Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[☆1.5.1☆] RioV [☆Official☆][☆Mody☆]

Drag™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Znowu Drag -.-xD, który to już raz widzę cię z nowym serwerem (zaczynając od Super Hardcore z Herobrine'em :D)

A co do serwera to zaraz wbije...

Proszę kogoś z administracji o obniżeniu mi tych kilka % ^.^

Tak bardzo się staram : >

454a5886f91016240dd3363a9e601117.jpg

Opublikowano

Szczerze? Paczka modów mnie troszkę rozczarowała ;/ Liczyłem na więcej. Mody jest ich mało ;/ Ogólne serwer szybko się nudzi. Zróbcie serwer na paczce modów Zaka najlepiej.

Opublikowano

Na co mam dawać wiecej modów ? Zeby tylko lagi były na serwerze i u was na kompach ? Jest pare ale za to rozbudowanych jak macie jakies pomysły to piszcie tylko prosze nie podawajcie modów technicznych ..

x2n.png

Opublikowano

UWAGA . Dzis wieczorem duzy event . Główna nagroda to ranga [ViP] będą róznież inne ciekawe dodatki reszty dowiecie się wieczorem :)

Warunek !!! Musi być na serwerze +15 osób ;p

x2n.png

Opublikowano

A ja tak grzecznie czekałem na początku się udzielałem, :D:D:D

Może dostanę jakiś itemek xD:D

Albo dodajcie ZEPPELIN MOD

I weź powiedz co to bd za event i o której godzinie mniej więcej bo musze se czopek w odbyt wsadzić i nie wiem czy będę mieć czas.

Nic co ludzkie nie powinno nam być obce

zu439g.jpg

Opublikowano

Widac ze serwer off ciekawe co u nich sie tera dzieje pozdro

elo here

Opublikowano

Drag, z przykrością, ale muszę to napisać, serwer jest epicki, ale z drugiej strony dupny przez niejakiego h@ LaysPL lata w enachantowanej zbroi, zabiłem go, i chciał mnie killnąć za to, że mam jego zbroje i miecz, podkreślam, że wygrałem ją uczciwie, + zabrał mi potki ze skrzynek...

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

Opublikowano

Widocznie adminowi znudzilo sie prowadzenie serwera i olał serwa (bez obrazy )

elo here

Opublikowano

Hmm administacja nic nie pisze w temacie zadnych informacji ... Widac ze serwer nie powstanie PS: DraG po ch... wstawiales serwa na nowo jak przez 4 dni znow padl i nie masz czasu na zajmowanie sie serwwem (dam ci rade: jezeli chcesz prowadzic serwa to musisz miec na niego czas..

elo here

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...