Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fight Pudzian Vs. Najman 40 Sec. And Finish

alchemik1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiadomo bylo ze Pudzian wygra ale Najman przegral przez lęk do pudziana bylo widac jak uciekal i sie jego bał;)

30364378.png

Opublikowano

cro cop dużo mniej waży , chociaż może^^, ale jak by walczyli to bym stawił na crocopa:D

@losiu

spamowanie nie wiem czy to można nazwać pomocą dla forum, gz 6 miechów - 1 miech(bo tyle nie pisałeś) zostaje 5 miechów i w te 5 miechów nabiłeś 1200 postów gz, ja co jakiś czas se coś napisze na forum jak się nudzę , jak widzę jakieś pytanie na które znam odpowiedz to pomogę i tyle w mojej pomocy dla forum.

@down

nic się nie wyzywałem pisałem jedynie że mnie krew zalewa jak ktoś ma konto 6 miechów i 1200 postów, czy gdzieś jakieś wyzwisko było kierowane w twoją stronę?

Opublikowano

cro cop dużo mniej waży , chociaż może^^, ale jak by walczyli to bym stawił na crocopa:D

@losiu

spamowanie nie wiem czy to można nazwać pomocą dla forum, gz 6 miechów - 1 miech(bo tyle nie pisałeś) zostaje 5 miechów i w te 5 miechów nabiłeś 1200 postów gz, ja co jakiś czas se coś napisze na forum jak się nudzę , jak widzę jakieś pytanie na które znam odpowiedz to pomogę i tyle w mojej pomocy dla forum.

ale to nie czas i miejsce do pisani takich postów w tym dziale dlatego jak coś chcesz:(powyzywać itp. jak to robi 99% osóB) to proszę na PM....

fs.png

Opublikowano

Zapłacić 2 tyś. zł za bilet od osoby żeby zobaczyć 44 sec walki. :D Walka była zajebista, jak go zaczął kopać to myślałem, że go złamie wpół. :D

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

to było oczywiste że Pudzian wygra ;] Najman powinien odrazu go zakatować w końcu ćwiczy boks to ma jakąś siłę po kilu celnych ciosach Pudzian my padł ;]

Opublikowano

Zapłacić 2 tyś. zł za bilet od osoby żeby zobaczyć 44 sec walki. :D Walka była zajebista, jak go zaczął kopać to myślałem, że go złamie wpół. :D

dla niektórych dużo ale dla aktorów itp. to nie problem 1 dzień nawet i ma 2tysie... a co do walki to nie tylko Pudzian walczył więc ;d

fs.png

Opublikowano

Przypominam ze pudzian cwiczyl kiedys karate (ma czarny pas) i kilka wygranych na koncie ;)

Ostatnio na necie kraza plotki ze pudzian kiedy trenowal z trenerem to jednym kopnieciem polamal mu noge ;0

Szczerze to jest mozliwe ale nie wiem czy to prawda ;) (jak ktos cos wie na ten temat to niech sie wypowie)

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

Co wy gadacie...

Pudzian ma kontrakt na 4 walki z Najmanem,a nie z każdym kogo wybierze...

@Up

Chybe nie bardzo.

Do MMA nie trzeba jak widać techniki,wystarczy siła.

Mi się wydaję, że podpisał na 4 walki w MMA, a nie z Najmanem.

dla niektórych dużo ale dla aktorów itp. to nie problem 1 dzień nawet i ma 2tysie... a co do walki to nie tylko Pudzian walczył więc ;d

Tak ale np. mnie te wcześniejsze walki w ogóle nie interesowały. ;)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...