Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]Fenrir

Majkel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heh trochę przesadzacie :D Znerfią fenrira i będzie spokój :D Bo jakoś nie widzę innych minusów w tej grze :D Każda postać (prócz fenrira) jest dobrze pomyślana, i każda ma swoje + i -. Mówicie tutaj o np. bastet. Co od niej chcecie? Nadal mocna i szybka... Oczywiście że zawsze będzie jakiś problem z nową postacią bo nie da się chyba aż tak bardzo dokładnie ją dopasować do innych bez pomocy graczy :D I po to jesteśmy :P

NeZha.... popatrz.... gram dzisiaj arene (2h temu) i 4 os mnie biją nagle dochodzi 4''ty hit i mam +800 hp co umożliwia mi ubicie ich.... -.-

alishia.jpg

Opublikowano

Dla mnie NeZha jest strasznie łatwa do ubicia. Wystarczy że nie będzie nafarmiona w pierwszych minutach i taka mocna nie jest :D Na początku ile ma życia? 400? 500? To tak trudno nie jest :)

l9WHU.png

Opublikowano

W ogóle nie myślą, żeby wzmocnić np Bastet, aby ludzie zaczęli w ogóle nią grać. Ostatnio był dobry ruch z ich strony, jak wzmocnili Kali, owszem troszkę przesadzili, ale z każdym patchem znowu ją nerfią stopniowo. Czasami wydaję mi się, że HiRez za bardzo chce zmieniać coś w grze i to wychodzi negatywnie.

To bastet jest złą postacią ?

Na 16 lv ma taką samą szybkość ruchu bez butów co postacie z butami. Zamiast nich możemy kupić 1 item więcej - ogromna przewaga.

2 stuny, najlepszy escape w grze. Koty mają bardzo dużo hp, ulti ymira ( drugie najmocniejsze w grze - + 200% magical power ) nie zabija ich.

Chcesz ją jeszcze buffować ?

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Na 16 lv ma taką samą szybkość ruchu bez butów co postacie z butami. Zamiast nich możemy kupić 1 item więcej - ogromna przewaga.

2 stuny, najlepszy escape w grze. Koty mają bardzo dużo hp, ulti ymira ( drugie najmocniejsze w grze - + 200% magical power ) nie zabija ich.

Weż takiego poss'eidon'a, Ao, anubis'a, ra, hel, Aphrodite, przy 3-4 itemkach kotki an skill'a zabijają..... aktuaalnie Fenrir zjada 3/4 HP przeciwnikowi 100% tank... ale co tam :D staty u niego xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx / 2 / 0 to norma

alishia.jpg

Opublikowano

Nie chce jej buffować, lecz są postacie które rzadko są wybierane lub praktycznie w ogóle. Tak jakby zostały zapomniane. A nowi bogowie są na prawdę mocni i to jeszcze bardziej nakręca do zamykania się w pewnym małym kręgu bogów.

ancNW3C.jpg
The blues <3

Opublikowano

On jest za mocny,on jest dobrym junglerem,nafeedowany nie do zabicia.Na pewno zerwie nerfa

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Kupiłem go godzinę temu za Gems, powiem tak - lepsza wersja Lokiego :)

Po jednej grze domination miałem staty 23/3/15, latałem po całej mapie i tylko 2->3 i ewentualnie dobić, z tankami również nie ma problemu.Bóg strasznie OP, ale nawet jeśli dostanie nerfa będzie bardzo dobry.

@down

to jakoś nie odczułem tego nerfa xD

Opublikowano

@up dostał nerfa [ dla mnie buff ] On jest za mocny xD ale kontruje go spokojnie Apollo ;]

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

śmiem wątpić.... Dobrze, zjedzie jednym skill'em 70% hp ymirowi (zrobionemu 100% tank), lecz gdy Fenrir używa skill'i jest podatny na stun'y.... głupi Anubis bez problemów ubija go... D:

alishia.jpg

Opublikowano

tutaj macie info o nerfie Fenrira :

Fixed an issue in which Heartseeker stacks would not wipe on Fenrir’s death.

Fixed an issue in which Fenrir could get stuck in his Ultimate.

Fixed an issue in which items that should not be available in Assault gamemode were still purchasable.

Fixed a crash condition related to the in-game browser.

Gods

Fenrir
Seething Howl
The amount of physical power gained has been reduced from 10/20/30/40/50 to 10/15/20/25/30..

ancNW3C.jpg
The blues <3

Opublikowano

Szczerze po tym nerfie jest oczuwalna różnica w jego dmg, Neith znów może kosić nim trawe - grałam przeciwko niemu na midzie. :D Tak to można znowu grać, i dodam jeszcze tylko tyle, że graliśmy od początku 4vs5, nawet nie zauważyłam kiedy ten guan znowu wbił, pewnie pod koniec żeby nie stracić godwill'a '-'
smite2013050320141080.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...