie tego posta kontaktujesz się z GM nie sądzę pisze się PW a nie takie tematy szczególnie do tego w pogaduszkach.

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...