Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] 3000 nd w zabce ?

mazurek99914

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Da się.

PSC czyli Pay Safe Card działa jak doładowanie do telefonu. Dajesz kasę, dostajesz paragon z kodem, a go wpisujesz na stronie z NosTale.

Ale jak mówię, ~600 zł.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Zrób przelew najlepiej.

Na poczcie możesz.

Taniej Ci wyjdzie, dostaniesz więcej ;d

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Opublikowano

Wiem co to psc ^^. Chodzi o coś takiego:

Ktoś opisywał jak kupić minecrafta (inna bajka) w zabce i wyglądało to tak, ze trzeba było wydrukować jakiś kwitek (?) i dac to sprzedawcy w zabce, ja daje kasę, a on mi potwierdzenie. I jak przychodzę do domu, to na e-mailu mam gift coda. Da sie tak samo z nostale ?

No mam 15 lat ^^

Opublikowano

Da się to zrobić w Żabce... Musiałbyś popytać o U Cash, jednak jest to słabo opłacalne (przynajmniej w dużych zakupach), bo kosztuje tyle samo co Pay Safe Card, ale jeśli chcesz to koniecznie zrobić w żabce, to raczej tylko na te dwa sposoby. Ale i tak najlepiej jak wspomniał kolega wyżej:

Zrób przelew najlepiej.

Na poczcie możesz.

Taniej Ci wyjdzie, dostaniesz więcej ;d

Bierzesz kwitek, wypełniasz jak masz na stronce podane, idziesz na pocztę, dajesz, płacisz, czekasz. Jak nie dasz sobie z tym rady, to popytaj starszych kolegów, albo rodziców jak to zrobić :)

v My channel v

revlayout.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...