Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fight Pudzian Vs. Najman 40 Sec. And Finish

alchemik1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiedziałem, że ktoś zrobi taki temat :D . Trochę się rozczarowałem tą walką. Nie chodzi mi o to, że Pudzian wygrał, ale to jak on to zrobił... walka wyglądała bardziej na uliczną, niż zawodową, ale w końcu to przecież MMA :D.

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

Jak Aleksander Emelianenko weźmie się za Pudziana to będzie podobnie Pudzian wyglądał jak teraz Najman więc nie ma się czym podniecać!!!

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano

Niech Pudzian walczy z Frankiem Mirem lub Rampage Jackosnem lub Silvą xD

Chłopkai pudziana w mgnienu oka zdjeli :P

Piszę Poprawnie Po Polsku i Staram sie Pomagać playerom na rózne sposoby ...

Gadu Gadu:17766221

Jak Poznałem MPC Forum ?

Przez Mojego Brata Sokrorova

Opublikowano

Mam małe pytanie ponieważ nie za bardzo się orientuje :P. Pudzianowski robi teraz karierę na ringu czy to była jednorazowa walka na pokaz ?

16.04.2010r - 666 postów :-).

Opublikowano

Jak to oglądałem to wyglądało trochę jakby wpuścić zwierze do klatki.

Pudzian nie walczył jak człowiek o_o

Widzieliście jego agresję ? Wole nie wiedzieć jak się czuł Najman.

Pudzian okładał go pięściami, a sędzia ledwo go powstrzymał.

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Opublikowano

Pudzian uciagnie wagon od pociagu to reka nie przytrzyma Najmana ?? :P

Były Moderator Metin2, kiedyś z obowiązku, dziś dla rozrywki.

icon-social-apple-outline-64.png

Opublikowano

Czemu ludzie się tak jarają ? xD

Pudzian uderzył całą masą ,jak czołg.

Co z tego, że Najman lepszy był technicznie ? To jest żywioł .

Żywioł albo po prostu napierdalanie ,jak zwierzęta.

Ludzie są tacy zwierzęcy,oh :O

Opublikowano

pudzian to rollas ^^ zero techniki:D jak kopał low kicki to najman odlatywał, z reszta 20 kg różnicy.

jak by wałczył z fiodorem emelianenko to myślę że pudzian by przegrał z nim w 1 rundzie;p

@edit

jacie jak ja widzę kogoś co ma konto 6 miesięcy i 1200 postów to mnie krew zalewa , 24/7 < 3 mpc <wtf> losiu

Opublikowano

pudzian sie wkurwil tym ze najman pow przed walka ze go pokona.. zreszta kazdy widzial jaka kurwice ma.. sedzia go zlapal za reke to on jeszcze najmana dupnol w glowe..

ale i tak dobrze sie stalo ze pudzian wygral.

podobno z tego co pisali na forum o pudzianowskim i z tego co wypowiadali się jego przedstawiciele sportu to pudzian ma nastepna walke walczyc z Cro Cropem z Chorwacji. To dopiero bd pojedynek xD

Opublikowano

Co wy gadacie...

Pudzian ma kontrakt na 4 walki z Najmanem,a nie z każdym kogo wybierze...

@Up

Chybe nie bardzo.

Do MMA nie trzeba jak widać techniki,wystarczy siła.

Opublikowano

pudzian to rollas ^^ zero techniki:D jak kopał low kicki to najman odlatywał, z reszta 20 kg różnicy.

jak by wałczył z fiodorem emelianenko to myślę że pudzian by przegrał z nim w 1 rundzie;p

@edit

jacie jak ja widzę kogoś co ma konto 6 miesięcy i 1200 postów to mnie krew zalewa , 24/7 < 3 mpc <wtf> losiu

jezeli chodzi o mnie to ja miałem juz 2 konta -.- od stycznia albo marca 08 rok ale bana dostałem a to że bardzo lubię mpc i staram się coś dla niego robić to nie znaczy ze 24/7 -.- ja i tak na mpc 1 miech nic nie pisałem

fs.png

Opublikowano

@up

To widać szybko to nadrobiłeś :)

@Topic

Pokładałem większe nadzieje w tej walce...

Sądziłem że potrwa minimum kilka rund...

A tu proszę taki fail...

07be881a3e09b3d3.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...