Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]Fenrir

Majkel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Doszukałem się już informacji dot. nowego boga- Fenrira.

Wygląda świetnie!

Prawdopodobnie ukaże się w tym tygodniu! :)

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Strasznie podobny do Warwicka z lola, to mi sie nie podoba. Poczekam do skilli i ocenie całokształt.

ancNW3C.jpg
The blues <3

Opublikowano

Oglądałem wczoraj twitcha, ulti ma świetne widać, że HiRez stara się urozmaicić grę.

ancNW3C.jpg
The blues <3

Opublikowano

Przesadzony w szczególności jego 3 skill, czekam na nerfa bo bez sensu tak grać jak zjada AP na 1 skill a tankowi 1 skillem bierze pół hp.

ancNW3C.jpg
The blues <3

Opublikowano

Już na samym początku, gdy Fenrir prezentowany był na twitchu wiadome było, że będzie on zbyt op.
Najbardziej interesuje mnie to, czy oni tych nowych bogów wgl testują.. bo to co było na początku z Ne Zhą też przechodziło ludzkie pojęcie.
Ja robię sobie przerwę dopóki tego shitu nie znerfią - nie da się tak grać, a na rankedy nie warto już wchodzić, ponieważ przy oficjalnej wersji smite(która podobno ma być wprowadzona w życie do 1-2 miesięcy) elo ma być resetowane.

Opublikowano

Racja w ogóle chyba to nie jest sprawdzane. Jeżeli oglądam jak gościu ciśnie Fenrirem Agniego na jeden skill( 3) a potem tym samym skillem zjada pół hp Ymirowi, to jaki w ogóle jest sens granie starszymi bogami?

ancNW3C.jpg
The blues <3

Opublikowano

Niestety tracą oni dużo.... skill'e np Agni są standardowe i w porównaniu z dmg innych bogów to jakaś porażka.... Popatrzmy na np NeZha i starą dobrą bastet.... co 4 hit NeZha jest AoE, skill nr 3 stun + dojście do przeciwnika, ringi zadają xxxx dmg 2 postacią, + atk spd z crit chance.... a bastet? nic

alishia.jpg

Opublikowano

W ogóle nie myślą, żeby wzmocnić np Bastet, aby ludzie zaczęli w ogóle nią grać. Ostatnio był dobry ruch z ich strony, jak wzmocnili Kali, owszem troszkę przesadzili, ale z każdym patchem znowu ją nerfią stopniowo. Czasami wydaję mi się, że HiRez za bardzo chce zmieniać coś w grze i to wychodzi negatywnie.

ancNW3C.jpg
The blues <3

Opublikowano

Heh trochę przesadzacie :D Znerfią fenrira i będzie spokój :D Bo jakoś nie widzę innych minusów w tej grze :D Każda postać (prócz fenrira) jest dobrze pomyślana, i każda ma swoje + i -. Mówicie tutaj o np. bastet. Co od niej chcecie? Nadal mocna i szybka... Oczywiście że zawsze będzie jakiś problem z nową postacią bo nie da się chyba aż tak bardzo dokładnie ją dopasować do innych bez pomocy graczy :D I po to jesteśmy :P

l9WHU.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...